Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשבוע הבא אני משתחרר מצה"ל ואני עושה שתיית פרידה בבסיס.

אני מניח שיש כאן כאלו שהשתחרר לא מזמן, לכן ברשותכם כמה שאלות- מי שיכול לעזור אודה לו מאוד.

בשתייה נהוג להביא מתנת פרידה למפקד הישיר ולסגן שלו (שהיו דרך אגב נחמדים ועוזרים לאורך כל התקופה).

- מה בד"כ נהוג לקנות?

- האם למפקד הישיר שלי שעזב לפני שנה וחצי והוא משרת עדיין באותו בסיס כדאי לקנות גם מתנה?

- האם כדאי לקנות לחיילים ששרתו איתי גם משהו? (שירתתי במחסן גדול כמחסנאי).

תודה מראש..

פורסם

- למפקד הישיר, משהו קטן לתשומת לב.

לסגן שלו? תלוי כמה הסגן שלו היה קשור אליך וביחס שלו.

-למפקד הישיר שעזב לפני שנה וחצי? זה מאוד תלוי..

מצד אחד הוא היה איתך חצי שירות, מצד שני הוא לא מפקד שלך כבר שנה וחצי...

אם אתם עדיין בקשר, מדברים וזה - אז אפשר גם משהו קטן לתשומת לב, משהו דומה למתנה למפקד הישיר.

אם הקשר די נותק ורק פה ושם אתה רואה אותו וזורק כזה "אהלן, מה המצב?", אז כנראה שלא.

-לחיילים ששירתו איתך, זה כבר מאוד משתנה מבנאדם לבנאדם.

יש אנשים ששירתו איתך ואתה בקשר איתם רק בצבא ויש כאלה שאתה גם נפגש איתם אחרי צהריים ויוצא איתם בסופ"ש.

יש כאלה שאתה יודע בוודאות שאחרי הצבא סביר להניח שבחיים לא תפגוש אותם (מרצון) ו/או תדבר איתם.

יש כאלה שאתה יודע בוודאות שככל הנראה תשמרו על קשר או לפחות תנסו לשמור על קשר.

אתה צריך להחליט כמה קרוב היית לחברים האלה שמשרתים איתך.

אל תשכח שהמענק שחרור לא כ-ז-ה גדול, ואין טעם בשתיית שחרור ב800 שקל ומתנות בעוד 1,500 שקל לכמעט כל בנאדם שפגשת בצבא (מבוסס על סיפור אמיתי).

לדעתי, משהו קטן למפקד הישיר ומשהו קטן (שעון? פוסטר?) למשרד (במקרה הזה מחסן) יספיק בהחלט. לא צריך להתפרע :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נסה לחשוב על מתנה קטנה ומקורית.

אני, למשל, שירתתי כטכנאי בצבא. לשחרור קניתי לכל אחד מהצוות שלי טסטר ופנס-לד קטן. לכולם יחד קניתי רדיו-דיסק קטן לעבודות שטח וטוסטר למעבדה. לתכנתים קניתי סקייד-בורד (במילא הם לא צריכים את הרגליים שלהם, רק את האצבעות).

בקיצור, לא יודע מה בדיוק עושים אצלכם במחסן, אבל נסה לחשוב על משהו מקורי. במחסנים שאני זוכר מהצבא, מאוורר אישי היה עוזר מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הוא מעשן כבד[כמו המפקד נשמה שלי] אז ממליץ בחום על זיפו איכותית עם הקדשה באריזה מהודרת.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה העניין בכלל לתת מתנה במאות שקלים למפקד שלך?!

לא מספיק שאתם מאכילים את כל הפרזיטים האלה בשתייה שאתם מארגנים?!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לרוב אני מסכים איתך ואתה צודק.

