Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשורה טובה לרוכשי/קוני רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה לך הסטוריית טיפולים של רכב יד 3 ומעלה? מאיפה לך מה עשה היד ראשונה עם הרכב?

ואולי אתה קנית את הרכב, עבדו עליך, ומבחינתך הכל תקין וככה את מוכר גם את הרכב ואז מתגלה שהפחיתו את השעון של ק"מ ברכב, מי אשם פה בדיוק?

זה נראה לי חוק בשלוף, מה גם שלך תתחיל לבטל עסקה עם סוחר רכב, תרדוף אחריו בתי משפט וכ"ו ומי יודע אם תקבל גרוש גם בעוד 50 שנה. סוחר רכב זה לרוב אנשים ללא רגשות שלא פוחדים מבתי משפט וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קרא את הצעת החוק וראה האם הנקודות שהעלית יש להם התייחסות בהצעה.

לגבי היכולת לאכוף, זו בעיה עם מערכת בתי המשפט ומה שכתבת נכון לגבי כל חוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני דווקא יודע בדיוק מה עשה יד 1 עם האוטו.

יש לי פירוט של מוסך מורשה, של רשת מוסכי סיטרואן, מהיד הראשונה ועד היד השנייה.

לצערי אין לי מושג מה עשה היד ה3 (שממנו קניתי את המכונית).

אני מניח שההצעה רק אומרת שרשת מוסכי היבואן חייבת לחשוף בפני הרוכש את ההיסטוריה של הרכב.

פורסם

אם אכן מדובר בחשיפת היסטורית הרכב ע"י המוסכים בפני בעלים נוכחיים, אז זאת באמת הצעה טובה.

נוהל מטומטם של המוסכים המורשים שלא נותן לך אפשרות לעיין בטיפולים/תיקונים קודמים לא מסתדר לי בראש.

לגבי סוחרי רכב, זה לא יעשה אותם הוגנים יותר. בטח ימצאו שיטה אחרת לעבוד על אנשים.

פורסם

זה יכול להיות רלוונטי רק לרכב חדש (יד ראשונה שמוצע למכירה על ידי פרטיים,סוכנויות וכו')

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

הבעיה היא שעדיין לא הבנתי , זה איך זה עוזר כנגד הסוחרים הלא רשמיים , סוחרי מדרכה נקרא להם , הרי הם לא מעבירים את הרכב על שמם , ואף אחד לא יודע איך והיכן טיפלו בו (סביר להניח שטופל במוסך של בני דודים כדי לחסוך כסף) , וגם אף אחד לא יודע עם איזה חלפים השתמשו בו . כנגדם עדיין אין פתרון בהצעה הזו

וכנגד הסוחרים הרשמיים יש עדיין מספיק דרכים היום

בברכה יהודה

• תוכן חדש...