Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון על קטנוע, איך מו ומה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רשיון לרכב (עד 4 טון) קצת למעלה משנתיים, כלומר כבר לא "נהג חדש".

אני רוצה להוציא רשיון לקטנוע (50 סמ"ק בימינו או שכבר זה נקרא עד 125?) או לאופנוע עד 500 סמ"ק,

השאלה שלי היא מה התהליך שאני אמור לעבור ? מבחן שליטה בלבד, או שצריך לעשות גם שיעורים הכוללים תיאוריה וטסט ?

תודה.

פורסם

תלוי איזה רישיון אתה רוצה וצריך.

יש עד 14.5 A2 כוחות ויש עד 33 כוחות A1

לאיזה מהם אתה מעוניין להוציא רישיון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל', תני לו את "המדריך לאופנוען המתחיל" - את הרי זוכרת הכל, זה היה ממש לא מזמן ! :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא צריך להציף אותו במידע שלא לצורך:-)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

A2 זה בדרך כלל אופנועי/קטנועים עד 125 סמ"ק.

A1 אלו אופנועים עד 250 סמ"ק.

רשמתי בדרך כלל כי זה לא מוחלט, לדוגמא יש אופנוע סוזוקי 250 סמק RGV שכוחות הסוס שלו הן הרבה מעל 33 כוחות ולא מתיאים לרישיון החדש.

ל'

פורסם

מצטרף לשאלה של פותח השירשור.במידה ואני רוצה להוציא רישיון A1,גם לי יש רישיון לרכב עד 4 טון,אבל אני עדיין נהג חדש.

כמה יעלה בערך הוצאת הרישיון?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מחירי השיעורים עלו לפני כחודש בערך, הכל מאוד תלוי במקום המגורים שלך, אתה צריך מינימום שיעורים, שבדרך כלל לוקחים אפילו מעט יותר.

כמו כן לדרגת הרישיון הזו אתה חייב להיות בגיל 18 לפחות.

אגרה 116 ש"ח.

בדיקת עיניים 40 ש"ח

שיעור 75-85 ש"ח

מינימום 15 שיעורים.

טסט 300-400 ש"ח.

ל'

פורסם

ומהי ההגדרה לרשיון עד 500 סמ"ק ?

לא ברורה לי התשובה לגבי זה ששאלתי מה עלי לבצע במידה ויש לי מעל שנתיים רשיון ואני לא נהג חדש,

רק מבחן שליטה ? טסט ותיאוריה בנוסף ? שיעורים ?

פורסם

במידה והחלטת להוציא רשיון על הדרגה הראשונה, עליך להוציא טופס ירוק, לבצע בדיקת עיניים, להחתים את הטופס במשרד הרישוי על מנת לקבל פטור מתאוריה.

ולצאת למבחן שליטה במגרש בלבד הכולל:

שמיניות.

סלאלום.

נסיעה בקו ישר.

ובלימת חירום.

בדרך כלל לוקחים מספר שיעורים אך הכל תלוי בשליטתו של התלמיד בקטנוע.

ל'

פורסם
ומהי ההגדרה לרשיון עד 500 סמ"ק ?

לא ברורה לי התשובה לגבי זה ששאלתי מה עלי לבצע במידה ויש לי מעל שנתיים רשיון ואני לא נהג חדש,

רק מבחן שליטה ? טסט ותיאוריה בנוסף ? שיעורים ?

אין רשיון עד 500 אם עוד לא הבנת את הרעיון.

אם אתה רוצה אופנוע 500 אז אתה צריך להוציא רשיון עד 33 כ"ס,לחכות שנה ולעשות עוד טסט לבלתי מוגבל.

זה שיש לך שנתיים רשיון לא עוזר לך בשעורים או בטסטים.

אייל

פורסם
כבר יש לי גיל 18.

אני יצטרך תאורייה?מה יכלול הטסט?

תאוריה אינך צריך.

טסט כמו שאמרתי לדרגה הראשונהכוללמבחן שליטה במגרש:

סלאלום.

שמיניות.

נסיעה איטת בקו ישר.

ובלימת חרום.

היה והחלטת ללמוד על הדרגה השניה עד 33 כוחות עליך לעבור את המבחן במגרש, ובנוסף עליך להבחן עם האופנוע בכביש הפתוח.

ל'

פורסם

ליטל, את מטעה אותם.

בשביל לקבל רישיון לדרגה הנמוכה ביותר (125 סמ"ק/14.7 כ"ס) על ידי ביצוע מבחן שליטה במגרש בלבד, צריך וותק 3 שנים ברישיון על רכב, ואין את זה לשני השואלים כאן.

מי שאין לו וותק 3 שנים ברישין על רכב, חייב מינימום של 15 שיעורים, וטסט מלא, שכולל מגרש + כביש. רק מתאוריה יש פטור.

• תוכן חדש...