Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה שוטטתי ב EBAY וראיתי את זה, נראה לי מאוד מפתה (כמובן למי שצריך, אני אישית כרגע לא צריך)

 

http://cgi.ebay.co.uk/RENAULT-CLIO-172-182-GROOVED-BRAKE-DISCS-AND-RED-PADS_W0QQitemZ200172597632QQihZ010QQcategoryZ23013QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

 

 

סט של דיסקים ורפידות קדימה ואחורה ב 199 ליש"ט (ללא משלוח, מאמין שהמשלוח אמור לעלות בסביבות ה 40 ליש"ט)

אם ניקח בחשבון את המשלוח (מאמין שהוא שולח לארץ כי רשום WORLDWIDE אבל בכל זאת צריך לשאול) זה בסביבות 240 ליש"ט שזה בערך 1940 ש"ח.

 

בארץ למי שלא יודע, סט מקורי של דיסקים ורפידות קדימה ואחורה עולה 2800 ש"ח (מחיר כולל מע"מ וללא עבודה)

 

 

מה אתה אומרים?

איך הסט שמוצע?

פורסם
ושכחת גם למצוא מוסך שיהיה מוכן לעשות את העבודה. בראשל"צ תשלם את ההפרש ע"י תשלום זמן עבודה ארוך יותר.

לעשות את זה לבד דווקא לא קשה אבל צריך לדעת בדיוק מה עושים. מאחורה עוד יותר קל.

Veni Vidi Vici

פורסם

בינינו, הלוואי עליי ידע כמו שיש לך. עם אביזר בטיחות כזה אני לא מתעסק.

 

לפי מה שהבנתי מהמודעה אלו דיסקים ורפידות אפטרמרקט, וכמו שאמרתי בשרשור הקודם שנפתח - תתכונן לשריקות חזקות מהברקסים. זה טוב בעיקר למי שהרכב נמצא אצלו להנאה בלבד, ולא משמש כרכב יומיומי.

 

בכל מקרה, אם כבר אתה סגור על זה - ראיתי במחירים זולים יותר, סביב ה-50-70 פאונד לזוג דיסקים (קדמי/אחורי), ללא רפידות, שגם ככה הן החלק הזול יותר בין הרכיבים.

פורסם
לפי מה שהבנתי מהמודעה אלו דיסקים ורפידות אפטרמרקט, וכמו שאמרתי בשרשור הקודם שנפתח - תתכונן לשריקות חזקות מהברקסים.

 

לא מסכים .

 

אצלי יש רפידות אפטרמרקט , שום שריקות ושום בטיח .

 

( בטח ובטח שלא בשנה האחרונה . עזבו , בדיחה פרטית )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

קראתי דיון על שיפור בלמים בקליאוספורט.נט, ולאחר שכולם סיפרו על כל היתרונות של זה, אחד אזר אומץ והעלה סרטון מטיול של אחד ממועדוני קליאו-ספורט בבריטניה, ובו נשמעים שריקות חזקות מהברקסים של כמה מהמכוניות ונאמר שהברקסים לא היו גמורים.

 

אני עדיין לא מוצא את השרשור, אני אתחיל לחפש את הסרטון.

פורסם

מאמין לך .

 

אבל עובדה שאצלי הרפידות ( רייסינג ) לא שורקות בכלל .

 

למעשה הן יותר שקטות מהמקוריות .

 

כנראה שהעולם לא שחור או לבן...

 

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

×
×
  • תוכן חדש...