Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, השאלה בגוף הכותרת:

אני רוצה לקנות את הלדרמן מדגם charge tti (ההכי מתקדם שלהם),

בארץ, המחיר הכי נמוך שראיתי אותו, זה באתר "למטייל" ב670 שקל (בכל מקום אחר בארץ הוא עולה מעל ה800).

באיביי, המחיר הממוצע (כולל משלוח) עומד על כ450-500 שקל (כ100-110 דולר).

להלן השאלות:

1. כמה מיסים יקחו לי על הקניה הזו? (מע"מ, מכס, וכו') במידה ואני חייל?

2. האם יש פרטים ספציפיים שמהם כדאי לי להיזהר ברכישת לדרמן באיביי? (ידוע על זיופים ספציפיים? או מוכרים שמכרו מזוייף?)

3. האם בקניה בחו"ל של לדרמן - יש למי לפנות בארץ במידה וקורה משהו לכלי?

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

לא רכשתי אומנם לדרמן באיביי, אבל כן הבאתי פעם לארץ לדרמן מחו"ל. אענה לך על הדברים שאני יודע:

1. המע"מ כיום הוא 15.5%, והוא חל גם על מחיר המשלוח, דהיינו: אם המוצר עלה 100$ והמשלוח עוד 15$ (לדוגמה), תשלם מע"מ על 115$. כל זאת, בהנחה שהמכס אכן יחליט לפתוח את החבילה. היות ומדובר בחבילה קטנה, לא נראה לי סביר שזה יקרה. יחד עם זאת, עדיין כדאי לבקש מהמוכר לצרף קבלה על סכום מירבי של 50$.
  2. שים לב לדברים הרגילים, כמו פידבק והיסטוריה של המוכר. ספציפית לגבי לדרמן באיביי - אין לי מושג.
  3. בהחלט כן! האחריות היא גלובלית, ולאחר שימוש מאסיבי בלדרמן שלי שהוביל להקהיית הלהבים שלו פשוט פניתי לחנות שמשווקת לדרמן (במקרה שלי היה מדובר בחנות בשם טונדרה בביג פולג בנתניה). כעבור מספר ימים הכלי חזר אלי לאחר השחזה ושימון - חינם אין כסף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בעקרון מה שאני חושש ממנו, שהלדרמן לא ייחשב באיזה קטגוריה כמו "כלי נשק" או "כלי עבודה מקצועיים" או עוד איזה חירטוט בסגנון הזה, שיוביל להגדלת המס עליו (בין אם זה מכס מעמ או כל דבר אחר).

יש כאן אולי עוד מישהו שיודע משהו על הנושא?

עריכה: פעם באתר של המכס בישראל - היה איזה טבלאות כאלה, שבהן היה פירוט של כל המוצרים האפשריים שקיימים, והתימחור שלהם מבחינת המכס ואיתו המחיר שאני אשלם עליו. מישהו יודע על זה משהו? למישהו במקרה יש את הקישור? (אני זוכר בוודאות שדרכו בדקתי עלות מכס על מגברים לאוטו).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...