Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הפולו היום, המכונית שמורה להפליא, אני לא מתחבר לצורה החיצונית של הפולו ולכן אני ממש סקפטי לגבי הקניה.

אני הולך לראות מחר סיאט איביזה 2002 ואז אני אחליט, גם האיביזה נראית די חדשה מבפנים כמו הפולו?

פורסם
ראיתי את הפולו היום, המכונית שמורה להפליא, אני לא מתחבר לצורה החיצונית של הפולו ולכן אני ממש סקפטי לגבי הקניה.

אני הולך לראות מחר סיאט איביזה 2002 ואז אני אחליט, גם האיביזה נראית די חדשה מבפנים כמו הפולו?

אתה מתכוון לפולו קצרה ? !!

לדעתי הארוכה הכי יפה ,

אם תרצה יש לי שנת 2001 יפיפייה !

למכירה חיפושית שנת 68 , בה"פ ..

פורסם
אם פונטו ספייס 03' ,

באה בחשבון .

אז - ..

יש לי פונטו יפייפיה שנת 2003 !

חלונות שחורים , צבע כסף !

הכי יפה בארץ !

שלח פרטי ..

יש לי למכירה גם פולו 2001 ,

אם אתה מעוניין שלח הודעה פרטית ..

לא ידעתי שסוחרי רכב הגיעו גם לפורומים.

ולשאלתך אור .

אני אישית גם כבחור צעיר ונהג חדש הייתי הולך על הפולו כמובן אך ורק אם האוטו במצב טוב (כמה קילומטר היא עברה)

גרמניה לפי דעתי גם יפה צריכת דלק נמוכה (טיפולים שוטפים אני לא יגיד לך סתם כי לא הייתה לי אחת אבל עדיין גרמניה לא הרבה יכול להשתבש).

הסיאט גם רכב נחמד + אבל לפי הבנתי היא פחות אמינה מהפולו.

פורסם
על מה בדיוק אתה מבסס את הסטיגמה הזו?

כתבתי 2 עצות.

1. גיר אוטומטי שאינו יפני לרוב מתקלקל או בעל אורך חיים קצר. יש רכבים אירופיאים עם גיר אוטומטי יפני אבל לא פשוט לזהות אותם ( למשל פוקוס, רכבי אופל בד"כ)

הנ"ל מידע כללי והצטברות של תלונות. למשל על גיר אוטומטי בעיתי או בעל אורך חיים קצר ברנו מגאן, בפיג'ו 206, בחלק מפולקסוגן פולו. בנוסף חלק מהיצרנים האירופאים התקינו בכמה מרכביהם גיר אוטומטי יפני , וסביר שהסיבה היא יתרון הגיר היפני (למשל אופל, פורד, פיאט).

ברור שיש גם מיעוט של מקרים הפוכים, למשל במאזדה לנטיס.

2. מכיון שהתקציב שלך לא גבוה, עדיף שתחפש רכב עם גיר ידני ותימנע מאפשרות למכה כספית - תיקון גיר אוטומטי

גם בידיעות אחרונות ביום 29.9.06 כתב אודי עציון ציטוט של סמנ"כל יבואן מאזדה ופורד "לרוב למכונית שעברה 100 אלף ק"מ צריך לקחת בחשבון שבעוד 20-30-40 אלף ק"מ הגיר יצטרך טיפול משמעותי"

יהודה

פורסם
לא ידעתי שסוחרי רכב הגיעו גם לפורומים.

ולשאלתך אור .

אני אישית גם כבחור צעיר ונהג חדש הייתי הולך על הפולו כמובן אך ורק אם האוטו במצב טוב (כמה קילומטר היא עברה)

גרמניה לפי דעתי גם יפה צריכת דלק נמוכה (טיפולים שוטפים אני לא יגיד לך סתם כי לא הייתה לי אחת אבל עדיין גרמניה לא הרבה יכול להשתבש).

הסיאט גם רכב נחמד + אבל לפי הבנתי היא פחות אמינה מהפולו.

הפולו במצב מעולה, שמורה מאוד, כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה ורואים שהרכב ממש ממש מושקע ושמור.

היא עברה 108K והיא שנת 2002, מבחינת מראה אני פחות אוהב אותה מאשר את האיביזה, השאלה היא איך האיביזה נראית מבפנים, כמו הפולו? (היא גם נראית די חדשה הדשבורד והכל?)

פורסם
הפולו במצב מעולה, שמורה מאוד, כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה ורואים שהרכב ממש ממש מושקע ושמור.

היא עברה 108K והיא שנת 2002, מבחינת מראה אני פחות אוהב אותה מאשר את האיביזה, השאלה היא איך האיביזה נראית מבפנים, כמו הפולו? (היא גם נראית די חדשה הדשבורד והכל?)

אני מקפיץ, אני חייב לסיים את עניין הרכישה ואשמח לכל יעוץ אפשרי בנושא, אני לא הכי מתחבר למראה של הפולו,

על מה כדאי ללכת? אולי אני כן אלך על הלאנטיס בשנים 2001-2002 למרות שזה יותר רכב משפחתי, אבל הוא ממש אמין.

אני מחפש מראה ואמינות ברכב, וכמובן שהשנתון יהיה כמה שיותר גבוהה - התקציב 40-44K

פורסם

שווה ללכת על פג'ו 206? אני לא מת על המראה שלה, אבל לדעתי הדגם של ה2 דלתות בשנתון 2002, בתוספת ג'אנט מגנזיום זהב יהיה לא רע מבחינת מראה חיצוני, אבל מבפנים אני ממש חושב שהמראה מתאים למכונית בשנתון 98-97.

חשוב לי מאוד ה"לוק" הפנימי של המכונית, הלוק של הפולו ממש יפה מבפנים, אבל מבחוץ אני לא אוהב אותה.

הסיאט איביזה גם יפה מבפנים כמו הפולו?

פורסם

הסיאט נראית מצויין מבפנים.

להלן קישור למודעת מכירה של איביזה כאן בפורום- שם תוכל לראו תמונות פנים וחוץ (אין לי קשר למוכר)

עידן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=190323

ושל הסיאט לאון

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=190279

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...