אבל שוב ,יש יוצאי דופן,והמפקד האישי[השני] שלי היה כמו אבא שני שלי שאימץ אותי עם כל הבעיות שלי שאף אחד לא התסכל עליי ומחייל ברדקיסט חצוף וחמום ראש ,הוא לקח אותי "כפרוייקט טיפוח אישי" שלו,ופשוט הפך אותי לבנאדם,לימד אותי דבר או 2 על החיים וכמובן לימד אותי לנצל את הידיים הטובות שלי והשביח אותי לבעל מקצוע מהשורה היחיד מסוגו הקיים בחיל הים,ואני חייב לו הכל על השנה וחצי האחרונות שלי שבהם הוא "אימץ" אותי ועל כל מה שלימד אותי,על כל הקורסים מקוצעיים שהוא דאג להוציא ולהכשיר אותי לעתיד, והצ'ופרים שהוא פינק אותי ודאג שאני אקבל ,ואני קיבלתי חייל מצטיין בחצי שנה אחרונה,דבר שלא הייתי מקבל אילולי נפלתי לטיפוחי ידיו,מיותר ליציין שגם ניכנסתי לקבע ואני משרת לצידו.

פשוט אדם זהב שאני מעריץ,וירבו כמותו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני בשחרור שלי(לפני 8 שנים) לא קניתי מתנות... השקעתי זמן ומחשבה על כתיבת ברכה יפה בחרוזים לכל מי שחשבתי, הדפסתי את זה יפה על נייר טוב,מיסגרתי במסגרת עץ יפה ויצא פיצוץץץץ:oops::oops:

לפי דעתי מושקע ,יפה ,מראה מחשבה ולא יקר..

פורסם
מה העניין בכלל לתת מתנה במאות שקלים למפקד שלך?!

לא מספיק שאתם מאכילים את כל הפרזיטים האלה בשתייה שאתם מארגנים?!

תראה, ללכת ככה בלי מתנות אחרי 3 שנים זה לא יפה.

אני הצלחתי לגלות שהם אספו כסף כדי לקנות לי גם מתנה (MP4) וזה גם עולה כמה מאות בשקט.

בלי שום קשר התכוונתי לקנות משהו אבל לא ידעתי מה. במשך ה- 3 שנים שהייתי בצבא לא עשיתי להם בעיות ולא הוצאתי אפילו ג' אחד ומצד שני גם הם לא עשו לי בעיות (משמעותיות).

פורסם
אם הוא מעשן כבד[כמו המפקד נשמה שלי] אז ממליץ בחום על זיפו איכותית עם הקדשה באריזה מהודרת.

+1

זה מה שאני עשיתי.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תעשה מה שכולם עושים, לך לחנות של מתנות בסגנון ארטלייזר בפ"ת ותקנה למפקד שלך "מגן" עם הקדשה אישית שלך, עולה בסביבות ה100 עד ה200 שקלים. משהו מאוד נחמד שהוא יוכל לתלות במשרד שלו, אולי אפילו עם צירוף תמונה.

שחרור נעים, בהצלחה באזרחות, בקרוב (לא ממש קרוב אבל שיהיה כבר קרוב!) אצלי,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני קנית למדור שלי בתור מתנת שחרור ערימה של אלות בייסבול מרופדות, וטילים מספוג שעפים על לחץ אוויר. ככה, בחודשים שאחרי (עד שהרסו ושברו הכל), כל מי שחטף אלה לראש, או טיל לביצים, ישר חשב עלי וקילל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איזה קטע- גם אני הייתי מחסנאי...

רק שאצלנו היה נהוג לתת מגן לחייל המשתחרר.

עד שהתור שלי הגיע.

נבלות...

בכל מקרה,

מתנה לדעתי צריכה להיות יפה ושימושית.

אולר שוויצרי "בינוני"(סטייל מקגייוור- לא הכי עמוס בעולם אבל יעיל פלוס פלוס) עם חריטה. יש גם בדוגמת הסוואה מנומרת, חמוד לאללה.

באותו סגנון- אולר סטייל לדרמן.

שניהם שווים את משקלם בזהב.

מה הייתי עושה בצבא בלי הלדרמן שלי אני לא יודע.

מ-ז-ל ט-ו-ב ! ! !

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רק לי היה מפקד לא נחמד, שניסה לעשות לי קונצים חודשיים לפני השחרור ?

בכל אופן, אני ממליץ על מתנה קטנה וסימלית (לא חייבת להיות זולה!(.

לפי דעתי, תעשה סיבוב בחנויות בקניונים בסגגנון החנות "לגבר" ותמצא מגוון של רעיונות מדליקים.

• תוכן חדש...