Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה - אפשר עזרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרא לי אתמול בערב 14.1.08 תאונה המקרה ככה

ברחוב דו סיטרי היה שיירה של רכבים ורמזור אדום שאני הגעתי לשיירה הייתה מולי משאית אז עקפתי אותה

אמרתי עם אני עוקף אז אני יעקוף עד הסוף עקפתי עד הסוף של הצומת ואז לפני שהגעתי לצומת הרמזור התחלף

לירוק ויש פניה רק לימין אז פניתי ימינה בעיקוף אז הרכב שהיה בשיירה והיה אמור לפנות ימינה במקומי לא אהב את זה

צפצף לי לכמה שניות ונכנס בי בחלק האחורי הימני של הרכב ...מי אשם?

רילטי אקזקיוטיב-רשת לשיווק תיווך ויזמות נדל"ן בינלאומית

פורסם

עקפת?

זה נשמע יותר כמו נהג חוצפן שחותך את כל הפקק ונדחף לראש הטור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חכת את הנהג ואתה עוד שואל אם אתה אשם?:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא כל תאונה שבה נכנסים ברכב מאחור הנהג מאחורה אשם.

קח לדוגמא נסיעה בכביש כמו איילון, שבו רכב בולם ללא סיבה וגורם לנהג שמאחור לפגוע בו, היה מקרה כזה שבה הנהג שבלם בסופו של דבר היה אשם.

מנקודת המבט שלי ומאיך שתיארת את המקרה נידחפת לתחילת הרמזור,

היית צריך לעקוף את המשאית ולהשתלב בשיירה שהמתינה לרמזור ירוק.

ל'

פורסם

מזאת אומרת יהיה לה קשה להוכיח את זה היא נכנסה בי מאחור לי לא קרה כלום אבל לה נפל הטמבון נפל

פורסם

אתה מנסה להתחמק מלשלם את הנזק?

ל'

פורסם
היא נכנסה במי מאחור

כי נכנסת לה לנתיב תוך ביצוע עבירת תנועה.

אז מי לדעתך אשם, מי שפגעו בו כי ביצע עבירת תנועה או מי "שפוגע מאחור," סעיף שלא מופיע בספר החוקים של מדינת ישראל?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מתחמק שהביטוח ישלם לה אני ישלם לה אתה יודע מה..

פורסם

אתה נהג חדש נכון?

3-4 חדשים נוהג על הכביש?

ל'

פורסם

גם אני עשיתי תאונה אתמול בערב, שללו לי את הרישיון.

דרך אגב אתה אשם.

סאב-וופר: Rockford P1

מגבר: BOSS 4CH 800W

אחוריים 9*6: Kenwood 350W

פאנל: Pioneer Deh-P7950UB.

פורסם

יהיה לה קשה להוכיח שביצעת עברת תנועה ולכן היא נכנסה בך- כמו שקשה להוכיח שמשהו ביצע בלימת חרום.

אתה ילד ולכן מגיב כמו ילד, קח אחריות, כל שתשלם זה השתתפות עצמית, אבל לפחות תצא גבר ותעשה את המעשה הנכון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...