Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב, 100k +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני מתחיל אני רק רוצה להגיד מראש שאני לא מבין גדול ברכבים, אז סלחו לי מראש אם אני טועה מונח כזה או אחר, דבר שסביר להניח שיקרה.

אני מחפש רכב ספורטיבי, בעיקרון יתקבלו 2 האפשרויות, אבל העדפה קטנה לכיוון של אוטומטית, צריכת הדלק עצמה פחות משמעותית בשבילי, אבל חשוב שתהיה מכונית "סלחנית" כי היא מיועדת לנהג חדש חדש, גם דיי חשוב שעלות התחזוקה לא תהיה בשמיים (חלקי חילוף זמינים וכ"ו), ולא משנה יד שנייה או ראשונה.

תודה מראש על העזרה חבר'ה.

פורסם

לנהג חדש חדש רכב ספורטיבי לא יהיה סלחני- תחשוב על זה ותשמור על עצמך.

בסכום הזה הייתי קונה דיהטסו סיריון חדשה (קצת פחות מ 100 אלף), צובר ניסיון ורק לאחר מכן מחפש רכב ספורטיבי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי גם נהג חדש שמעיד על עצמו שלא מבין כלום במכוניות לא צריך ישר לזרוק על סיריון... ובטח שלא אחת חדשה.

מצד שני, רכב ספורטיבי כרכב ראשון באמת לא מומלץ (גם אחזקה יקרה, גם מאוד דורש מודעות לטיפולים וגם יכולות נהיגה יותר גבוהות).

לדעתי, עזוב אותך בנתיים מלקנות רכב ב100K, תתפרע לך עם איזו משומשת חביבה (ואם אתה רוצה לגלוש לספורטיבי בעתיד אז דווקא הייתי ממליץ לך לקנות ידנית - בשביל לא להחליד), משהו שיתן לך נסיון בנהיגה ובנוסף יעביר אותך ממקום למקום.

אם אתה מדבר על אמינות, תתתארגן על איזו קורולה, אם אתה מסכים איתי במקשר לידני, גם כאלה יש לך.

היתרונות של הגיר הידני הם בעיקר בעלות האחזקה. צורך פחות דלק, יותר זול במקרה של תקלה או חס וחסה החלפה.

רכב ספורטיבי יהיה יותר רלוונטי בעתיד, עם קצת יותר נסיון, ובגלל שרכבים מתנגדים לשמור על הערך שלהם, אני חושב שעדיף לך לשים את הרוב בצד, להשקיע כמה שתמצא לנכון ואת השאר לשמור לחלום :)

יום נפלא :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

במקומך הייתי הולך דווקא על מאזדה 2 חדשה שעולה 106K מאובזרת ובטוחה.

הרכב מעוצב חביב מאוד ומצוייד בנדיבות.

תתחדש

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...