Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה, ברכב מסוג סוזוקי בלנו 2000, אוטו', 78,000 ק"מ על השעון, החלה תופעה מוזרה:

מדי כל כמה סמן הסל"ד יורד מאוד למשך שניות ספורות, הדבר מתרחש מדי כמה זמן, לא באופן קבוע ובלתי סדיר.

אם הרכב עומד בדרייב, אז הוא נכבה ואח"כ מניע כרגיל, אם הוא בנסיעה, אז יש תחושה כאילו עוזבים את דושוות הגז, ולאחר כמה שניות המנוע חוזר לעצמו כאילו לא קרה דבר, אם הוא בP אז הוא מרגיש כאילו הוא עומד להיכבות ואז חוזר לעצמו.

הציעו לי במוסך מורשה יבואן להחליף את שני סלילי ההצתה בעלות 700 ש"ח כל אחד, כפתרון לתופעה.

אודה לעזרתכם בדבר נכונות הטיפול וסבירות המחיר.

פורסם

אני מציע לך לגשת אל מכון הזרקות הדלק "משה זר" שברח' הרכב 5 א.ת סגולה פ"ת,

טל' 03-9341320 ובקש את משה או את חיים (שהנו גם חבר פורום זה).

נראה שהבעייה הנה ממע' הזרקת הדלק ובכל מקרה הם יאבחנו זאת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה על תגובתך, אך עקב ניסיון העבר שהיה לי במקום זה, אשמח לקבל המלצה למקום אחר.

האם מוסך סוזוקי מרכזי שברח' איינשטיין 1 פ"ת מומלץ? ואולי מוסך דור שברח' גליס 37 פ"ת?

בתודה

פורסם

שלום רב

תופעה זו נגרמת לרוב בגלל סלילי הצתה אך יש לבדוק את מחשב הרכב לתקלות ( יש לבדוק את חישן גל ארכובה וחישן גל זיזים )

בברכה זיסו יוסי (ממליץ על החלפת רכיבי הצתה אך ורק מקוריים)

פורסם

שלום גם לי יש את אותה התופעה- לפחות ככה נראה לי.( לאנטיס 323 שנת 03)

נורית התקלה במנוע דולקת קבוע וכאשר היא מהבהבת רק אז מתחילה הבעיה חוץ מזה הנסיעה חלקה.

הבעיה היא דומה בנסיעה האוטו בקושי זז ובעמידה הטורים יורדים עד לאפס אבל אצלי צריך לכבות לחכות ואז זה מסתדר.

מקריאה במחשב החיישנים תקינים ורשום RNDMISFIRE

המוסך אמר שזה סלילי הצתה אבל זה אחרי שהוא אמר יומיים לפני כן שזה ממיר קטליטי ואז ניקוי מזרקים ועכשיו אחרי שעשה טלפונים קצרים החליט שזה אולי סלילי הצתה וגם זה לא בטוח.

הגיוני שזה סלילי הצתה הרי הם עובדים בסדר גמור עד שהאוטו מקבל את הקריזה?

פורסם

עדכון: הוחלפו סלילי הצתה והבעיה אכן נפתרה.

בהמלצתו של זיסו הורכבו סלילים מקוריים.

תודה רבה לכל המייעצים.

• תוכן חדש...