Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

יום שלישי עשית את ההתקנה של המערכת ועלתה לי שאלה...אם נגיד נגמר לי המצבר ואני מניע ממישהו עם כבלים

צריך להוציא את הפיוז לפני זה?

ובפיוניר שלי (הגדם בחתימה) יש יציאת AUX שהיא כמו חיבור של אוזניות רגילות

אני צריך איזה מתאם בשביל לחבר MP3/פלאפון?

ד"א הינה תמונה של המערכת שחסכתי כל שקל בשביל:-P(חייל...קשה לחסוך אז גם לא קונים ציוד יקר במיוחד:roll: אבל עדיף על כל הזבל סיני שרציתי לקנות בעבר)

רק צריך לשים פלטה. יבוצע בשבוע הבא

dsc01599iq3.jpg

לא יצא לי כ"כ לצלם את ההתקנה כי הייתי עסוק בלעקוב אחרי מה שהם עושים ולדאוג שדברים יבוצעו כמו שצריך

dsc01597jx3.jpg

יום טוב!

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

חבר את הכבלים בצורה של: ראשית מינוס למינוס , אחכ פלוס לפלוס. דאג לא להתבלבל, ושמפתחות שני הרכבים יהיה מחוץ לרכבים ליתר בטחון.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
חבר את הכבלים בצורה של: ראשית מינוס למינוס , אחכ פלוס לפלוס. דאג לא להתבלבל, ושמפתחות שני הרכבים יהיה מחוץ לרכבים ליתר בטחון.

דני

כן זה אני יודע...אבל את הפיוז(הפיוז של המגבר שנמצא ליד המצבר) לא צריך להוציא?

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

אין צורך להוציא את הפיוז :wink:

היעוד של הפיוז הראשי הוא להגן על מערכת החשמל של האוטו (וגנרטור בפרט )מפני קצר שיכולים ליצור המגברים

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...