Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף מודל 1995; אוטומט נפח מנוע 1800 סמ"ק cl.

בימים האחרונים נשברה לי המראה הקדמית המותקנת על השימשה הקידמית של הרכב. העניין הוא שהגוף המתכתי שמחובר לזכוכית תקין ומחובר לשימשה; ומה שנשבר הוא הפלסטיק שבמראה שהיה מחובר לחלק המתכתי.

צמפיון מוטורס טוענים שיש לקנות את כל החלק, כלומר גם את החלק המכתי וגם את המראה ולהתקינם כיחידה אחת - האם זה נכון ??? האם לא ניתן לקנות רק מראה משומשת (ללא החלק המתכתי) ולהתקינה על החלק המתכתי שמחובר אצלי לשימשה הקידמית ???

ועוד דבר קטן, תנחשו כמה צמפיון דורשים על המראה ועל החלק המתכתי ביחד ? 500 ש"ח !!!

פורסם

סליחה שאני "מקפיץ את הנושא"; אבל אשמח לשמוע האם נכון שניתן לקנות רק את המראה ללא המוט ברזל ולהרכיבה על מות הברזל הקיים ?

• ספונסר פורום
פורסם

לא ניתן לקנות את המראה לבד ללא הזרוע זה נחשב לחלק אחד ,

אבל אם אתה קונה מפרוק למשל בכ-200 שח אז כן כדאי לך לנתק

את המראה מהזרוע ולהעביר אותה לזרוע שמחוברת לחלון אצלך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תלך לפירוקייה ותבקש שיוציאו לך את המראה מהתושבת שלה. ברגע שאתה מסובב אותה עד הסוף ימינה ונותן עוד דחיפה קלה אז היא יוצאת מהתושבת שלה.

לי זה עלה 120 ש"ח

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...