Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו 16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה רכישה לתקציב הזה.

הרכבים הללו הולכים מעל המחירון. הקילומטרז' תקין לשנה, היד נמוכה ואם הרכב נקי מתאונות ושמור ,

הוא שווה את ה5 מעל.

הרכב הזה מומלץ בחום רב. החזקתי כזאת במשך 5 שנים ואני מצטער על היום שמכרתי אותה (ולא השארתי במשפחה)

מחלות ידועות :

נורת ABS נדלקת מסיבות שונות , בדרך כלל מדובר בחיישן מלוכלך

נזילת שמן ממכסה שסתומים

חלונות חשמל כמו בכל דגמי VW

קונסולה מרכזית לא איכותית.

הרכב מאוד כיפי לנהיגה, המנוע הוא פנינה אמיתית, הוא זול לתחזוקה ,מאובזר ,איכותי ובטיחותי ונותן תמורה מצויינת לכסף.

אין משהו אחר שהייתי קונה בתקציב הזה.

נ.ב. הרכב מכוייל אחרת מאשר הפולו הרגילה עם ה75 כ"ס, שמשום מה בעליהן מנסים לקרוא להן "16V" ב"כאילו".

הפולו הרגילות 75 כ"ס חלשות משמעותית,פחות מאובזרות, ולא הולכות מעל המחירון. בכלל אין מה להשוות.

אני יודע למי הכוונה שלך.. חח

אני מחזק את מה שאמרת ומוסיף משהו:

קונסולות ל6N ראיתי דיי הרבה בפרוקיות (בהשווה ל6N2.)

הפלסטיקים של החלון חשמל אוהבים להישבר ועלות שיפוץ לא עוברת את ה300 ש"ח.

בנוגע למכסה שסתומים זה משהו שאייל צודק וזה דיי מכה, לא משהו שצריך לעשות את המוות.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש את הדגם 75 כ"ס (2001) קומפורטליין והוא מאובזר יותר מה 16V , יש לי סאן רוף מקורי וקלימטרוניק (בקרת אקלים) שמתי מגנזיום דמוי OZ והרבה חושבים שזה GTI:-) (אפילו רון התבלבל ..)

אבל אני אומר את האמת וגם רשום מאחורה 1.4 ולא הוספתי את הכתוביות האלה.

מה שכן על הבלוק מנוע רשום לי 1.4 16V ויש לי חוטי הצתה אדומים אז בכלל.. זה נראה רכב טורף :-).

אבל אני יכול לומר שלמרות הספקו הצנוע, הוא נוסע יפה מאוד מכל 1400 אחר שנסעתי.

אודות למבנה 16 שסתומים ושני גלי זיזים עליונים. זה נותן לו לטפס סל"ד בקלות ולהרגיש נמרץ בכל סל"ד.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

יש לאחותי את ה16V עם 75 כ"ס ויצא לי לנסוע בו מספר פעמים (לקחתי אותו להחליף צמיגים ולעשות טיפול)

הרכב מרגיש חלש מה100 כ"ס. אין בכלל מה להשוות.

אחרי שתעבור מאחד לשני תבין על מה מדובר.

ה16V מאובזר כמו קומפורטליין לפי מיטב ידיעתי.

דרך אגב, זוכר ששלחת לי הודעה פרטית בה שאלת אם אני מוכר את הגולף או רוצה לעשות החלפה על פולו 16V ?

בדיוק על זה דיברתי כשאמרתי שאנשים מתחזים לבעלי 16V אמיתית.... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, נפגעתי :-(

אני לא אמרתי שיש לי 16V. אפילו תראה מאחורה שרשום 1.4. והכי מצחיק שהמחירון המשוקלל שלה הוא יותר מה16V .

ואני בין היחידים הארץ עם התוספות האלו.

אבל הוא פשוט כמו 16V וקצת יותר כי זה תוספות בהזמנה מיוחדת שלא מופיעות במחירון.

ונכון הוא חלש יחסית לדגם 100כ"ס. אבל הוא לא עגלה.

בכל אופן אני שוקל לקנות אחרת(מאחד מהעבודה שלי) דגם 16V מודל 2004 , שחורה עם 2 דלתות גם בהזמנה מיוחדת.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

לא הבנתי,

על דור שלישי 75 כ"ס לא מקבלים מעל המחירון? הרשו נא לי לגחך.

אומנם לרכב שהיה לי היו נתונים מצויינים וזה גם פקטור, אבל מעל ה-100 שיחות שקיבלתי במהלך בוקר אחד(!), דבר שגרם לי לכבות את הסלולארי באותו יום, וכאשר ביקשתי מעל המחירון, הרבה אנשים אפילו לא היססו.

אז אני מאמין שגם ל-75 כ"ס 1.4 מגיע (טיפה) כבוד.

דרך אגב, לפולו (דור שלישי לפחות) יש מספיק בעיות ידועות, אבל יש משהו במכונית הזו שכל הזמן גורם לי לחפש את ה-GTI (למרות שהבטחתי לעצמי שלא תהיב בבעלותי אף פולו יותר בחיים).

• תוכן חדש...