Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרטוט מערכת חשמל לפיאט 124

נעים
שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי, האם למישהו יש שרטוט מערכת חשמל של פיאט 124 ספיידר 1973? יש לי בלגאן איום בחוטים, עיקר הבעיה בתא המנוע ואני לא מצליח למצוא שרטוט ברור. אם מישהו נתקל במקרה באינטרנט או שיש לו מתחת ליד, אשמח אם ייצור איתי קשר.

תודה לכל העוזרים:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי, האם למישהו יש שרטוט מערכת חשמל של פיאט 124 ספיידר 1973? יש לי בלגאן איום בחוטים, עיקר הבעיה בתא המנוע ואני לא מצליח למצוא שרטוט ברור. אם מישהו נתקל במקרה באינטרנט או שיש לו מתחת ליד, אשמח אם ייצור איתי קשר.

שרטוט עוזר רק במקרה וכל החוטים אורגינליים ובצבעים הנכונים ....

ממילא בארץ הכל מחורטט ... דבר ראשון יש לנקות את כל הזבל שעשו והוסיפו ואח''כ לתקן את הקיים ...

ובכלל כדאי לתת את העבודה למי שמבין בחשמל ...:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער לאכזב אותך הלכתי לבדוק את הספר של הפיאט 124 ולא מוזכר בה שום דבר על חשמל . אבל אני רואה שמישהו כבר עזר לך בהצלחה ושבת שלום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע לך לשלוח הודעה פרטית לרפי לין הוא לבטח יוכל לסייע לך רבות

האיש אנציקלופדיה מהלכת לפיאט ובעל ניסיון רב בתחום.

כמו כן תנסה לברר במוסך קובלנץ בתל אביב (מגרשי התערוכה הישנים תל אביב ליד גלידה מונטנה)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לסייע רק במה שעדיין נמצא אצלי בזכרון בראש כי לצערי הרב אין לי יותר את שרטוטי מע' החשמל של מכוניות פיאט

הקלאסיות (והיו לי החל מפיאט 500, 600 והלאה).

בכל זאת משהוא קטן וזה מקרא לצבעי החוטים שמופיעים בשרטוטי החשמל של פיאט:

M - חום N - שחור R - אדום

S - ורוד L - כחול V - ירוק

Z - סגול A - תכלת B - לבן

C - כתום G - צהוב H - אפור

יש חוטים עם שילוב של 2 צבעים ביחד ולדוגמא: GR - צהוב/אדום

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...