Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול אם יש למישהו מושג איזה גודל של קומפוננט נכנס בקליאו RN הצורה הישנה(92)??

(כמה אינץ והאם יש המלצות?)

ושאלה אחרת שלא קשורה זה מה עדיף לי לחבר ל2 ערוצים שנישארו לי את הרמקולים האחוריים(350W PIONEER) או את הקומפוננט למגבר.. ואת השני למערכת שמוציאה 40X4 WATT ?

תודה על העזרה :)

פורסם

אם נשאר לך גם ככה שני ערוצים ואתה לא מחבר סאב עליהם בגישור אז לדעתי עדיף לחבר אותם ולכוון את הגיין ככה שלא יהיו יותר מידי דומיננתיים .

פורסם

אני מבין שאותם זה את הקומפוננט ולא את האחוריים... (אם לא הבנת מישהוא מהם יעבוד על המערכת כי יש לי מגבר 4 ערוצים ש2 על הסאב)

פורסם

הגודל שנכנס שם זה "4" אינטש בדשבורד למטה מיקום רע וחבל להשקיע בקומפוננט כזה .המלצה שלי להתקין בדלתות 6.5 יש מספיק מקום רק מה בעסה להעביר חיווט לדלת.

• תוכן חדש...