Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רנו מגאן 2005, ולאחרונה שמתי לב כי כאשר אני מאותת שמאלה, האיתות עולה ונהיה מהיר מאוד.

יצאתי מחוץ לאוטו וראיתי שהנורה השמאלית מקדימה לא עובדת, ולכן הנורה האחורית והצדדית בצד שמאל עובדות יותר מהר, וגם בתוך האוטו בלוח השעונים האיתות קופץ לי מהר.

בצד ימין האיתות תקין.

כאשר אני שם על איתות מצוקה (כשכל האיתותים עובדים) אז הבעיה משתלטת על כל הצדדים, וכל האיתותים עובדים מהר.

זאת בעיה מעצבנת ביותר מכיוון שהצליל של האיתות המהיר ממש מחרפן, וגם האיתות הקדמי השמאלי לא עובד.

דפקתי שם כמה פעמים על אזור האיתות מקדימה וזה הסתדר, הכל תוקן, האיתות חזר לעבוד וכך גם הקצב שלו, איטי ורגיל.

עד ששוב זה הפסיק לעבוד, כנראה אחרי קפיצה בכביש או משהו.

מכאן הבנתי שיש כנראה בעיה במגעים או משהו. פתחתי את מכסה המנוע ומשם אי אפשר להגיע לאיתות. יש פקק גדול איפה שהגלגל הקידמי נמצא, שמשם אפשר לדחוף את היד פנימה (צריך יד קטנה ביותר), אבל עדיין, הכנסתי את היד ולא מצאתי חוטים או משהו אחר.

אז מה הבעיה בכלל?

איך אפשר לתקן אותה ומה העלות בערך?

תודה.

פורסם

חפש בספר רכב הוראות להחלפת נורה בפנס איתות.

סבירות גדולה היא לבעיית מגעים בבית נורה ולא בחיווט.

פורסם

יכול להיות שפשוט הנורה לא יושבת טוב בבית שלה?

כי כשנותנים כמה מכות זה מסתדר.

בכל אופן מצאתי פה איזה מדריך בספר, אני ינסה אותו.

תודה.

פורסם

בעיה ידועה ומוכרת בדגמי המגאן משנים 2004-2005.

מדובר בבית נורת האיתות שזז מעט ממקומו ולכן מאבד מגע.

הפתרון: החלפת בית הנורה בשני הפנסים הקדמיים (פעולה האורכת מספר רגעים).

הבעיה מוכרת היטב ליבואן - מומלץ לפנות ולדרוש החלפה על חשבונו (או לפחות בחלקה), על אף שהרכב אינו באחריות.

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
בעיה ידועה ומוכרת בדגמי המגאן משנים 2004-2005.

מדובר בבית נורת האיתות שזז מעט ממקומו ולכן מאבד מגע.

הפתרון: החלפת בית הנורה בשני הפנסים הקדמיים (פעולה האורכת מספר רגעים).

הבעיה מוכרת היטב ליבואן - מומלץ לפנות ולדרוש החלפה על חשבונו (או לפחות בחלקה), על אף שהרכב אינו באחריות.

אפרים.

יש לך את הידע כיצד להחליף את בית הנורה בשני הפנסים? כי צריך להוציא את המצבר נראה לי כדי להגיע אל הברגים שם.

איך אני מגיע אל היבואן?

ואתה מדבר על החלפת בית הנורה בשני הפנסים? מדוע בשניהם?

ואם אני ידחוף את בית הנורה פנימה זה לא יעזור?

פורסם

החלפת הנורה אינה מצריכה פרוק מצבר ונעשית מפתח ייעודי, הנמצא בכנף כל גלגל קדמי.

אם תדחוף את בית הנורה שוב למקומו, הוא יזוז עם הזמן שוב, כתוצאה מקפיצות ורעידות במהלך הנסיעה (עניין של תזוזה קלה מאד).

הבעיה עלולה להופיע בשני הפנסים.

תוכל לראות את מוסכי היבואן כאן: www.renault.co.il

מהיכן אתה בארץ?

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

חדרה.

מחר בבוקר אני ינסה לפתוח.

בכל אופן, אני אמור לפתוח את הפתח היעודי ומשם לפרק את כל בית הפנסים הקדמי ולהוציאו החוצה, ואז שם לסדר\להחליף את בית הנורה?

פורסם

החלפת בית הנורה אינה דורשת את פרוק הפנס כולו.

לאחר פתיחת הפתח בכנף, יש לפתוח את מכסה ההברגה שבגב הפנס, לשלוף את בסיס הנורה הישן ולהתקין אחד אחד.

(לצורך חידוד העניין, שים לב שכוונתי היא שיש צורך להחליף את בית הנורה, ולא את הנורה עצמה).

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

דרך הפתח בכנף עוברת רד יד מאוד קטנה, וגם כדי להגיע לנורת האיתות צריך ממש לדחוף אותה פנימה, למקום שאין שם תזוזה כל כך.

מכסה ההברגה שבגב הפנס ייתן גישה רק לפנסי האור, ולא לאיתות, מפני שהאיתות נמצא ממש בצד וקשה להגיע אליו, לכן חשבתי על פירוק בית הפנסים כולו וטיפול בבעיה כשהפנס מחוץ לאוטו.

• תוכן חדש...