Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקבל השוואה בין 2 הרכבים הנ"ל: דייהו לאנוס שנת 2000 מול דייהטסו שרייד שנת 97' האצ'בק (מנוע 1300.)

שתי המכוניות בעלות תג מחיר דומה כ-22.5 אלף ש"ח, אך יש הבדל משמעותי בשנים לטובת הדייהו שמקנה אולי רכב שמור יותר עם קילומטראז' נמוך יותר, וכן עיצוב חיצוני יפה יותר.

קראתי רבות בפורום ובמבחני רכב באתר מוטוקאר על שתי הנ"ל והמידע שהצלחתי לקלוט לגבי הדייהטסו שרייד שמדובר ברכב אמין מאוד בעל חלקים זולים, סחיר, ערך שוק טוב, חסכוני בדלק, מראה פנימי ואיבזור ירוד, מחיר יקר.

על הלאנוס: אמינה שלא כמו הרייסר (בפורום יש חילוקי דעות לפי מה שראיתי). התנהגות כביש, בטיחות ואיבזור פנימי ירודים (ספק אם התנהגות כביש, בטיחות ואיבזור של דייהטסו שרייד 97' יכולים להיות טובים יותר), לא הכי חסכונית בדלק, רפידות בלמים נשחקות מהר.

אם האמינות של שתיהן אותה רמה פחות או יותר, סחירות גבוהה לשתיהן, התנהגות כביש ואיבזור ירוד בשתיהן, דלק חסכוני יותר בדייהטסו-אך ללאנוס יש שנתון גבוה ב 3 שנים, אולי עדיף את הלאנוס?

בכל אופן אבקש השוואה מבחינת סחירות שוק, שמירת ערך, עיצוב פנימי וחיצוני, אמינות, חסכון בדלק, וכל פרמטר אפשרי.

בקיצור-מה עדיף?

תודה.

פורסם

לחבר לי היה דייהו לאנוס מודל 00 ולחבר אחר יש כרגע שרייד

השרייד מבאסת מאוד ,אני אישית אוהב תאוטו אבל הוא אוטו שהחבר מאוד מתבאס עליו,יש לו המון דברים לתקן והוא לא מתקן

הלאנוס של החבר השני הייתה לוע ד לשלילה,והוא מכר אותה ב1500 שקל מעל המחירון שלה באותה תקופה,אני לא זוכר בדיוק כמה זה היה,משהו כמו 25 אם אני לא טועה,לפני כשנה וחצי.

אוטו שכל החברים מאדו אהבו,מרווח,לא היו לו תקלות משמעותיות בכלל,לאוטו היה כח הרבה יותר מהשרייד(1600 ס"מק הלאנוס והשרייד 1300).

לפי דעתי האישית,וכל אחד עם דעה שונה בנושא

דעתי היא שהלאנוס עוברת אותה בכמה רמות (אני לא קראתי מאמרים אבל זה נסיון מועט שיש לי עם שתי הרכבים).

נסעתי על שניהם,והנסיעה הייתה הרבה יותר נוחה וחלקה בלאנוס!!

גם מבחינה חיצונית הלאנוס יפה יותר

תבדוק עם אנשים שמבינים יותר בדבר המכאניים כמו תקלות נפוצות או דברים שכאלה.

בכל מקרה,אני מעכישו אומר,זאת דעתי בלבד,ודעה של חברים אחרים כמובן.

תבדוק זאת בכל מקרה עם אנשים שמומחים יותר ממני.

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

לחבר לי היה דייהו לאנוס מודל 00 ולחבר אחר יש כרגע שרייד

השרייד מבאסת מאוד ,אני אישית אוהב תאוטו אבל הוא אוטו שהחבר מאוד מתבאס עליו,יש לו המון דברים לתקן והוא לא מתקן

הלאנוס של החבר השני הייתה לוע ד לשלילה,והוא מכר אותה ב1500 שקל מעל המחירון שלה באותה תקופה,אני לא זוכר בדיוק כמה זה היה,משהו כמו 25 אם אני לא טועה,לפני כשנה וחצי.

אוטו שכל החברים מאדו אהבו,מרווח,לא היו לו תקלות משמעותיות בכלל,לאוטו היה כח הרבה יותר מהשרייד(1600 ס"מק הלאנוס והשרייד 1300).

לפי דעתי האישית,וכל אחד עם דעה שונה בנושא

דעתי היא שהלאנוס עוברת אותה בכמה רמות (אני לא קראתי מאמרים אבל זה נסיון מועט שיש לי עם שתי הרכבים).

נסעתי על שניהם,והנסיעה הייתה הרבה יותר נוחה וחלקה בלאנוס!!

גם מבחינה חיצונית הלאנוס יפה יותר

תבדוק עם אנשים שמבינים יותר בדבר המכאניים כמו תקלות נפוצות או דברים שכאלה.

בכל מקרה,אני מעכישו אומר,זאת דעתי בלבד,ודעה של חברים אחרים כמובן.

תבדוק זאת בכל מקרה עם אנשים שמומחים יותר ממני.

תודה רבה על התגובה. לפי דברייך לפי נסיון שלך בנסיעה ב 2 הרכבים (שלא אתה הנהג) הלאנוס היתה מרווחת ונוחה יותר. על מראה חיצוני כמובן שהלאנוס עדיפה.

אגב זה נכון שהלאנוס היא מנוע 1500 (לא 1600, או שיש כמה גרסאות), אבל היא גם יותר כבדה מהשרייד וזקוקה למנוע חזק. השרייד מגיעה גם בגרסת 1500 אבל יקרה יותר.

אוקיי קיבלתי תגובה על הנוחות ומרווח פנימי, אוכל לקבל תגובה מכאנית יותר? (בתור השוואה)

לגיא (במידה וזהו שמך)-אוכל לקבל אייסיקיו של חברך בעל הלאנוס וחברך בעל השרייד?

תודה!

• תוכן חדש...