Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מוסך מורשה יבואן יכול לסרב למכור לי חלקים בטענה שאני רוצה לטפל ברכב שלי לבד/במקום אחר? מכיוון שנתקלתי כבר מספר פעמים בנפלאות השירות של קרסו ולצערי רק במוסך מנור מוכנים למכור חלקים גם למי שלא מטפל במוסך. האם ישנו תקדים/הוראה של איגוד המוסכים שאני יכול להראות למוסך שמסרב למכור חלקים? מכיוון שאני לא רוצה לחשוב מה יהיה ביום למחרת אחרי שהמוסך האחרון שמוכר חלקים יפסיק לעשות זאת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למעשה למוסך אין רשיון לסחר בחלקי חילוף.

יבואן הרכב חייב לדאוג לאפשרות רכישת חלפים גם לצרכן הפרטי.

אני מציע לך לבדוק כל זאת במדויק במשרד התחבורה (מעניין אם תהיה כזה חרוץ) ןלעדכן גם אותנו בפורום מה תשובתם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

דווקא אני נתקלתי עד כה רק במוסך מורשה רנו אחד שלא הסכים למכור לי חלקים: מרתון ברעננה.

הטענה של בעל המוסך הייתה שיש לו מלאי חלקים מוגבל והוא לא מוכן להתעסק עם מכירה ללקוח מחוץ לטיפול במוסך עצמו.

המוסכים הבאים מוכרים חלקים בוודאות (קניתי מהם): מנור בפ"ת, פיתוח בהרצליה, רון שטיין בכפ"ס, ניסידן בנתניה והראשי בראשון לציון.

Veni Vidi Vici

פורסם

ע"פ החוק אתה יכול לטפל ברכב שלך איפה שבא לך, גם במסגרת האחריות, והאחריות תהיה תקפה.

אך עלייך לטפל ברכב ע"פ הוראות היצרן.

ומכאן כפועל יוצא חייב שיהיה לך איפה לקנות את החלקים.

פורסם

כשאתה רוצה לקנות עוף הביתה אתה הולך למסעדה או לקצב?

לך למחסן החלפים של קרסו וימכרו לך חלקים שתוכל גם להרכיב אוטו שלם. מוסך הוא לא חנות חלקי חילוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הוא לא, אך בדר"כ מוכרים. בקרסו זה באמת "קצת" אחרת. במרכזי מוכרים בכיף, במורשה בקצת פחות כיף (כי אין מלאי בכלל).

עם המחירים של קרסו, הייתי מזמין מחו'ל.

משכנתא זה קל

פורסם

חברים - אתם מאוד תמימים ...

יבואני הרכב, מקשים בכוונה, את קניית חלקי החילוף המקוריים.

הם רוצים , לחייב אותנו, לבצע טיפולים ותיקונים, במוסכי הרשת שלהם.

( לפני כשלושה חודשים - פתחתי דיון על נושא, נוזל גיר לממסרה אוטומטית מקורי למיצובישי )

אחרי בדיקות - מצאתי נוזלים סינטטיים חליפיים,

הודעתי להם על כך - והיום, אפשר לקנות נוזל לממסרה, בכל מוסכי " כל מוטור ", ביחידות של כ 1 ליטר, ובמחיר סביר ...

לפני כשבועיים - נשבר קליפס, המחזיק את רצועת הגומי התחתונה, בחלון האחורי, ניגשתי למוסך, המחסנאי בדק במחשב

ואמר לי - אין במחסן, עשיתי הזמנה, ולדבריו, תוך יומיים זה יגיע - זה לא הגיע, ולא יגיע - התשובה אשר קיבלתי

אין במלאי, בכל הארץ ... אבל , במחלקת הפחחות של המוסך, היו עשרות קליפסים כאלו - ובקומבינה השגתי .

רק לחץ על היבואן, משרד התחבורה , משרד המסחר והתעשיה - או פרסום באמצעי התקשורת, יכול לעזור .

אז אל תהיו תמימים = בתאוריה, השוק פתוח - מעשית, יבואני הרכב, לא פותחים אותו .

- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
יבואני הרכב, מקשים בכוונה, את קניית חלקי החילוף המקוריים.

הם רוצים , לחייב אותנו, לבצע טיפולים ותיקונים, במוסכי הרשת שלהם.

אתה מכליל בכוונה או מה? אני אף פעם לא נתקלתי בסירוב של מוסך למכור חלפים (צ'מפיון, דלק מוטורס, לובינסקי וכד'). יתרה מכך, לפני שבועיים הייתי צריך 1/2 ליטר נוזל ממסרה מקורי של מאזדה שנקרא M-5. הנוזל מיובא ע''י דלק מוטורס רק במיכלים של 20 ליטר. ניגשתי למוסך מאזדה והם שמחו למזוג לי לבקבוק ריק חצי ליטר מהנוזל וגם בחינם.

ואם אני ממש רוצה חלפים בהנחה אז אני מזמין דרך חנות חלפים רגילה שמקבלת חלפים מהיבואנים ומוכרת לכל יעד. אני מקבל אליהם בדרך כלל 10%-

M5.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

- אתה מכליל בכוונה או מה? אני אף פעם לא נתקלתי בסירוב של מוסך למכור חלפים (צ'מפיון, דלק מוטורס, לובינסקי וכד').-

אם כך - מדוע נפתח הדיון הזה, ודיונים אחרים בעבר ...

כנראה אנו חיים בארץ אחרת - ודברים שקונים שם , לא קונים כאן .

אולי יש צדיק אחד בסדום - אבל בטוח לא עשרה.

- וההתלהבות שלך, על קבלת ליטר בחינם היא הבעיה - מדוע לא מכרו לך ליטר, או גלון . ומדוע זה לא נמצא, בחנוית

החלפים - כמו בהודעה הקודמת שלך ... ( גם בלי הנחה ) - דלק מוטורס, משאירה אותך כנרקומן, תלוי בטוב ליבם .

הייתי כבר בסרט הזה, לפני שלושה חודשים - ראה תגובה קודמת שלי בדיון .

וגם לי הוצע לקבל בחינם - אני טיפש וסרבתי - ומוזר הדבר, אחרי שהודעתי להם, ופרסמתי , כי יש נוזלים סינטטיים

חליפיים, התואמים לתקן שלהם - היום אפשר לקנות נוזלים מקוריים, בכל מוסכי הרשת - אבל מספר קלפים ...

הם ממשיכים לשמור צמוד לחזה .

האם יש בעיה - התשובה כן , אם לי יש בעיה , ולעוד אנשים יש בעיה , אז יש בעיה - עברית פשוטה שפה .

( אז אולי לא צריך להכליל - אבל לצערי אין הרבה צדיקים בסדום )

אתה בר מזל - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לי הוצע לקבל בחינם - אני טיפש וסרבתי - ומוזר הדבר, אחרי שהודעתי להם, ופרסמתי , כי יש נוזלים סינטטיים

חליפיים, התואמים לתקן שלהם - היום אפשר לקנות נוזלים מקוריים, בכל מוסכי הרשת - אבל מספר קלפים ...

הם ממשיכים לשמור צמוד לחזה .

חנויות חלפים לא מחזיקים דברים כאלה. מה שהיבואן מייבא זה נוזל גיר יפני ENEOS, אם תוכל לאתר את זה בחנות חלפים כלשהיא, אני אשמח.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...