Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי אני ואבא מחפשים רכב חדש, היום יש לנו פולו קלאסיק שנת 97 אחלה אוטו אבל הוא קצת ישן אנחנו רוצים משו יותר חדש אזור שנת 2002-2005 שיהיה משפחתי אבל יתאים גם לי (נהג חדש) באזור התקציב של 75,000 ומאוד חשוב שהוא יהיה ידני אנחנו לא ממש רוצים אוטומט

אהה וגם חשוב שהוא יהיה חזק לפחות כמו הפולו... כמה שהיא ישנה היא סוחבת יפה מאוד (מנוע 1600, 100 כוחות סוס (שהייתה חדשה) בקיצר אם אפשר משו שעושה 0-100 באזור ה9-9.5 שניות)

תודה מראש

פורסם

שלום רב!

לצערי הרב ,המבחר של המשפחתיות הידניות בארץ דל מאוד.

אבל יש כמה אופציות שיכולות להיות מעניינות.

רנו מגאן2 - יש (מעט) רכבים כאלה על הכביש עם מנוע 1.6 שהן די חזקות נוחות עם אחיזת כביש גבוהה והכי בטיחותיות (מומלץ).

פולסווגן גולף דור 4 - יש אותן די במבחר (יחסית) והן מגיעות עם מנוע 1.6, 2.0 , אפילו בדגם ג'נריישן שזה דגם די מפנק.

זה יתאים לסכום שלך עד שנת 2004 בערך.(תוכל גם למצוא בורה שזה קצת נדיר באותה רמת מנועים)

ניסאן אלמרה פרפקט 1.8 / 1.6 - חזקות , אמינות ומהוות תמורה די טובה ביחס למחיר. אותן תמצא רק בשוק הפרטי.

הונדה סיוויק - כנ"ל , אותן תמצא גם בשוק הפרטי בלבד . (קצת נדיר , כמו האלמרה)

פיזו 307 בגרסת XS בלבד 1.6 - רכב מפנק, נוח ויחסית חזק היות והוא ידני .

סיאט טולדו - ממליץ על הדגם סיגנו (בקרת אקלים +גג) והוא בא עם מנוע 1.6 ו 1.8 עם רמת גימור גבוהה.

זה מה שעבר לי בראש כרגע :-)

מקווה שעזרתי, בהצלחה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

wow זה מבחר דווקא די רציני הרבה יותר ממה שחשבתי.

הבעיה היא שאבא לא מוכן לקנות צרפתיות עקב טיפולים שנחשבים מאוד יקרים ואנחנו לא רוצים פולקסווגן כי שוב , אבא לא אוהב את המוסך שלהם. סיאט טולדו היה למורה נהיגה שלי וזה אוטו די חלש ממה שאני זוכר (למרות שהוא היה דיסל) אבל מצד שני עשית לי ממש חשק אם אתה אומר שיש אלמרה וסיווק ידניות בארץ ... אתה בטוח שהן קיימות? כי לא מצאתי בכלל אהה ואיזה שנה הן יהיו (האלמרה והסיווק)?

המון המון תודה

פורסם

אלמרה פרפקט מ2002 בערך.אני ממליץ על הדגם היותר מפואר משנת 2005 (מחשב דרך, בקרת אקלים, רדיו מקורי)

אני לא זוכר את שם הדגם אבל הוא יעמוד לרשותך בעד הסכום הנ"ל .אני מכיר אישית בחורה(!!) שקנתה בסוכנות את הדגם המפואר הקצר עם תיבה ידנית.

לגבי הסיוויק , זה גם מתחיל מ2002.

כמובן שזה יהיה חיפוש לא פשוט, תהיה עם יד על הדופק ותחפש :-)

איך אומרים? סבלנות בסוף משתלמת.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

אלמרה בשנים האלו ידנית? ראיתי פעם אחת למכירה, אבל משום מה, עם מנוע 1500.

גולף או האודי 3 יכולות להוות אופציות לא רעות בכלל, אבל לא בורה, שניתן לקרוא עליה הרבה ביקורות רעות בפורומים השונים.

לבלע המודעה:

כשאתה רושם רכב משפחתי, למה הכוונה? האם גודל הבגאז' קריטי, לדוגמא?

פורסם

האלמרה פרפקט אכן הגיעה רק במנוע 1500 סמ"ק המפיק 90 כ"ס, אך שים לב שרצועת הכוח שלו מתחילה מ2800 סל"ד, מכובד למשפחתית..

כרגע מפורסמת ביד2 רק אחת כזאתי למכירה, בנוסף היא מסוחר רכב.

רכב נדיר, בכך אין ספק.

המבחר הכי טוב שלך הוא בצרפתיות.

טיפולים יקרים? לא שמעתי על כזה דבר.

