Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני היום רוצה לעשות טיפול קטן לרכב.

למאזדה לאנטיס.

*שמן מנוע.

*פילטר שמן מקורי.

*פילטר אוויר.

אני לא יודע איך להרים את הרכב כי הלוותי למישהו את הג'ק עגלה שלי והבוקים לאיזה חבר שגר מחוץ לעיר.

וכרגע יש לי רק ג'ק רגיל, למישהו יש איזה רעיון איך להרים את הרכב בצורה בטוחה, חוץ מצד אחד על המדרכה כי אני לא אוהב לעבוד בחוץ ככה יש לי חנייה של הבית..

אם אני ירים את הרכב עם ג'ק, ואז ישים בימקום הג'ק בלוק שחור, זה יהיה מספיק חזק להחזיק את הרכב?

איזה עוד שיטות בטוחות יש?

חשבתי על להרים את הרכב על ג'ק ואז לשים ג'אנט מיתחת לגלגל הקדמי אבל הג'ק לא מספיק גבוהה....

בבקשה תנו לי תשובות רציניות ובלי בדיחות כי היום יום שישי קצר אז בבקשה :-)

תודה רבה

פורסם

אני לא מכיר בלוקים שחורים, אבל אם אתה מדבר על בלוק אפור, אז התשובה היא שלילית חד-משמעית. הבלוקים האלה קורסים ללא התראה מוקדמת תחת משקל של רכב. אסור!

אקרשטיין הולך, אבל עדיף כמובן לחכות שיהיו לך בוקים נורמליים.

אתה בטוח שאתה לא יכול להח' שמנים ומסננים ללא הרמת הרכב? עוד לא היה לי פרייבט שהייתי צריך להרים כדי לעשות את זה.

פורסם

אתה בטוח שהג'אק לא מרים את הרכב למצב שבו תוכל להכניס מתחת ג'אנט ?

תנסה לקרב את הג'אק כמה שיותר לגלגל כל פעם, הגלגל יתרומם יותר לאויר, תעשה זאת כמובן מבלי לגרום כל נזק תבדוק אם אפשר להרים חוץ מהמקום שבו החברה ציינה.

פורסם

חנן כן התכוונתי לבלוק אפור.

אז אני יעשה את זה בסוף עם השיטה של המדרכה וזהו.

ואיך בדיוק אפשר להגיע לפילטר שמן בלי להעלות את הרכב על משהו? מה אני תולעת להיכנס מתחת לרכב עד לפילטר?

פורסם

ותגידו אם אני מרים את הרכב גבוהה עם ג'ק ואז מיתחת לגלגל הימני קדמי אני שם כמה בלטות אחד על השני, והרכב יהיה בזווית "קיצונית", אז יכול להיות שתהיה לי בעיה אחר כך עם ההגה כאילו הגלגל לא יתעקם משהו שיגרום לרכב ליסוע עקום? כי המשקל של הרכב בא על הגלגל השמאלי לא?

תודה..

פורסם

הכי בטוח שלם 100 ש"ח על עבודה וכך תחסוך כאב ראש וחוסר בטיחות

פורסם

אז תגדיל ראש ותעמיד את האוטו בצורה בטוחה, תוך הפעלת יצירתיות.

תאמין לי אם החבר'ה פה היו רואים תחת אילו רכבים עבדתי ובאיזו צורה, הם היו מנדים אותי מפה לאלתר :wink:

אבל תמיד דאגתי לעיגונים ואבטחה מתאימה, כך שלא יקרה חלילה כלום, וגם אם יקרה, אני אשרוד בכבוד.

(וכן , היו מעורבים ג'ק , בלוקים ג'נטים ואפילו עץ יפה שגדל אצלנו בבית)

אם חסרה לך התושייה הדרושה, אז אולי כדאי באמת ללכת לבעל מקצוע מאשר לפגוע בעצמך.

פה תוכל לקבל רק הכוונה ועיצות, אבל בסוף אתה מעמיד את האוטו ואתה נמצא מתחתיו, ואיך תעשה זאת זה כבר תלוי בך (אתה יכול גם להשתמש במדרכה ובצורה לא נכונה בכ"ז הרכב יפול עליך).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ארז זה כבר לא הבעיה שלי איך להרים את הרכב, אני יכול להרים אותה עד שהוא יתהפך על הגג. השאלה היא אם הגלגל מהצד השני הקדמי יכול ללעמוד בעומס ולא יתעקם משהו שאני יצטרך ללכת לכיוון פרונט מבין....

פורסם
ארז זה כבר לא הבעיה שלי איך להרים את הרכב, אני יכול להרים אותה עד שהוא יתהפך על הגג. השאלה היא אם הגלגל מהצד השני הקדמי יכול ללעמוד בעומס ולא יתעקם משהו שאני יצטרך ללכת לכיוון פרונט מבין....

בסוף הזול יעלה לך ביוקר,יופי תחליף שמן ופילטרים ותרגיש מכונאי,אך מצד שני תשבור איזה משהו אחר,ותבכה על הרגע הזה,

ואיפה תנקז את השמן הישן?בתוך פיילה!

פורסם

ניקוז השמן הישן זו אחרונת הבעיות. מה הבעיה לאסוף שמן ישן במיכל ולזרוק אותו באיזה מוסך קרוב (או במקרה של ב"ש, בפתח הביוב הקרוב/בגינה של השכן :lol: סתם סתם)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
בסוף הזול יעלה לך ביוקר,יופי תחליף שמן ופילטרים ותרגיש מכונאי,אך מצד שני תשבור איזה משהו אחר,ותבכה על הרגע הזה,

ואיפה תנקז את השמן הישן?בתוך פיילה!

חחחחח "איפה תזרוק את השמן"

אני לוקח ג'ריקן של 4ליטר עושה לא פתח גדול מהצד משכיב אותו על הריצפה וכל השמן ניכנס אליו ואחר כך מעלימים את השמן הזה :-P.

או הולכים למוסך ונותנים אותו..

פורסם
ניקוז השמן הישן זו אחרונת הבעיות. מה הבעיה לאסוף שמן ישן במיכל ולזרוק אותו באיזה מוסך קרוב (או במקרה של ב"ש, בפתח הביוב הקרוב/בגינה של השכן :lol: סתם סתם)

למה בביוב?תרוקן לניקוז מי הגשם! סתם צוחק אנשים,,,,

• תוכן חדש...