Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BMW קבריולט.

פניקס ואליהו לא מוכנות לבטח את הרכב.

למה לא השתמשתי בתוצאות חיפוש , כי אני צריך תגובה שתהיה עדכנית לימים האחרונים ממישהו שיודע.

תודה.

פורסם

24 אבל הרכב מבוטח לכל נהג מגיל 21 , אבל בנוגע למחיר יש לי מחיר מיוחד כי זה דרך העבודה , בגלל זה לא רשמתי כמה עולה לי כי לך זה לא יהיה אקטואלי .

פורסם

דן,יש לך אפשרות לפחות לקבל הצעת ביטוח מהם?

מחיר מיוחד אני לא מחפש אבל לפחות לקבל הצעה שמוכנים לבטח אותי

תודה.

פורסם

אני בטוח שבסקר טלפוני דרך דפי זהב, תמצא יותר מסוכן אחד שיהיה מוכן לבטח אותך. וכשאני מתכוון לבטח - אני מדבר על חברה גדולה, ולא כאלו שמראש ידועות כבעיתיות בזמן תביעה.

אחרי שתמצא סוכן ביטוח שיבטח אותך, אתה תגלה שהבעיה היא במחיר.

כשאני עשיתי בזמנו סקר כזה לבטח את הרודסטאר שלי (שאכן לא כולם ששו לבטחה) המחירים התחילו ב- 17,000 שקל לא כולל חובה.

בסופו של דבר שילמתי 7,000 שקל וזה היה לאחר השתדלות גדולה של הסוכן שלי, שממילא אצלו מבוטחים עוד הרבה דברים (בית, עסק, ורכבים אחרים). שנה לאחר מכן שוב עשיתי סבב טלפוני לבדוק מחירים והסתבר שעדיין כדאי לי להמשיך עם הסוכן הוותיק. מאז הפסקתי לבדוק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש סוכנת שנמצאת ברחובות בשם שלומית, אם תתאזר בסבלנות עד הערב אוכל לאתר לך את מספר הטלפון שלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שהבטחתי:

קוראים לה שלומית

050-7703097

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...