Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום העיר לי שוטר שאני מדליק פנסי ערפל וביקש שאני אכבה אותם, להפתעתי גיליתי שאכן הפנסים מודלקים , למרות שלא משכתי את הכפתור אחורה, כלומר לא ניסיתי להדליק אותם אפילו. ברגע שאני מכבה את האורות גם הערפל נכבה , אבל ברגע שאני מסובב את הכפתור של האורות, אפילו אורות חנייה , הפנסי ערפל נדלקים אוטומטית. ( למי שלא יודע , כדי להדליק את פנסי הערפל , אחרי שמסובבים את מתג האורות , צריך למשוך אותו (את אותו כפתור) אחורנית ואז הם יידלקו.)

השוטר הנחמד נתן לי ללכת , אבל ביקש שאני אתקן את הבעיה. מה שעשיתי זה ניתקתי את הפיוז שלהם ועכשיו הם לא עובדים , אבל בכל זאת אני רוצה לתקן אותם .

בעיה במתג או חיבורים לא נכונים של הפנסי ערפל ?

תודה לכל העוזרים.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בליאון.

אם זה כמו בסיאט, ליד מתג האורות יש את נורות החיווי של פנסי הערפל והקדמיים. תחנה את הרכב מול קיר ונסה ללחוץ את המתג מעט פנימה תוך כדי שאתה מסתכל על הקיר כדי לראות אם פנסי הערפל כבים ונורת החיווי שלהם גם כן.

אם אכן זו הבעיה, הפתרון היחיד הוא להחליף את היחידה הזאת או לחילופין להוציא את הפיוז של פנסי הערפל, אבל זה זה אומר שלא יהיו לך גם פנסי ערפל אחוריים ויכול מאוד להיות שתזדקק להם בחודשי החורף הקרובים.

חזור לדווח,

בהצלחה,

גיא.

• ספונסר פורום
פורסם

אני מכיר את התקלה הזאת נתקלתי בה מס פעמים ,אני חושש שהלך

לך מתג האורות ,נזק של כ 500 שח לחדש מקורי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...