Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו 16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה שאמרת לי שזה ה6N ולא ה 6N2 שנית כל בדקתי במחירון יצחק לוי את המכונים והוא לא נתן לי מידע שגוי המחירון אכן 30000 בדיוק ה6N2 עולה 34000 הייתי רוצה לדעת מה הייתם ממליצים לי לעשות לקנות את הרכב בידיעה שנפלתי על מציאה ועל אוטו שמור או שכדי להמשיך לחפש ואולי לנסות את מזלי עם ה6N2 במחיר דומה... ובכלל אם אתם מכירים מישהו שמור זה יהיה מצוין.!!!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשה חיפוש דובר לא קצת על הפולו בשנתון הזה בפרט.

אל תיפול על האוטו הראשון שאתה רואה, חפש עוד.

לטעמי הקילומטרז' גבוה יחסית והמחיר לא מצדיק את האוטו, למרות שכמובן צריך לראותו.

אולי הוא מביא לך מחיר כזה כי כן מכיר אותך ויודע שאתה חושב שהאוטו במצב טוב ולכן תשלם יותר.

עלות האחזקה של הפולו יקרה יחסית למכוניות באותה הקטגוריה.

שוב, עשה חיפוש תמצא הרבה תגובות.

פורסם

האוטו אמין חסכוני זריז בצורה מפתיעה אל תתפלא אם אתה נוסע 120 והטורים על 3000 בערך זה נורמאלי אם האוטו במצב כזה טוב אולי מחירון ,תיתכן בעיית מצערת שניתן לפתור ואולי בעיית חיישן מהירות מנוע אבל לא תמיד ולא נורא תבדוק שעשו טיימינג ואם לא תעשה עם הקנייה עאם הולך הראש הזה זה בין 8000 ל 11000 מרשרשים בגדול הוא נראה טוב בתמונה ואם אתה קונה אז תתחדש לך אחלה אוטו במיוחד אם אתה מכיר את הבעלים

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

טוב בגללך קיבלתי עכשיו התקף נוסטלגיה, הייתה לי כזאת בדיוק בצבע הזה..

בגדול, הרכב עם ה100 כ"ס מגיע עם 3 דלתות ג'אנטים גדולים יותר וסאן רוף מקוריים, יש לו גם כיתוב של 16V בגריל מקדימה. זהו גם הדגם המאובזר.

הרכב מאוד נוח לנהיגה, הרכב זריז מאוד יחסית למנוע 1.4, ומצד שני גם חסכוני בדלק, במידה ואתה לא לוחץ יותר מדי חזק כל הזמן :wink:.

הרכב אמין מאוד, והחסרון היחיד שלו לדעתי הוא חלפים יקרים. אבל ככה זה במכוניות גרמניות.

בלב שלם אני אומר לך ללכת על זה, מכונית נהדרת..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
האוטו אמין חסכוני זריז בצורה מפתיעה אל תתפלא אם אתה נוסע 120 והטורים על 3000 בערך זה נורמאלי אם האוטו במצב כזה טוב אולי מחירון ,תיתכן בעיית מצערת שניתן לפתור ואולי בעיית חיישן מהירות מנוע אבל לא תמיד ולא נורא תבדוק שעשו טיימינג ואם לא תעשה עם הקנייה עאם הולך הראש הזה זה בין 8000 ל 11000 מרשרשים בגדול הוא נראה טוב בתמונה ואם אתה קונה אז תתחדש לך אחלה אוטו במיוחד אם אתה מכיר את הבעלים

אתה מדבר על ה6N? או 6N2 ?

בכול אופן בעיניין המצערת אני מחזק אותך ואני יכול להגיד לך שזה מכה דיי גדולה.

מקורית עולה 4200 אלף ש"ח ולא מקורית 2000 ש"ח (לא כולל הרכבה ומע"מ).

בנוגע לטיימינג זה משהו שצריך לבדוק בכול רכב לפני וקניה.

ובמידה ולא עשו זה לא סוף העולם, יש צורך להוריד במחיר זה הכול.

מה ללכת על הרכב הזה שבתמונה? למרות שהוא רוצה עליה 35000??

בררת מה יש לרכב שהוא רוצה עליו 5 מעל המחירון?

זה שהוא רוצה זה טוב ויפה אבל לכול מחיר מעל המחירון יש סיבה ותדרוש לדעת מה היא (אפילו שאתם חברים)

אני אישית לא הייתי ממליץ לך ללכת עליה לא בגלל הקילומטר (שהוא דיי נמוך)

אלה בגלל שב35 אלף אתה תביא צורה חדשה! יש סיכוי שזה לא יהיה גירסת ה100 כ"ס אבל לפחות תתקדם בדגם.

אם אתה נעול בכול זאת על ה6N אז תשב איתו ותבדוק על מה המחיר.

קח אותה לפני זה למוסך שיבדקו את המצערת, תבדוק מתי עשו טיימינג.

