Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות רכב שני למשפחה וקניתי פיאט דובלו 2002 (עכשיו אל תגידו לי שעשיתי טעות כי אני יודע שיש לה למנוע חלש ובגלל זה השאלה)

האוטו במצב חיצוני ופנימי מצויין ואפילו זה לא מכסה את המצב שלו, הבעיה היחידה היא שהמנוע עבר התעלללות שנובעת מעצלנות או חוסר ידע והוא התחחמם יותר מדי (:roll:)ועבר תיקון בראש המנוע ולכן אני יודע שהחלפת מנוע בלתי נמנעת השאלה שלי זה אם אני יכול לשים את מנוע הJTD? אני תושב הנגב כך שאם יש מיישהו שיכול להמליץ על מוסך באזור שבו שאפשר לבצע את ההחלפה במחיר סביר.

תודה רבה מראש לכול המגיבים

פורסם

החלפת המנוע מדיזל רגיל לטורבו דיזל מסילה משוטפת (JTD) היא אפשרית אולם לחלוטין לא מציאותית.

המון חלקים להחליף מעבר למנוע בעלות כוללת אדירה ובעבודה רבה ויקרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
החלטתי לקנות רכב שני למשפחה וקניתי פיאט דובלו 2002 (עכשיו אל תגידו לי שעשיתי טעות כי אני יודע שיש לה למנוע חלש ובגלל זה השאלה)

האוטו במצב חיצוני ופנימי מצויין ואפילו זה לא מכסה את המצב שלו, הבעיה היחידה היא שהמנוע עבר התעלללות שנובעת מעצלנות או חוסר ידע והוא התחחמם יותר מדי (:roll:)ועבר תיקון בראש המנוע ולכן אני יודע שהחלפת מנוע בלתי נמנעת השאלה שלי זה אם אני יכול לשים את מנוע הJTD? אני תושב הנגב כך שאם יש מיישהו שיכול להמליץ על מוסך באזור שבו שאפשר לבצע את ההחלפה במחיר סביר.

תודה רבה מראש לכול המגיבים

שאל גם במוסך מרום ב"ש או "בכר" בב"ש ,

השווה ותחליט !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בתחילה יוצרה הפיאט דובלו רק עם מנוע 1.9 דיזל רגיל ולאחר למעלה משנה ועבודות רבות הותאם מנוע הטורבו דיזל הזרקת מסילה משותפת (JTD) אל הפיאט דובלו שתא המנוע בו קצת שונה לקבלת מנוע זה.

השוני הנו גם בגלגל תנופה, מצמד (קלאץ'), מש' דלק חשמלית ראשונית במיכל הדלק, מש' הזרקת סולר, מחשב נהול המנוע,

צנרת סולר, צמות חשמל ועוד.

לצערי הרב, איני מכיר שום אפשרות סבירה לשיפור המנוע הקיים במכוניתך שהנו סביר לרכב המשמש כרכב חלוקה עירוני או הנוסע בכבישים מישוריים וללא מטען כבד.

או שתסתפק במה שיש או שתמכור מכונית זאת ותקנה אחרת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לאחר הפנמה ודקת דומייה לזכר מה שיכל להיות נזכרתי שמנוע בכל מקרה צריך להחליף ולכן איני רוצה "לפול בפח" אז אשמח אם מישהו יוכל להגדי לי מה המחיר ההגיוני(לא כולל עבודה) שבו אני יכול להשיג מנוע דיזל לפיאט דובלו?

תודה רבה לכול המגיבים

• תוכן חדש...