Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. אז ככה, לאחרונה קנינו (אני ובת זוגי היקרה) קליאו (עבורה....)

בכל מקרה, היא לא אוהבת את הקלאצ' שם.. היא אומרת שהוא קשה לה (את הקלאצ' ברנו שלי לעומת זאת היא נורא מחבבת. :) ..)

בכל מקרה, עשיתי סיבוב על הקלאצ' שלה, והוא נראה כסובל מבעיית "רנואית" מוכרת... יש לו מהלך לא שווה בקושי שלו... הוא מתחיל קל, ואז יש מעין מדרגה קשה, ואז הוא קל שוב... בכל מקרה, זה לא נוח לה...

יש למישהו הצעות ממה זה נובע? מה אפשר לעשות בנידון?

והשאלה השניה - בקשר ללוח השעונים - נורא חסר לה מד הסל"ד (הרנו שלה היא RN) - האם אפשר להחליף לוח שעונים לכזה של RT? האם ההתאמות יהיו רבות וכואבות או קלות ומהנות? ולמי שיש יותר נסיון - לפי בדיקה ויזאלית בלבד שעשיתי, לוח השעונים של רנו סופר 5 ורנו קליאו RT הם מאוד דומים - בדגמי הRT בקליאו והTL\GTL ב-סופר 5... האם יהיה זה אפשרי להתקין לוח של רנו 5 בקליאו??

תודה מראש לעונים

רון.

8)

-נ.ב. - היינס של קליאו - יש למישהו ויכול להשאיל לי? (האוטו שלה, ואין טעם שאקנה היינס אחד... לא בקרוב לפחות... ואני רק מעונין לבדוק מספר פרטים...)

מרסי בוקו...

וואנס אגיין.

ועוד משהו שרק הרגע נזכרתי בו...

מנוע 1.4 הזרקה של קליאו (Energy המפורסם...) , האם הסרה של הממיר תוסיף לו כוח? ואם כן כמה? - האוטו הוא משנת 95... ולהחליף ממיר לא בא בחשבון...)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בכל מקרה, היא לא אוהבת את הקלאצ' שם.. היא אומרת שהוא קשה לה (את הקלאצ' ברנו שלי לעומת זאת היא נורא מחבבת. :) ..)

בכל מקרה, עשיתי סיבוב על הקלאצ' שלה, והוא נראה כסובל מבעיית "רנואית" מוכרת... יש לו מהלך לא שווה בקושי שלו... הוא מתחיל קל, ואז יש מעין מדרגה קשה, ואז הוא קל שוב... בכל מקרה, זה לא נוח לה...

והשאלה השניה - בקשר ללוח השעונים - נורא חסר לה מד הסל"ד (הרנו שלה היא RN) - האם אפשר להחליף לוח שעונים לכזה של RT? האם ההתאמות יהיו רבות וכואבות או קלות ומהנות? ולמי שיש יותר נסיון - לפי בדיקה ויזאלית בלבד שעשיתי, לוח השעונים של רנו סופר 5 ורנו קליאו RT הם מאוד דומים - בדגמי הRT בקליאו והTL\GTL ב-סופר 5... האם יהיה זה אפשרי להתקין לוח של רנו 5 בקליאו??

תודה מראש לעונים

רון.

8)

-נ.ב. - היינס של קליאו - יש למישהו ויכול להשאיל לי? (האוטו שלה, ואין טעם שאקנה היינס אחד... לא בקרוב לפחות... ואני רק מעונין לבדוק מספר פרטים...)

מרסי בוקו...

וואנס אגיין.

מנסיון על קליאו RN 95 :

לגבי הקלאץ' - במידה והמכלול עצמו תקין - אצלנו, החלפת מותחן פתרה את הבעיה והקלאץ' סוכר :wink:

בנוגע למד סל"ד - גם לי זה מאד הפריע בתחילה.

האנרג'י כלכך רועש ככל שעולים בסל"ד שהניחוש של הסל"ד הופך קל מאד.

כיום , אני כבר לא מרגיש בחסרונו - מבאס אבל ממש לא קריטי. חבל על ההוצאה - דיי מיותר במקרה הזה.

