Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן דיזל 1.5

me1970
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוף אתכם .. למה אתם כל כך פנאנאטים של יצחק לוי ... :evil:

מגאן דיזל מגיעה בשתי רמות אבזור PK ו EX .. הPK היא הרמה הנמוכה יותר שעולה גם 10K ש"ח פחות (אין חלונות חשמל מאחור, אין מראות חשמליות , אין חיישני גשם וחושך.. ואין מד טמפ' חיצוני , משענת ליד ימין של הנהג ושאר ירקות ) .

אתה לא מדייק. מגאן דיזל מגיעה בשתי רמות גימור: האחת 1.5 ידנית עם אבזור מקביל לידנית בנזין (אבזור מלא ולא כמו גרסת הליסינג) והשניה 1.9 אוטומטית שכוללת בנוסף מראה מתכהה אוטומטית ועוד כמה שטויות באבזור (מקבילה ל 2 ליטר בנזין בגרסה המאובזרת ביותר).

מגאן בנזין ידנית קיימת עד 2006 (שלי אחת משלושת האחרונות שעלו על הכביש) כך שניתן להשוות שם את המחירים בין הדיזל לבנזין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה לא מדייק. מגאן דיזל מגיעה בשתי רמות גימור: האחת 1.5 ידנית עם אבזור מקביל לידנית בנזין (אבזור מלא ולא כמו גרסת הליסינג) והשניה 1.9 אוטומטית שכוללת בנוסף מראה מתכהה אוטומטית ועוד כמה שטויות באבזור (מקבילה ל 2 ליטר בנזין בגרסה המאובזרת ביותר).

מגאן בנזין ידנית קיימת עד 2006 (שלי אחת משלושת האחרונות שעלו על הכביש) כך שניתן להשוות שם את המחירים בין הדיזל לבנזין.

TWEETY צודק . בברור שערכתי אפשר לקבל את הדיזל 1.5 ברמת גימור של ליסינג וגם ברמת גימור של אקספרשיון שהיא הגבוהה יותר ואפשר בתוספת של 2500 ש"ח מטורפים לקבל רדיו מקורי עם שליטה מההגה... ההפרש הוא בערך 10,000 ש"ח מה שמקפיץ לה גם את אגרת הרישוי

האוטומטית לא באה בחשבון כי היא מאוד יקרה וגם לא כזאת חסכונית .. אך מצוידת במסנן חלקיקים....

אגב ערכתי היום נסיעת מבחן , נחמדה מאוד לא מרגישים בנסיעה שזה דיזל בכלל . ניראה שיש הרבה כח אבל לא היו במסלול עליות כך לא כל כך קיבלתי רושם על איך היא סוחבת ... סה"כ עשתה לי רושם חיובי מאוד נימרצת

פורסם

אז זה חדש כי לפני חודשיים ביררתי לגביה (בשביל איש השיווק שלי. אני נשאר עם הבנזין ידנית שלי שמספקת אותי) והיא היתה קיימת רק בגירסה המאובזרת ובקב' 3.

מבדיקה באתר שלהם גם שם מופיעה רק המאובזרת. מחר אבדוק בסוכנות שלהם.

פורסם

כבעלים של מגאן דיזל ידנית אני יכול להגיד שהרכב מעולה.

צבר כבר כמעט 120K קילומטרים ללא ציוץ! טיפולים במרווחים גדולים של כול 30K קילומטרים החלפת טיימינג רק בטיפול הקרוב(120K), צריכת דלק טובה יותר מ1-20! הרכב לא יורד מ4.8 ליטר ל100 ק"מ משולב!

לצערי אבא שלי עובר לרכב מהעבודה ואני הולך להיפרד ממנה הוא פירסם אותה בלי להודיע לי מראש אפילו:-(

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
TWEETY צודק . בברור שערכתי אפשר לקבל את הדיזל 1.5 ברמת גימור של ליסינג ו

היום הייתי בסוכנות ואתה צודק. כנראה שבשבוע הבא אזמין אחת לאיש השיווק שלי ואוציא את הדובלו לפנסיה.

• תוכן חדש...