Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה לרדיו עם יציאה AUX לחיבור MP3 שאני אוכל לשמוע בשטח מוסיקה בכיף... ואני לא מתכוון לדיונות וכאלה... אלה שטח שטח... כל שבוע... מחפש שיקלוט כמה שיותר טוב רדיו גם...

מחיר... אני אשמח לשמוע על הטווחים, כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול, אבל גם אני מצפה שיהיה אמין ויחזיק מעמד...

בנוסף אני מתלבט איזה רמקולים לצרף לרכב.... אני רוצה להחליף את כל הרמקולים, השאלה אם מספיק 2 טובים מאחורה, ואז מקדימה כלום או זבל... או להפך שמקדימה יהיה משהו טוב ומאחורה כלום... או גם וגם...

ברור ששוב הכל עניין שתקציב, אני לא פריק של מוסיקה... פשוט רוצה לשמוע מוסיקה ברמה סבירה גם בכביש ובעיקר בשטח...

בתודה, עומר

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם
1. מבקש המלצה לרדיו עם יציאה AUX לחיבור MP3 שאני אוכל לשמוע בשטח מוסיקה בכיף... ואני לא מתכוון לדיונות וכאלה... אלה שטח שטח... כל שבוע... מחפש שיקלוט כמה שיותר טוב רדיו גם...

2. מחיר... אני אשמח לשמוע על הטווחים, כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול, אבל גם אני מצפה שיהיה אמין ויחזיק מעמד...

3. בנוסף אני מתלבט איזה רמקולים לצרף לרכב.... אני רוצה להחליף את כל הרמקולים, השאלה אם מספיק 2 טובים מאחורה, ואז מקדימה כלום או זבל... או להפך שמקדימה יהיה משהו טוב ומאחורה כלום... או גם וגם...

4. ברור ששוב הכל עניין שתקציב, אני לא פריק של מוסיקה... פשוט רוצה לשמוע מוסיקה ברמה סבירה גם בכביש ובעיקר בשטח...

5. בתודה, עומר

1. צריך לדעת תקציב םחות או יותצר כדי להמליץ על משהו. קיימים 1000 סוגים, צריך לסווג איכשהו. בקשר לקליטה של הרדיו אני אישית מאוד מרוצה מהקליטה של פיוניר (אני עכשיו מחזיק בדגם השלישי שלי מתוצרתם).

2. מ300 שקל ל12,000. כמה שיותר זול ? חבר שלי מוכר דרגוןפליי ב 150 שקל אם אתה רוצה.

3. להיפך, שאתה הולך להצגה או לסרט או למופע אתה בטח שם לב שהמוזיקה לא באה מאחורה אלא מקדימה. ככה גם ברכב.

ההמלצה היא לפנק בסט קידמי טוב (קומפוננט או קואקסיאלי- בהתאם לתקציב ולאפשרות) לצורך הנהג . רמקולים אחוריים להשלמת צליל בעיקר ליושבים מאחורה.

4. אם זה הכל עניין של תקציב, אז מה הוא?

5. בכיף, עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

אחלה.

אז מה שאנחנו רוצים זה HU ורמקולים.

אני יתחיל ברמקולים. מאחר ואין לך מגבר אין צורך ללכת על קומפוננט ב 1000 שקל. אני אישית ימליץ על מה שאני מכיר ולא מה שאני לא מכיר ולכן בסכום של 550 שקל יש את המורל פולס. רמקולים שיכולים לעבוד עם מגבר אבל לא בהכרח. הם נשמעים מעולה גם כשהם מחוברים ישירות למגבר הפנימי של הHU (ישיורת לרדיו דיסק).

רדיו דיסק כדי שיהיה בתקציב ניתן למצוא שלל דגמים עד 1000 שקל. אם לא אכפת לך יד שניה (ולא צריך ליהיות לך אכפת) ניתן למצוא הרבה דגמים של פיוניר פה בפורום. יש גם דיגמי אלפיין חדשים כמו ה CDE9846 וה-9870 שניתן למצוא בזאפ במחיר עוד פחות מהתקציב שלך וככה תישאר עם עודף (וכמובן פיוניר, פנסוניק וקנווד למיניהם).

כמובן שיש לקחת בחשבון התקנה שבזה אניל א מעודכן מאחר ואני מתקין הכל בעצמי. אבל אני מאמין שהתקנת קומפ' לא צריכה לעשלות מעל 150 שקל גג (גג!!!) בטח שזה לא מחובר למגבר.

כמובן שיש עוד אופציות , אבל זה הדעה שלי.

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

בגלל שזה רכב שטח ולמען השם סוף סוף מישהו שמצדיק את היות הרכב הזה רכב שטח...

ובגלל שאתה רק מחפש לשמוע מוזיקה ולא נראה לי שמעניין אותך מושגים כמו "במה" או "איזון טונאלי" או כל דבר אחר שקשור לאודיופיליות אני אמליץ לך על שני סט-אפים מאוד פשוטים שאמורים לענות על כל הדרישות.

HU כלשהו - לא משנה איזה בכלל, רצוי שבכל זאת יהיה שייך לחברה שיש לה שם וידוע שהמוצרים שלה הם אמינים.

אני ממליץ כאן על משהו זול של פנסוניק - צליל סביר ביותר ולרוב פאנלים פשוטים וחיות עבודה. - והם תומכים בMP3.

ורמקולים 6*9 - קפוץ לסניף הקרוב של אוטו דיפו ותקנה לך זוג של לייטנינג אודיו או סרווין וגה או JBL - כל אחד מהשלושה מספק צליל נאה ביותר - במקרה הזה אני ממליץ על הסרווין שהם גם קצת יותר יקרים.

את הרמקולים האלה תתקין בתוך תיבות ל6*9 ותבריג אותם לקשת המרכזית של הרכב (בין מושבי הנוסעים למושב האחורי) מלמעלה ותדאג שהן מוברגות היטב למקרה של התהפכות חס וחלילה.

התוצאה תהיה סאונד מלא בעזרת שני רמקולים חזקים, סה"כ יהיה לך מספיק באס.

אני מאמין שהמיקום הזה הוא גם מיקום לא בעייתי מבחינת בוץ שעף לכל עבר ברגע שנכנסים לשטח אמיתי.

הסט-אפ השני יהיה לרכוש סט קומפוננט לחלק הקדמי של הרכב במידה וחשוב לך שחלק מהסאונד יבוא גם מקדימה - אבל אם זה רכב שטח שאתה ממש מתפרע בו הייתי קודם כל בודק שאין לך נטייה להציף את האזור הזה בבוץ כי פשוט חבל להרוס רמקולים.

ובעצם הסט-אפ השני הוא תוספת לראשון. מה גם שאוטו דיפו זאת דוגמה למקום הכי פשוט והכי סטנדרטי - כמובן שהרמקולים האלה ניתנים להשגה כמעט בכל בית התקנה סטנדרטי ויש מבחר עצום.

לפי מה שאתה מחפש, אתה ממש לא זקוק ליותר מזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...