Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב טכני לVW POLO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפי מספר חודשים מכרתי את הPOLO שלי.

נשארתי עם מחשב הבדיקות שבניתי בשבילו. מדובר בLAPTOP ישן (מאוד) ומכשיר שמתחבר לרכב. כמבון שיש גם את התוכנה שיודעת לעבוד עם המכשיר.

בPOLO שלי הייתה דגם 97. אני לא זוכר עד איזו שנה היה המחבר הזה אבל אני בטוח שעוד גדמים של VW תמכו בו.

אם משהו מעוניים - צרו איתי קשר.

054-4712651

יבגני

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

פורסם

מתחת להגה, איפה שהפיוזים, יש מחבר. לשם הוא מתחבר. אפשר לעשות איתו אבחון לרכב (כמו שעושים במוסך)...

מה עושה המכשיר אם אפשר לפרט.

ואיך הוא מתחבר לאוטו?

יבגני

פורסם

ה"מכשיר" הוא כבל שעולה פחות מ30 דולר כלל משלוח

+תוכנה שאפשר להוריד בחינם מהאתר של "רוס טק"

ולפטופ רגיל לחלוטין..............כך שלמעשה מה שהבחור פה מוכר זה לפטופ - ולכן אולי כדאי לנסות בפורום מחשבים...

פורסם

עתיד - בגלל שתגובתך הייתה מאוד מתחצפת אענה עליה בהתאם. אם הייתה בודק (ואולי גם משקיע קצת בהשכלה כלשהי) הייתה מגלה שה"כבל" הוא בהחלט מכשיר שצריך לתאם בין שני ממשקים שונים לחלוטין (RS232 וMBUS אם אני זוכר נכון). יותר מזה, המיקרו בקר שנמצא בתוך ה"כבל" דורש גם קוד (תוכנה) מסויימת. אז אנא - אל תזלזל במכשיר זה.

כל האמור מעלה לא גורע מכך שאכן, כמתברר, המכשיר עולה ב E_BAY כ $30.

מכיוון שפיתחתי ובניתי את המתאם עוד לפני שהייה אפשר לקנות כזה באינטרנט - לא היה לי מוסג למחירו.

עם משהו רוצה אותו עם הLAPTOP (חשוב לציין שהLAPTOP ישן מאוד) ב200ש"ח שיבוא יקח.

נ.ב.

כפי ש"עתיד" ציין - מדובר בתוכנת ROSSTECH אבל לא רק :)

יבגני

פורסם

מצטער אחי אבל פה זה לא פורום מכירות.

דרךא גב ח"ח על פיתוח המתאם.

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

נתחיל מזה שאני לא מדבר באוויר גם אני בעלים של כבל כזה....

בתור אחד ש"פיתח" את הכבל קצת מפתיע שאתה לא יודע שאין שום רכיב עם קוד בפנים ממש כלום !...נטו המרת מתחים ופינים!

הינה לך סכימה לבניית כבל

לסיכום : אני ממש לא מזלזל בזה שהרכבת את הכבל לבד, באמת שלא...זה אחלה יוזמה וכל הכבוד, אבל שורה תחתונה היום ניתן להשיג כבלים כאלו בממשקים חדשים וטובים יותר (USB) במחיר פשוט מגוחך...אז שורה תחתונה אתה מוכר לפטופ שכמובן שאם הלפטופ במצב טוב ומחיר טוב אז הוא יכול להיות אחלה גם לדיאגנוסטיקה...........

בכל מקרה בהצלחה במכירה

פורסם

אם הייתה מנסה לבנות את הכבל שמתואר בקובץ - הייתה מגלה שהוא לא עובד ב95% מהמקרים.

כדי לתאם את שני הפרוטוקולים הצורה תקינה ותיקנית צריך אכן בקר. לא מדובר במעבד RISC או משהו דומה, אבל אני משתמש בPIC רגיל )256K).

אם אתה רוצה, אני מוכן אף לשתף את הדיזיין :)

נתחיל מזה שאני לא מדבר באוויר גם אני בעלים של כבל כזה....

בתור אחד ש"פיתח" את הכבל קצת מפתיע שאתה לא יודע שאין שום רכיב עם קוד בפנים ממש כלום !...נטו המרת מתחים ופינים!

הינה לך סכימה לבניית כבל

לסיכום : אני ממש לא מזלזל בזה שהרכבת את הכבל לבד, באמת שלא...זה אחלה יוזמה וכל הכבוד, אבל שורה תחתונה היום ניתן להשיג כבלים כאלו בממשקים חדשים וטובים יותר (USB) במחיר פשוט מגוחך...אז שורה תחתונה אתה מוכר לפטופ שכמובן שאם הלפטופ במצב טוב ומחיר טוב אז הוא יכול להיות אחלה גם לדיאגנוסטיקה...........

בכל מקרה בהצלחה במכירה

יבגני

פורסם

הכבל שבסכימה עובד ברוב המיקרים והוא יצליח למשוך את הנתונים הבסיסים שנמצאים על הפין KL......שזה מה שחשוב

מעבר לזה צריך כבל יותר רציני שכלל CAN-BUS ואני מניח שלא כזה בנית....

• תוכן חדש...