Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי סעפת יניקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק על הת'רד...

היום אני אמור להחליף לאחי שמן ופילטר שמן (כמו כל טיפול 5K באופנוע).

עכשיו רצינו על הדרך לפרק תקארטר ולנקות אותו מהשמן הישן.

עם מה מומלץ לנקות אותו?

יש לי ספריי לניקוי קרבורטורים של STP, זה יעשה את העבודה או שצריך משו יותר חזק?

תודה

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

עם מה מומלץ לנקות אותו?

אם הקארטר מפורק - מסיר שומנים של תנורי מטבח עושה עבודה נהדרת. ספריי שקונים בכל סופר, קוראים את ההוראות שעליו ופועלים לפיהן. שווה ללבוש כפפות כי החומר חריף, ולשטוף טוב את הקארטר עם מים לפי ההוראות.

זה יעבוד הרבה יותר טוב מספריי ניקוי קרבורטורים.

פורסם

עם מה מומלץ לנקות אותו?

אם הקארטר מפורק - מסיר שומנים של תנורי מטבח עושה עבודה נהדרת. ספריי שקונים בכל סופר, קוראים את ההוראות שעליו ופועלים לפיהן. שווה ללבוש כפפות כי החומר חריף, ולשטוף טוב את הקארטר עם מים לפי ההוראות.

זה יעבוד הרבה יותר טוב מספריי ניקוי קרבורטורים.

תודה רבה אישפוז!!

טיפול 5K הושלם (EN500 שנת 96).

פילטר שמן חדש, פלאגים חדשים ושמן חדש. האופנוע פונק וקיבל ניקוז כללי של כל השמן, כולל פירוק קארטר וניקויו עד למצב נוצץ וכמובן הקרם דה לה קרם - שמן סינטטי 10-40 של קסטרול (GTX MAGNATEC) 3 ליטר שמן.

אכן המסיר שומנים קר עבד מצוין, ה' כמה שהחומר הזה חזק!! ספרי קרבורטורים רוסס למקומות שקשה להגיע אליהם והתוצאה מדהימה!!. היה מדהים לראות כמה שמן עוד נשאר אחרי שהניקוז דרך הבורג ניקוז והפילטר נוקזו, נשאר עוד משהו כמו 150-200 מ"ל של שמן שנוקז על ידי פירוק הקארטר. אגב הוחלף גם אטם קארטר.

כל העבודה בוצעה על ידי.

גם הלאנטיס פונקה היום - שטיפה ידנית, נוזל שמשות ותידלוק מלא ב98 (למה 98? כי זה חינם :lol: ).

שוב תודה!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...