תבדוק עוד מספר דברים כגון: מזגן, מכסה שסתומים שבדגמים האלו נוזל.

אם הכול בסדר גש לבדיקה ותתחדש!

פורסם

המכונית נוחה בדיוק כמו הגירסא הפחות חזקה מבחינת גימור של הרכב זה אותו רכב. מה שכן הצריכת דלק שלו גדולה יותר מהגירסא של ה 75 כ"ס כמובן שתמורת זה אתה מקבל רכב משמעותית יותר מהיר מהגירסא של ה75 כ"ס לגביי הצריכת דלק שאמרתי שהיא גדולה אני לא יודע להגיד לך אם משמעותית או לא נחכה שאחד החבר'ה פה יגיב על הנושא הזה.

פורסם

עכשיו אחריי שראיתי את התמונה שהעלתה אני נזכר שהמכונית הזאת הופיע ב - Yad2 לפניי משהו שבועיים שלוש. אני ממליץ שתבדוק למה עד עכשיו היא לא נמכרה . ותבדוק למה אין לה סמל של 16V מקדימה אוליי החליפו את הגריל שמה תבדוק למה .

פורסם

הצריכת דלק לא כזאת גדולה ולא מורגשת בין הגירסאות.

מה שכן אם הרכב לא נמכר בתוך שלושה שבועות זה לא אומר שהרכב לא טוב.

יכול להיות שזה בין הייתר בגלל המחיר.

מה שכן אם תסתכל טוב על התמונה אתה תראה שיש סימן של הסמל 16V ומישהו גנב לו אותו.

ויש כאלו שמחליפים גרילים (לפעמים בלי קשר לתאונה) קח את זה בחשבון.

פורסם
אתה מדבר על ה6N? או 6N2 ?

בכול אופן בעיניין המצערת אני מחזק אותך ואני יכול להגיד לך שזה מכה דיי גדולה.

מקורית עולה 4200 אלף ש"ח ולא מקורית 2000 ש"ח (לא כולל הרכבה ומע"מ).

חביבי הגזמתה!

מצערת חליפית עולה בערך 1700 פחות או יותר, ומקורית בסביבות ה2300 ש"ח.(בדקתי במוסך רון)

בכל אופן אם אתה קונה אותו או משהו דומה , גש לקבל ייעוץ ממוסך רון בת"א (רח' המסגר 31) הוא מומחה לרכבים האלו!

מניסיון!

בהצלחה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

אני בררתי את המחירים האלו בצ'מפיון לא המצאתי אותם.

זה מחירים שיצאו ישר מהמחשב של צ'מפיון וגם אני לא האמנתי אבל אלו המחירים.

החלופית אפשר להשיג קצת בפחות כסף.

אבל המקורית זו המחיר שלה.

פורסם

חברה תודה על כל התגובות אבל תקשיבו האוטו הוצע למכירה לפני שבועים זה נכון האמת שהוא ממש לא לחוץ למכור את האוטו מבחינתו אין לו בעיה להשאיר את האוטו עוד כמה חודשים פשוט במקרה אחד החברים שלו אמר לו סתם "בוא ננסה לפרסם את האוטו שלך אז הוא אמר אתה יודע מה, יאללה ..." ואמת שהוא בכלל לא נוסע על האוטו שלו הוא קצין בצה"ל והוא גר רחוק מהבית הוא חוזר רק סופ"שים והאוטו מידי פעם על הכביש ע"י אמא שלו לסידורים קטנים ..

פורסם

אחלה רכישה לתקציב הזה.

הרכבים הללו הולכים מעל המחירון. הקילומטרז' תקין לשנה, היד נמוכה ואם הרכב נקי מתאונות ושמור ,

הוא שווה את ה5 מעל.

הרכב הזה מומלץ בחום רב. החזקתי כזאת במשך 5 שנים ואני מצטער על היום שמכרתי אותה (ולא השארתי במשפחה)

מחלות ידועות :

נורת ABS נדלקת מסיבות שונות , בדרך כלל מדובר בחיישן מלוכלך

נזילת שמן ממכסה שסתומים

חלונות חשמל כמו בכל דגמי VW

קונסולה מרכזית לא איכותית.

הרכב מאוד כיפי לנהיגה, המנוע הוא פנינה אמיתית, הוא זול לתחזוקה ,מאובזר ,איכותי ובטיחותי ונותן תמורה מצויינת לכסף.

אין משהו אחר שהייתי קונה בתקציב הזה.

נ.ב. הרכב מכוייל אחרת מאשר הפולו הרגילה עם ה75 כ"ס, שמשום מה בעליהן מנסים לקרוא להן "16V" ב"כאילו".

הפולו הרגילות 75 כ"ס חלשות משמעותית,פחות מאובזרות, ולא הולכות מעל המחירון. בכלל אין מה להשוות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...