Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דחפו לי צמיגים ישנים לפני חצי שנה - היום גיליתי את זה. מה עושים?

eitankra
שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

לפני חצי שנה הרכב היה אצל אבי והוא התקין זוג צמיגים חדש, שמתי לב שאני לא רואה את התאריך על הצמיגים,

במקרה נודע לי שיש טריק של פנצ'ריות (לא אמינות) שהם דוחפים צמיגים ישנים ומתקינים צמיג הפוך כך שלא יראו את התאריך.

חשדי התגבר וכאשר החלפתי זוג צמיגים אחוריים היום (בדקתי את התאריך: אמצע אוגוסט 2007) ביקשתי שיפרקו לי את הגלגל על מנת לראות מה התאריך.

ואכן, חשדי היה נכון,

הצמיגים נקנו ב-12.6.2007 והתאריך של הצמיג 0106, דהיימו דחפו צמיגים בני שנה וחצי, כאשר אני יודע שקניתי צמיגים חדשים.

השאלה מה עושים?

מצד אחד עברה חצי שנה מהקניה ובעיקר כי גיליתי את הנושא במקרה

מצד שני הפנצ'ר מאכר (ובמקרה הזה באמת מאכר), נהג בניגוד להגינות שמצופה מבעל מקצוע כלשהו, העלים ראיות (התקין צמיג הפוך), מכר לי סחורה פגומה כאשר שחשבתי שהיא חדשה ואף אפשר לומר שהוא מסכן אותי ואת הסביבה.

אני תכנן להתקשר אליו ולעמת אותו עם העובדות תוך דרישה שיחליף לי לזוג חדש וטרי ולאיים לפנות לאיגוד המוסכים + לפרסם את מעשיו אם לא ייעתר.

מה דעתכם?

האם יש דרך טובה יותר לתקוף את הבעיה?

במידה ואפנה לאיגוד המוסכים, יד לי קייס?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם הוא מכר לך צמיגים משומשים, או צמיגים חדשים שתאריך היצור שלהם הוא 2006.

והאם יש תוקף לצמיג חדש ששוכב במחסני החברה?

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי שיש טעם להתעמת איתו חצי שנה אחרי.

מה שאתה יכול לעשות זה לפרסם את שמו כדי שאנחנו לא ניפול כמוך ועל הדרך לפגוע לו בפרנסה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא מכר לך סחורה פגומה.

הוא שם לך את מה שהיה לו וחשב שאולי תתעקש מסיבה זו או אחרת על צמיג שזה הרגע יצא מהתבנית, לכן "העלים ראיות" ומעל באמונך.

עכשיו...האם יש משהו רע בצמיגים כרגע? סדקים מיובש? אחיזה רעועה? שחיקה גדולה מהצפוי?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצמיגים נראים תקינים,

קניתי אותם כחדשים, לא נאמר משומשים / ישנים וכו'...

רק לדוגמא נגדית - היום כאשר החלפתי צמיגים (הרצליה - צמיגי הגיסים), בא מישהו שרצה צמיגים לג'יפ ובעל המקום אמר לו שיש לו צמיגים שהיו במחסן, הם ללא נסיעה, אבל יחסית ישנים (שנה וחצי - שנתיים) ובגלל זה הם נמכרים במחירים נמוכים מאוד

אני לא הייתי קונה צמיגים כאלו מתוך ידיעה, אבל הוא גם מתמחר לו צמיגים בהתאם למצב וגם מצהיר על זה.

מבחינתי זו אמינות של בעל מקצוע

לגבי הצמיגים שלי , אני לא מרגיש בעיות אחיזה ואין סדקים, אבל בעוד שנה וחצי לכל המאוחר שנתיים אני אצטרך להחליף אותם (אני נוסע בערך 8K בשנה, כך שהחלפה היא בעיקר בגלל זמן)

למעשה באופן הזה שילמתי מחיר מלא וקיבלתי צמיג שמספיק לי לחצי מהזמן, כלומר באפון אפקטיבי נגבה ממני מחיר גבוה פי 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מזמן כשהחלפתי צמיגים אצל אחת הצמיגיות המומלצות כאן בפורום, ביקשתי לבדוק תאריך ייצור, אמר לי הצמיגאי שהצמיגים משנת 2007 ואכן הם נמצאו בני 3 חודשים לערך. עוד הוא הוסיף שמבחינת החוק מותר לו למכור צמיג עד 10 שנים מתאריך הייצור שלו - כשהייתי מופתע ואמרתי לו שאני לא מאמין - שאל אותי, "יש לך הסמכה להיות צמיגאי?" באמת אין לי - לא פתחתי את הנושא לוויכוח ונסעתי לשלום.

למחרת שמתי לב שהוא בכלל לא איזן לי את הגלגלים והצמיגים הורכבו כשהונטיל רחוק מהסימון שאליו הוא אמור להיות מקביל.

כשחזרתי אליו הוא טען שהגלגלים עברו איזון אבל יעשה איזון מחדש ואכן הגלגלים לא היו מאוזנים בכלל לגבי הסימון של הונטיל הוא טען שהסימון אומר שהצמיג עבר בקרת איכות ואין קשר למיקום הונטיל.

זה מה שעצוב בנותני שירות בארץ, או שאין הגינות או שהמקצועיות לוקה בחסר וחבל מאוד :cry:.

SKODA ROOMSTER 1.6L AUTOMATIC 2009 :evil:

CHEVROLET CAVALIER CS 2.2L AUTOMATIC 1998 - R.I.P :shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...