Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרטיס מסך של ATI כמו בחתימה חזק יחסית !

אני רוצה להחליף לחזר יותר מישהו מכיר

אזור מרכז

תודה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא עושים היום טריידים, לא שעשו גם פעם.

הרי טכנולוגיה מתחלפת, מתקדמת וכו'.... למה לחנות לקחת כרטיס כמו שלך? שאת האמת חזק מאוד אבל עדיין, אין להם טעם.

הם כל הזמן מנסים להפטר ממלאי, הם לא זקוקים לעוד :wink:

פורסם

לא טריידים - אלא טרייד-אין...

אני אופלן אנגלית קטן, רוסי גדול מטוס אתמול :hihi:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לא טריידים - אלא טרייד-אין...

אני אופלן אנגלית קטן, רוסי גדול מטוס אתמול :hihi:

:mrgreen: כן התכוונתי לטרייד- אין אבל יצא טריידים :wink:

פורסם

http://www23.tomshardware.com/charts16/859-722-313.png

סתם להשוואה

ה 1900 יותר חזק מה 1950

חוץ מהסדרה XTX שגם היא כמעט זהה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

חולק על דעתך, נכון לבדיקות של האתר הזה, אחד מהכי הכי מפורסמים ואמינים, סדרת GT 1900, בהשוואה ל- 1950 פרו.

ה- 1950 הסדרה חזקה יותר עד לגירסאת ה- פרו החל משם, גרסאת ה- XT או ה- XTX זהים לגמריי.

וכן, ההפרש בין 1900פרו לבין 1950 פרו מסתכם בכ- 5-9 פריימים לשנייה, לא רע, גם לא כל כך הרבה, אבל שווה לשלם כמה שקלים יותר על זה. זה יכול להסתכם אם יש לך מערכת חלשה בין25 ל- 30-35 שזה הבדל גדול מאוד בין תקיעות לבין משחק חלק יותר.

הינה האתר דרך אגב, תעשה השוואות ל- 1900 ו- 1950 עד ל- XT סדרת ה- 1950 עדיפה.

http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=729&model2=725&chart=275

• תוכן חדש...