היינס - דעתי היא כזאת : הקליאו ניחנה בסביבת עבודה מזעזעת למכונאי המתחיל ללא כלים מיוחדים.

בשביל כל הדברים שאולי תבצע לבד - לא תצטרך היינס.

פורסם
מנוע 1.4 הזרקה של קליאו (Energy המפורסם...) , האם הסרה של הממיר תוסיף לו כוח? ואם כן כמה? - האוטו הוא משנת 95... ולהחליף ממיר לא בא בחשבון...)

ייתכן והבעיה שאתה סובל ממנה היא אותה הבעיה שהיתה באוטו של חברה של BOOLY - וגם אצלי....קרי: דוד אחורי רקוב.

אתה לא תאמין (אם מדובר בדוד המקורי של הרכב) כמה החלפה שלו תתרום לנשימה טובה יותר של המנוע ושיפור משמעותי בביצועים...וכן, אני מדבר על דוד אחורי רגיל ! לא "זרימה חופשית" ולא שום דבר אחר. פשוט דוד אחורי.

אצלי ברכב (גרנד לאונה 94') הוחלף הדוד האחורי (מקורי) ביום ראשון האחרון (לפני יומיים) - ומאז האוטו פשוט נוסע אחרת. הדבר בא לידי ביטוי בנשימה טובה יותר (משמעותית) של המנוע שמורגשת בכל מצב: החל מיציאה מהמקום, האצות ביניים ונשימה מעולה בכל טווח הפעולה של המנוע (גם מ 1000 סלד ובמיוחד מסלד ביניים עד המנתק).

השיפור בביצועים (נמדד אתמול) היה ממש מוחשי ביחס לדוד הקודם - ובסה"כ מדובר בדוד תחליפי רגיל, לא זרימה חופשית ולא מותג.

לסיכום: בדוק את הדוד האחורי של הרכב (וגם את האמצעי) - אם הם רקובים, תחליף בלי לחשוב פעמיים.

קבל קישור להודעה של BOOLY מלפני כ-3 חודשים על הקליאו של חברתו - כאן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ייתכן והבעיה שאתה סובל ממנה היא אותה הבעיה שהיתה באוטו של חברה של BOOLY - וגם אצלי....קרי: דוד אחורי רקוב.

אתה לא תאמין (אם מדובר בדוד המקורי של הרכב) כמה החלפה שלו תתרום לנשימה טובה יותר של המנוע ושיפור משמעותי בביצועים...וכן, אני מדבר על דוד אחורי רגיל ! לא "זרימה חופשית" ולא שום דבר אחר. פשוט דוד אחורי.

אצלי ברכב (גרנד לאונה 94') הוחלף הדוד האחורי (מקורי) ביום ראשון האחרון (לפני יומיים) - ומאז האוטו פשוט נוסע אחרת. הדבר בא לידי ביטוי בנשימה טובה יותר (משמעותית) של המנוע שמורגשת בכל מצב: החל מיציאה מהמקום, האצות ביניים ונשימה מעולה בכל טווח הפעולה של המנוע (גם מ 1000 סלד ובמיוחד מסלד ביניים עד המנתק).

השיפור בביצועים (נמדד אתמול) היה ממש מוחשי ביחס לדוד הקודם - ובסה"כ מדובר בדוד תחליפי רגיל, לא זרימה חופשית ולא מותג.

לסיכום: בדוק את הדוד האחורי של הרכב (וגם את האמצעי) - אם הם רקובים, תחליף בלי לחשוב פעמיים.

איציק

יעני ת'נותן רכבות עכשיו אהה ? :)

פורסם

תודה מראש לעונים

רון.

8)

מרסי בוקו...

וואנס אגיין.

ועוד משהו שרק הרגע נזכרתי בו...

הבעייה של קלאץ קשה ידועה בקליאו ורנו בכלל.

בד"כ החלפת כבל קלאץ תעזור.

פורסם

איציק

לא יודע איך היה לפני אבל אם לסכם במילה אחת : מטוס :scatter:

:lol::lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...