Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידת צילמה אותי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניידת שעמדה על שולי הכביש צילמה אותי במהירות 140 + מינוס בכביש של 90, ראיתי פלאש וודאי.

מי נגד מי ומה צפוי לי???אני לא נהג חדש,ולזכותי 2 דוחות על דיבור בסללואר.

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

הם נגדך וצפוי לך זימון לדין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בטח זו הייתה איזה ניידת סמויה עם פלאש מתחת למספר.

לפי מה שאני יודע ממקרה דומה, תקבל הזמנה למשפט בדואר, או דו"ח.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

זה רכב מושכר מיטעם העבודה ,הרכב אמור לחזור לסניף בסוף החודש .

הדוח או הזימון יגיע לחברת השכרה ואז אלי?מיחובת החברת השכרה לדווח לי על הזימון שקיבלו?

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

הדוח או הזימון יגיע לחברת השכרה ואז אלי?מיחובת החברת השכרה לדווח לי על הזימון שקיבלו?

אל תדאג, הם ימצאו אותך

פורסם

סליחה על התפרצות לשרשור,אבל מה קורה כאשר יש מדבקת אנטי פלאש על המספר?ייצאו למרדף אחרי האוטו?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
סליחה על התפרצות לשרשור,אבל מה קורה כאשר יש מדבקת אנטי פלאש על המספר?ייצאו למרדף אחרי האוטו?

לא. כיון שהם לא ממש יודעים שהיה שם אנטי פלאש והם יראו זאת רק אחרי הפיתוח.

פורסם

ואם האנטי פלאש הצליח לבצע את יעודו אז ניצלת

פורסם
ניידת שעמדה על שולי הכביש צילמה אותי במהירות 140 + מינוס בכביש של 90, ראיתי פלאש וודאי.

מי נגד מי ומה צפוי לי???אני לא נהג חדש,ולזכותי 2 דוחות על דיבור בסללואר.

לדעתי אין לך מה לדאוג , כשתגיע למשפט תשאל אותם מה הם רוצים ממך , זה בכל זאת יותר מ40 קמ"ש פחות לדודי כהן המפכ"ל שלהם.

לדעתי הם חוצפנים שהם בכלל ממשיכים למדוד.

• תוכן חדש...