Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמת שכר יכולה להיות הרבה מעל הממוצע למכונאים מן המנייין ואני מדבר על משכורות של 6Kש"ח וצפונה. התקדמות יכולה להיות לכוון בוחן, יועץ שרות מנהל עבודה וכו'. תהליך קידום תראה בכל מוסך.

תזמון היא עבודה רגישה כי טעות יכולה לעלות ביוקר, וכנראה שלא יצא לך לעשות תיזמון ברכבים מסויימים שבהם העבודה דורשת כלים, מדידות ופירוקים מסיביים של מכלולים.

עיון בספרות לוקח זמן, זמן שאי אפשר לבזבז על עובד שאמור לייצר עבודה ולהיות פרודוקטיבי, הלוואי שאפשר היה לשלוח כל מכונאי לספר לקרוא לפני ביצוע עבודה, אבל זה ממש לא ראלי. שיש עבודה לא שגרתית באחריות המנהל הטכני ללמוד את הנושא מספרות היצרן ולהעביר למכונאי את התהליך. הוא יכול גם לצלם חלק מדפי העבודה ולעבור איתו על התהליך. הדפים יכולים להשאר עם המכונאי לעבודה דומה שתבוא העתיד. כבר פגשתי מכונאים שהחזיקו באחד המגירות של ארגז הכלים שלהם קלסר שבו מתוייקות נוהלים שונים של עבודה.

כמעט לא תראה את הרשום לעיל במוסך הכללי.

מה גם שפעולה מורכבת שחוזרת על עצמה בתדירות גבוהה הסיכוי להצלחת גבוה יותר כמו כן זמן הפעולה יהיה קצר למכביר מול עובד לא מתורגל. עוד יתרון משמעותי.

פורסם

עוד תוספת קטנה בהמשך לשאלת האחריות :

לפי מיטב ידיעתי בצ'מפיון נותנים שנתיים אחריות על טיימינג. ולכן עוד לא קרה שלא עשיתי טיימינג בחברה.

בנוגע למקצועיות המוסכים המורשים, ניתן לקבל עבודה ברמות שונות באותו מוסך, בפולו שהיתה לי הורכב פילטר דלק הפוך. במוסך מורשה.

אחרי כן בוצעה על הרכב עבודת טיימינג ברמה גבוהה מאוד , ולאחר מכן בוצע כיוון הצתה וכיוון מצערת ברמה מחפירה.

3 העבודות לא בוצעו ע"י אותו פועל.

הגישה שלי: טיימינג במוסך מורשה.

כל השאר במוסך המתמחה ברכב.

למה? כי מחירי הטיימינג כשמשתמשים בחלקים מקוריים בלבד ועובדים לפי הספר , דומים עד זהים במוסך רגיל מול מוסך מורשה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...