Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיג'ו 406 2000 סמ"ק שנת אלפיים, כאשר אני מתחיל בנסיעה בשעות הערב או בבקרים קרים במיוחד הגיר נכנס למצב חירום לאחר כקילומטר של נסיעה בערך. אם אני עוצר בצד, מכבה את את המנוע ומניעו מחדש הבעיה נעלמת ואינה חוזרת במהלך כל הנסיעה ועל כן אני מניח שהדבר קשור לטמפ' נמוכה.

חיבור מחשב הרכב למחשב-איבחון במוסך אינו העלה שום ממצאים בנוגע למקור התקלה.

בהתייעצות עם בעלי המוסך הומלץ לי להתעלם מהבעיה שכן מדובר בגיר שידוע כ"משוגע". אשמח לקבל עצות יותר מעשיות.

תודה מראש.

פורסם

הגיר בפגו שברשותך, מסוג AL4, ידוע מאוד בתופעות האלו.

לרוב זה בעייה באחד מהחיישנים של הגיר ולכן מומלץ לבדוק זאת היטב.

מנסיון עם פגו 206 שהייתה לי וגיר זהה, לפעמים הגיר היה נכנס לי למצב חירון (מנורת ה שפורט והשלג מהבהבות), נקיוי של חיישני הגיר פתר את הביעה, אם כי עדיין היו שגעונות לגיר פה ושם.

פורסם

המלצה מעשית - גש למוסך אחר.

כשהגיר נכנס למצב חירום, הוא רושם קוד תקלה. גם אם הקוד נראה "לא רלוונטי", מכונאי טוב ידע להשתמש בכך כרמז ולהמשיך לחפש את התקלה.

אצלי ברכב היתה תקלה שגרמה לחיישן הנסיעה לאחור להפסיק לפעול מדי פעם, ללא חוקיות ברורה מלבד העדפה של מזג אוויר קר.

בסופו של דבר הסתבר שמים חדרו לתקע שחיבר את החיישנים למחשב, בגלל בריכת מים בלתי נראית שהיתה לי בתא המטען באיזור הגלגל הרזרבי.

לא מן הנמנע שגם אצלך מדובר במחבר חשמלי שחדרה לתוכו לחות\מים. כשמחשב הגיר מאבד תקשורת עם אחד החיישנים\מחשב ניהול מנוע\בורר ידית הילוכים, הוא עובר למצב "חירום" ונועל עצמו בהילוך שלישי כדי לאפשר לך לחזור הביתה או להגיע למוסך.

פורסם

אין מצב שמחשב של 406 לא יזכור תקלה. אצלי היתה בעיה דומה חיברתי סקאנר והתקלה היתה בחישן מצב מצארת. ניקיון קל והתקלה נעלמה. במקאה הצורך חבר סקאנר כאשר התקלה קיימת .

יום טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...