Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכם :)

אמא החליטה (ובצדק..) שהגיע הזמן לברר מה בדיוק יש לתקן.

הרכב המדובר הוא סיגמא 92 (V6 3.0 אוטומט).

הבדיקה רצויה כי האוטו הוזנח תקופה ארוכה, ולמרות שהוא אחרי יישור קו יפה, יש בעיות שצריך לטפל בהן. אוכלת שמן, אגזוז חוזר ומתחרר (חלק רקוב? - אני מניח שמדובר במערכת המקורית של הרכב, מלפני 16 שנה), סוחבת פחות בצורה מורגשת (קשור לחור באגזוז?) ומתלים שאוהבים להשמע מוזר (לא רעש מוגדר, אבל נשמע כמו משהו שרצוי לבדוק).

בגלל שהבדיקה נוגעת במגוון תחומים, ולא מתרכזת במשהו אחד בלבד (וגם עקב כוויות חוזרות ונשנות ממוסכים למיניהם), אין לה/לי/לנו מושג לאן לשלוח אותה.

היא חשבה לקחת אותה למכון בדיקה לרכבים לפני קניה, אבל ממה ששמעתי כאן, הם מאוד מכסת"חים את עצמם. אם נגיד להם שלא מדובר על רכב למטרת קניה, זה יעזור במשהו? יש איזושהי המלצה למכון ספציפי? (עדיף בצפון, אפשר לגלוש למרכז).

השאלה האמיתית היא אם זו הכתובת הנכונה לכזה מבצע. ואם לא אז מה/מי כן?

אשמח לעזרה :)

יום נפלא וסופ"ש ארוך

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
שוב שלום לכם :)

אמא החליטה (ובצדק..) שהגיע הזמן לברר מה בדיוק יש לתקן.

הרכב המדובר הוא סיגמא 92 (V6 3.0 אוטומט).

הבדיקה רצויה כי האוטו הוזנח תקופה ארוכה, ולמרות שהוא אחרי יישור קו יפה, יש בעיות שצריך לטפל בהן. אוכלת שמן, אגזוז חוזר ומתחרר (חלק רקוב? - אני מניח שמדובר במערכת המקורית של הרכב, מלפני 16 שנה), סוחבת פחות בצורה מורגשת (קשור לחור באגזוז?) ומתלים שאוהבים להשמע מוזר (לא רעש מוגדר, אבל נשמע כמו משהו שרצוי לבדוק).

בגלל שהבדיקה נוגעת במגוון תחומים, ולא מתרכזת במשהו אחד בלבד (וגם עקב כוויות חוזרות ונשנות ממוסכים למיניהם), אין לה/לי/לנו מושג לאן לשלוח אותה.

היא חשבה לקחת אותה למכון בדיקה לרכבים לפני קניה, אבל ממה ששמעתי כאן, הם מאוד מכסת"חים את עצמם. אם נגיד להם שלא מדובר על רכב למטרת קניה, זה יעזור במשהו? יש איזושהי המלצה למכון ספציפי? (עדיף בצפון, אפשר לגלוש למרכז).

השאלה האמיתית היא אם זו הכתובת הנכונה לכזה מבצע. ואם לא אז מה/מי כן?

אשמח לעזרה :)

יום נפלא וסופ"ש ארוך

טל

למה שלא תיכנסו למוסך מורשה של יבואן מיצובישי, קבלו הצעת מחיר. אני מנחש גם שמוסכים אחרים יתקשו למצוא לכם חלקים לדגם זה, שלא היה נפוץ מאוד בארץ.

פורסם

למה לא? מסיבה מאוד פשוטה של נסיון עבר רע... מחירים גבוהים ותיקון שלא פתר את הבעיה..

ברור שזהו הפתרון הקל והנגיש ביותר, אבל הוא לא מספק...

עוד רעיונות?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש הרבה מוסכים מורשים של מיצובישי. אם יש לך נסיון רע עם אחד, נסה אחד אחר.

זה שהמחירים שלהם גבוהים (אגב, לא כל כך גבוהים ביחס למוסכים מורשים של יבואנים אחרים) לא מהווה בעיה בשבילך. אתה בסך הכל רוצה חוות דעת והצעת מחיר על הבעיות והתיקונים הנדרשים ברכב. אחר כך כבר תוכל לבחור מה בדיוק לתקן ואצל מי.

בכל אופן, כמו שציינו כאן, תקלות שדורשות חלפים ייחודיים לסיגמא יהיה הרבה יותר קל לתקן במוסך מורשה למרות המחיר.

פורסם

אני הייתי בכ"ז הולך למוסך מורשה.

עשיתי משהו זהה עם הקסארה, מיד איך שקניתי אותה -

נתתי אותה למוסכניקים שיבדקו בדיוק מה נוזל, מה מטרטר ומה "בדרך", והחלפתי הכל.

זה נותן חיים ארוכים לאוטו, גם אם מדובר בעוד 1000-1500 שקל יותר מול מוסך לא מורשה.

אני לא הייתי מתקמצן על אוטו מיוחד כזה, בטח ובטח אם אתה רוצה לשמור אותו הלאה.

• תוכן חדש...