Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , יש לי 3500 ש"ח .

אני מעוניין לקנות רק דברים טובים ולא סתם דברים שאני ארצה להחליף בעתיד .

אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ולכן אני צריך רמקולים על רמה .

עכשיו , אני יודע שהתקציב הזה לא מספיק למערכת קומפלט ולכן אני רוצה בנתיים לקנות רק פאנל MP3 ורמקולים .

אני רוצה משהו טוב שבעתיד אני יוכל להוסיף בלי בעיות גם סאב ומגבר !

אם אפשר המלצות לחברות טובות ולמוצרים טובים ואיכותיים !

תודה

פורסם

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D זה היה טוב !

עכשיו ברצינות , מה שאתה צריך זה רמקולים עם שטח פנים גדול , צליל דינמי ובאס מהיר .

המלצה , רדיו דיסק בסיסי של פיוניר ב1000 שקל , 1550 למשל... ביחד עם קומפוננט 6וחצי מקדימה , אולי mbq dsd216 כי הוא יחסית קל , כל זה יעלה 2000 שקל , לזה הייתי מוזיף מגבר 4 ערוצים טוב ב1200 שקל , וקונה סאב בעוד 800 , אולי פיונר 304 . והינה לך מערכת מעולה בלא הרבה כסף.

פורסם

עכשיו ברצינות , מה שאתה צריך זה רמקולים עם שטח פנים גדול , צליל דינמי ובאס מהיר .

המלצה , רדיו דיסק בסיסי של פיוניר ב1000 שקל , 1550 למשל... ביחד עם קומפוננט 6וחצי מקדימה , אולי mbq dsd216 כי הוא יחסית קל , כל זה יעלה 2000 שקל , לזה הייתי מוזיף מגבר 4 ערוצים טוב ב1200 שקל , וקונה סאב בעוד 800 , אולי פיונר 304 . והינה לך מערכת מעולה בלא הרבה כסף.

הוא ביקש דברים טובים שהוא לא יצטרך להחליף.

פורסם

כנראה רשמת את ההודעה רק בשביל לצחוק עליי (או איתי ?) בגלל מה שרשמתי ולא קראת באמת מה שאני רוצה ..

אני יחזור בשבילך שוב

אני רוצה בתקציב הזה *רק* פאנל ורמקולים כי אני רוצה דברים טובים .

• תוכן חדש...