Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין או יותר נכון רוצה לדעת איזה רכב יותר טוב אמין נח .....

קיא ג'ויס או יונדאי אנטרקולר למען האמת על היונדאי הזאת לא שמעתי ולא ראיתי הרבה

התקציב שלי הוא 50K בערך+ -

לא נוסע הרבה בשנה בערך 10,15 אלף

לא משנה דיזל או בנזין

חייב להיות 6 נוסעים מינימום

יכולות להיות גם הצעות מעניינות אחרות,

תודה

פורסם

אם אין בעיה עם ידני - פיאט מולטיפלה תהיה מצוינת לששה. גם נעימה יותר מהחלופות שציינת וגם חסכונית יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים אם הבחור מלמעלה, פיאט מולטיפלה בהחלט תענה לדרישתך.

אולי פיג'ו 307 תעזור גם אבל היא יותר סטיישן שדחסו בה זוג מושבים מאחור ולכן לא נוח שם ל נסיעות ארוכות אבל היא מתנהגת מעולה ובהחלט אפשרות מעניינת (גם אוטומטית).

פורסם

האם יונדאי אינטרקולר הכוונה לטראג'ט דיזל?

אם כן היא הרבה יותר גדולה ומרווחת מהקיה וקצת יותר חסכונית.

כפי שכתב רוני, מולטיפלה תיתן לך את הכי הרבה מרווח ל 6, הבגאז' הגדול ביותר, הנסיעה הנוחה והיציבה ביותר וצריכת דלק נמוכה במיוחד. כל זה אם אתה מוכן לגיר ידני.

פורסם

יש לנו במשפחה קאיה גויס

אוטו מעולה , מרווח ונוח גם שיש 7 נוסעים

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
אם אין בעיה עם ידני - פיאט מולטיפלה תהיה מצוינת לששה. גם נעימה יותר מהחלופות שציינת וגם חסכונית יותר.רוני

נעימה מאד, אבל לא ממש בטוחה. שימו לב לפגיעות הראש בנהג..

http://www.euroncap.com/tests/fiat_multipla_2001/95.aspx

http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=063d4046-13fd-44dd-84d8-4a97816eb86e&sel=235C0761-594A-4100-B952-491E111D3E47

HFturbo

פורסם

אתה צודק אבל במבחני ריסוק המכונית פוגעת במכונית הזה לגודל שלה=מולטיפלה נגד מולטיפלה. המולטיפלה היא רכב מאוד גדול, גבוהה ורחב ולכן הוא יהיה יותר טוב בחיים האמיתיים.

** שלא תחשבו שאני אומר שמבחני ריסוק לא חשובים. ההפך הוא הנכון, אני אומר שזה מאוד חשוב ויש לקחת בחשבון כל רכב שקיבל ציון גבוה במבחני ריסוק.

פורסם

אני לא בטוח שב 50K אפשר למצוא רכב עם בטיחות גבוהה. בשנים שהתקציב הזה רלוונטי לגביהן רכבים בטוחים מאד היו נדירים.

פורסם
אני לא בטוח שב 50K אפשר למצוא רכב עם בטיחות גבוהה. בשנים שהתקציב הזה רלוונטי לגביהן רכבים בטוחים מאד היו נדירים.

אפשר גם אפשר

S40 למשל, עם 4 כוכבים כבר ב96

HFturbo

פורסם

1. מעבר לעובדה שהקיה גו'יס הוא רכב באמת מכוער (לטעמי) כרכב הוא לא רע ועושה את העבודה הא ותו לא.

2. אתה יכול לחפש גם אופל זאפירה אם אני לא טועה יש שם 6 מקומות.

פורסם

למה לא?

יש את ה-c5 ו-,c3 קסארה פיקאסו, ברלינגו. נכון אין להם 5 כוכבים אבל יש לכולם 4 כוכבים.

פורסם
1. מעבר לעובדה שהקיה גו'יס הוא רכב באמת מכוער (לטעמי) כרכב הוא לא רע ועושה את העבודה הא ותו לא.

נכון - הוא עושה את העבודה, הוא מרווח, הוא פרקטי, ומתאים מאד לשיוט רגוע ונינוח. חסרונותיו הם בצריכת דלק גבוהה יחסית, הגה מעורפל, ביצועים חלשים (בגלל הגיר הארוך) ואמינות בינונית (יותר מצרפתיות, פחות מיפניות :wink:).

2. אתה יכול לחפש גם אופל זאפירה אם אני לא טועה יש שם 6 מקומות.

אתה טועה - יש שם 7 מקומות. מכונית טובה, אבל נדירה בשוק המשומשות. היו מנועי דיזל 1.9 ובנזין 1.8 ו-2.2

בנוסף, יש גם את ההונדה סטרים (STREAM) - עם 7 מקומות עד 2005, ו-6 מקומות ב-2006.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
למה לא?

יש את ה-c5 ו-,c3 קסארה פיקאסו, ברלינגו. נכון אין להם 5 כוכבים אבל יש לכולם 4 כוכבים.

נכון אין להם 7 מושבים אבל יש לכולם 5 מושבים
פורסם
בנוסף, יש גם את ההונדה סטרים (STREAM) - עם 7 מקומות עד 2005, ו-6 מקומות ב-2006.

סטרים מעולה לדעתי, אבל אני חושש שהיא יקרה מהתקציב שמדובר עליו..

HFturbo

• תוכן חדש...