Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר על פולו 00' מנוע 1.6 אוטומטית

האוטו נחשב לחזק בגלל המנוע הגדול יחסית לגודל האוטו (ובאמת עד היום לא הרגשתי חוסר בכוח)

עד שהיום נסעתי לראות קצת שלג בירושליים, ובעליות בדרך לשם המנוע ממש התאמץ. אני זוכר שלמשל הייתי על 50 ורציתי להגביר מהירות והסל"ד עלה עד למקסימום (5.5) ממש באיטיות והמהירות בכלל בקושי עלתה.האם זה נורמלי ?

שאלה נוספת,

קיבלתי במקום מסויים הצעת מחיר על פוליש ווקס

הלכתי למקום אחר, שם המליצו לי לא לעשות פוליש כי יש לי צבע מטלי וזה יהרוס את הברק

עכשיו לפי מה שהבנתי צבע מטלי זה שיש בצבע שבבים של מתכת שיעשו ברק או משהו. והאוטו שלי לבן רגיל, איך יכול להיות שהוא מטלי ? האם מנסים לעבוד עלי ? (או שהאוטו באמת מטלי. אם כן איך בודקים?)

החומר שהמקום השני הציע לי זה קריסטל (הוא אמר משהו על פלסטלינה ושהוא מערב שם גם ווקס). מחיפוש התברר לי שזה גם מוריד ברק, אם במקום השני הוא עשה לי ניסוי על חלק קטן באוטו, ואני מרוצה מהתוצאה. מה דעתכם?

תודה מראש

פורסם

לגבי הסחיבה אני לא מכיר את הרכב אבל כל רכב מתאמץ בעליה.

לגבי פוליש ואקס: צבע מטאלי זהו צבע שמורכב משתי שכבות.

השכבה הראשונה צבע ועליה ,ישנה שכבה של לכה שקופה שתפקידה לגרום לצבע להבריק.

כאשר אתה עושה פוליש, אתה מוריד שיכבה מסוימת (תלוי בסוג החומר) מהלכה ובכך, במידה והלכה שלמה ולא שרופה אתה חושף שיכבה נקיה יותר של הלכה דבר שיכול לגרום לברק, אבל יחד עם זאת שכבת הלכה המקורית הופכת לדקה יותר.

בקשר לווקס: הווקס לא מוריד שיכבה אלא מוסיף שיכבה חיצונית בעלת ברק .

פורסם
לגבי הסחיבה אני לא מכיר את הרכב אבל כל רכב מתאמץ בעליה.

לגבי פוליש ואקס: צבע מטאלי זהו צבע שמורכב משתי שכבות.

השכבה הראשונה צבע ועליה ,ישנה שכבה של לכה שקופה שתפקידה לגרום לצבע להבריק.

כאשר אתה עושה פוליש, אתה מוריד שיכבה מסוימת (תלוי בסוג החומר) מהלכה ובכך, במידה והלכה שלמה ולא שרופה אתה חושף שיכבה נקיה יותר של הלכה דבר שיכול לגרום לברק, אבל יחד עם זאת שכבת הלכה המקורית הופכת לדקה יותר.

בקשר לווקס: הווקס לא מוריד שיכבה אלא מוסיף שיכבה חיצונית בעלת ברק .

ואיך אני יודע אם באמת יש לי מטאלי ?

והאם כדאי להשתמש בחומר קריסטל לצבע מטאלי ?

פורסם

לגבי קריסטל ,אני לא מכיר.

ובקשר לצבע תעלה תמונה ואני אנסה לזהות , ובנוסף יש קוד של הצבע בד"כ במשקוף של הדלת (מדבקה אליפסית) אתה יכול לבדוק לפי הקוד בחנויות צבע לרכב או מצבעות .

• תוכן חדש...