Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא נתן זכות קדימה, נכנס באוטו אחר.

בא שוטר אמר תחליפו פרטים והלך..

האם ישללו לו את הרישיון? יזמנו אותו לתחנה או משהו?

פורסם

מה לגבי העבירה שגרמה לתאונה?

כל עוד אין נפגעים אז אפשר לעבור על החוק?

חבל ששהשוטר הלוׂזר לא נוקט באותה גישה

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

כשמישהו נישק את ההורים שלי ואחי הקטן מאחורה, וגם הוא (.....) וגם הם התפנו לבית חולים, כשזה דווח למשטרה אבא שלי מרוב אופטימיות שאל את השוטרת "מה יהיה עכשיו?" "כלום, תסגרו ביניכם עם הביטוח, אנחנו לא מתעסקים בתאונות קטנות" :roll:

אז לשאלתך - לא, גם העבירה שהביאה לתאונה לא עושים איתה כלום.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

משטרת ישראל לתפארת.

היום ברחוב המסגר מישהו עשה "דריפט" עם יונדאי אקסנט וביצע פרסה במקום אסור, מול ניידת.

מה אתם חושבים שהניידת עשתה?

כלום.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

יונדאי אקסנט, דריפט?!

לא תמיד יש זמן להתעסק בזה לפעמים זה מתנדבים לפעמים ממהרים לארוע יותר קריטי לפעמים השוטר בסוף משמרת ואין לו כוח לבזבז עוד 30 דקות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
יונדאי אקסנט, דריפט?!

לא תמיד יש זמן להתעסק בזה לפעמים זה מתנדבים לפעמים ממהרים לארוע יותר קריטי לפעמים השוטר בסוף משמרת ואין לו כוח לבזבז עוד 30 דקות.

כן.... להגיע הביתה זה יותר חשוב מלשמור על הציבור ממוות עקב דבילים... :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
כשזה דווח למשטרה אבא שלי מרוב אופטימיות שאל את השוטרת "מה יהיה עכשיו?" "כלום, תסגרו ביניכם עם הביטוח, אנחנו לא מתעסקים בתאונות קטנות" :roll:

אז לשאלתך - לא, גם העבירה שהביאה לתאונה לא עושים איתה כלום.

וזו בדיוק הבעיה, אם תבדוק מה מקורן של העברות הגדולות, תראה שהתחילו בעברות קטנות "ולא מעניינות". גם לוויתן פשע של היום היה פעם דג רקק.

פורסם
"דריפט" עם יונדאי אקסנט

לא מאמין, רוצה תמונות. :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דווקא במקרה של חבר שלי, שללו לו את הרשיון אחרי שהוא נכנס בעמוד.

הוא לקח פניה במהירות, איבד שליטה והעמוד התנגש בו.

פינו שני חברים שהיו איתו ברכב לבית חולים בגלל כאבי צוואר. בסוף לא היה משהו רציני.

אבל הוא קיבל זימון למשפט.

שללו לו את הרשיון לשנה והוא היה צריך לעשות טסט מחדש.

איפשהו בכל הבלאגן הזה המשטרה כן התערבה וטיפלה בו. כנראה, המשטרה כן מטפלת במצבים שיש בהם נפגעים, גם אם הפגיעות הגופניות לא רציניות.

פורסם
דריפט עם יונדאי אקסנט.

ואם בא לך אני אראה לך בלייב, אפשרי הדבר. מפתיע?

דריפט עם משפחתית אוטומטית הנעה קדמית?..

אולי "אמברקס"..

:wink:
פורסם

מה כולכם המומים.

ה"נהג" לקח פנייה מטורפת במהירות של 50 קמ"ש וכמעט פגע בעוברי הדרך.

ומצחיק שאתם מתעסקים ביונדאי אקסנט שעושה דריפט, במקום להתעסק בניידת שהייתה שם ושלא עשתה דבר.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...