לי אישית יצא כנוסע להיות ב307 ומגאן 2 האצ'בק בנזין ידניות... הסחיבה הייתה מעולה, כמו כן גם הנוחות :)

פורסם

אני חיפשתי פוקוס ידנית ומצאתי, אבל אני כיוונתי לשנתון נמוך, נתקלתי במודעה של פוקוס MK2 ידנית ונראה לי שהיא עדיין אקטואלית.

haters will hate

פורסם

מצאתי אמרה פרפקט מנוע 1800 שנת 2004 ידני... ב70K מה אתם אומרים?

שאני אומר משפחתית אני מתכוון בידיוק באזור הגודל של האלמרה והסיוויק ולא בגודל של פונטו למשל... תודה על ההמלצות אבל שוב אין לי סיכוי לשכנע את אבא לקנות או צרפתיות או מכוניות שמטופלות במוסך של פולקסווגן הוא ממש אנטי חזק

אגב מישו יכול להביא לי מפרט יבש של האלמרה והסיוויק? חישפתי בגוגל ולא ממש מצאתי =\

תודה רבה

פורסם
מצאתי אמרה פרפקט מנוע 1800 שנת 2004 ידני... ב70K מה אתם אומרים?

שאני אומר משפחתית אני מתכוון בידיוק באזור הגודל של האלמרה והסיוויק ולא בגודל של פונטו למשל... תודה על ההמלצות אבל שוב אין לי סיכוי לשכנע את אבא לקנות או צרפתיות או מכוניות שמטופלות במוסך של פולקסווגן הוא ממש אנטי חזק

אגב מישו יכול להביא לי מפרט יבש של האלמרה והסיוויק? חישפתי בגוגל ולא ממש מצאתי =\

תודה רבה

אתה בטוח במה שאתה אומר? מצאת פרפקט 1.8 ידני?

תראה פרפקט ידני 5 הילוכים יש אך ורק במנועים הקטנים יותר ה- 1.6 ו 1.5 .

יכול להיות שזה יבוא אישי, אבל קרסו לא יבואו לארץ את הגירסה הידנית של ה- 1.8.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
אלמרה פרפקט מ2002 בערך.אני ממליץ על הדגם היותר מפואר משנת 2005 (מחשב דרך, בקרת אקלים, רדיו מקורי)

וואה עשית לי חשק! לחבר שלי יש אוטומט שנת 2006 אז אני יודע מה הולך שם עם כל המחשב וממש מתאים לי אחד כזה...

עכשיו כן אני בטוח שהיה רשום 1.8 ות'אמת אני לא ממש בקטע של לקנות מיבוא אישי...(אין באמת סיבה.... או שיש?)

ומישהו יודע מה ההבדלי כח בין ה1.8 ל1.6?

פורסם
וואה עשית לי חשק! לחבר שלי יש אוטומט שנת 2006 אז אני יודע מה הולך שם עם כל המחשב וממש מתאים לי אחד כזה...

עכשיו כן אני בטוח שהיה רשום 1.8 ות'אמת אני לא ממש בקטע של לקנות מיבוא אישי...(אין באמת סיבה.... או שיש?)

ומישהו יודע מה ההבדלי כח בין ה1.8 ל1.6?

אני חושב שאתה קצת מתבלבל, אתה כנראה מתכוון לפרפקט 1.5, תבדוק שוב.

לגבי הרכב ש- jonigti הציע , הכוונה היא לאלמרה טקנה, אכן רכב מעולה ויפיפה, אבל הוא מוצע רק בדגם האוטומטי .

בנוסף לכך הוא חורג מהתקציב שלך (המחירון מעל 80K).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
אני חושב שאתה קצת מתבלבל, אתה כנראה מתכוון לפרפקט 1.5, תבדוק שוב.

לגבי הרכב ש- jonigti הציע , הכוונה היא לאלמרה טקנה, אכן רכב מעולה ויפיפה, אבל הוא מוצע רק בדגם האוטומטי .

בנוסף לכך הוא חורג מהתקציב שלך (המחירון מעל 80K).

tomyom

הרכב מוצע גם בגרסה ידנית(1.8) אומנם הוא נדיר ,אך היתה את האופציה להזמין את הרכב דרך היבואן.

כמו שרשמתי בשרשור, אני מכיר בחורה שהזמינה דגם כזה, והוא קצר רק מבחינת תא מטען.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

1. המון תודה על העזרה והתגובות

2. כמה האלמרה הקצרה (ידנית כמובן) אמורה לעלות?

3. אם מישהו מוצא בבקשה אחת כזאת למכירה קצרה או ארוכה שנת אמ....2003-2005 ויכול לשלוח לי הודעה זה מאוד מאוד יעזור כי בנתיים היחיד שמצאתי זה ההוא עם המנוע 1.8 שלפי מה שאתם אומרים אין בארץ ואני לא ממש רוצה מיבוא אישי

4. שוב, אם אפשר בבקשה את המפרט היבש של האוטו (כוחות סוס, זמן מ0-100 וכ'ו) כי אני לא מצאתי

אגב דבר אחרון.... יש סיכוי שהאלמרה ההיא שראיתי היא איך שהוא באמת נמכרה ובארץ והיא סתם נדירה?

• תוכן חדש...