Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תחשבו אפילו שזה קשור אלי!

מישהו איים עלי בתביעה משטרתית, ידוע לי עסקי האנשים האלו בעניני "בוטניקה" וגלגולים , סמים קלים.

לפני בכלל שאני אגן על עצמי , אני רוצה לחייב אותו( את 2 הצדדים ,אני מוכן להבדק ) בבדיקה לגילוי סמים , שהרי אחרי תוצאה חיובית אין מה לדבר בכלל על תלונה ועדות וחרטא ברטא.

האם יש לי זכות לדרוש בדיקה כזאת?

כמה זמן אחרי השימוש עוד אפשר לגלות את החומר בגוף?

תודה רבה

פורסם

אין לך שום זכות לדרוש ממנו בדיקה כזו, אם הוא יגיש תלונה ויראו לנכון במשטרה אתה תעבור אחת.

ממנו בכל מקרה, לא נראה לי שיבקשו כי הוא המתלונן ולא הנאשם בכל הסיפור.

אם אני זוכר נכון מהרצאה שהייתה לנו בבית-הספר, סמים קלים (מריחואנה,חשיש) יכולים להתגלות בבדיקת שתן פשוטה לאיתור סמים עד חודש וחצי אחרי השימוש (כמובן שמשתנה קצת מאדם לאדם עקב קצב חילוף חומרים שונה וכו').

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

גם אם כל האזור פשוט הסריח מריח של סמים?

זאת לא עילה?

למה אסור לי לבקש את הבדיקה הרי זאת בסך הכל בדיקת שתן( לא טרחה גדולה ).

אז איך בעצם אני משיג הוכחה למקרה הזה שאכן הצד השני היה בהשפעת סמים?

תודה על התשובה.

פורסם

תלוי מה מהות האיום, אם זה קשור לסמים או לא

שבועיים שלושה בשתן

3 חודשים בדם

ויש כדור שלוקחים ומעלים שאריות סם

בן אדם שמתעסק עם סמים באופן קבוע לא ילך כל כך מהר למשטרה

יכול להיות שהוא סתם מאיים

פורסם

העניין הוא איך אתה מוכיח שבזמן הרלוונטי הוא היה תחת השפעת סמים?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מספיק שיגלו שהאיש משתמש בסמים זה כבר יערער את המילה שלו במשטרה ובנוסף יאשימו אותו בנפרד על שימוש בסמים אז אפשרי כן לאיים עליו בעניין הזה וככה לגרום לו להבין שהוא לא יצא חף מפשע

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שימוש עצמי לא נחשב עבירה!

אבל אם הוא משתמש בסמים. ז"א שהוא קונה או מגדל לא? כבר לא חוקי!

אבל צא מנקודת הנחה שאם הוא אומר מצאתי ברחוב על הרצפה סיגריה מוזרה כזאת.. הדלקתי ועישנתי וזה היה סמים!

חוקי לגמרי. חוץ מלהמליץ לו על גמילה או בנסיבות מחמירות יותר לחייב אותו בגמילה לא יכולים לעשות לו כלום.

ולפותח השרשור..

לך תכיר כמה מאפיונרים או שתשכור לך איזה בריון מגודל.

או שתתלונן במשטרה על איומים.

GS300.

פורסם

לא מתכוון לעשות בלאגן , אני רק אגיד שלדעתי הוא היה בהשפעת סמים , בדיקה חיובית תערער כל מילה שלו מול מילה שלי , זה בהחלט מספיק לי.

בעיקר כי אין לי דרך אחרת להוכיח , מילה שלי מול מילה שלו.

בן אדם שמתעסק עם סמים באופן קבוע לא ילך כל כך מהר למשטרה

רק שהוא יצטרך להבדק יפול לו האסימון לרדת מכל העניין הזה.

פורסם

הכל תלוי בכמויות- זה יכול להישאר 3 חודשים ויכול פחות.

לא ניתן סתם ככה לחייב משהו לעבור בדיקת סמים אפילו אם התלוננתה עליו.

אם משטרה תבוא אליו הביתה ותמצא סמים אז יבקשו ממנו לעבור את הבדיקה אבל בשביל זה צריך ציו חיפוש.

לגבי סמים קלים- המצב הוא כזה שאם הוא לא מגדל בכמויות או סוחר בכמויות, את אף אחד זה לא מעניין.

ויש בהחלט עזרים שמנקים את המערכת.

אין בזה הרבה עתיד

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז בעצם בן אדם יכול להיות מסומם עד הגג , לעשות מה בראש לו ואז לא לחוייב בבדיקת סמים רק כדי להוכיח את שפיותו באותו אירוע/יום.

זה די הזוי.

במיוחד כשזאת רק בדיקת שתן.

טוב לא משנה , הבנתי שכנראה אין מה לדבר על זה.

אם יהיה צורך בכך בכל מקרה אני אבקש בדיקת סמים, רק כדי להשתמש בסירוב כמנוף.

פורסם

תסביר לו מה אתה הולך לעשות אם הוא הולך להתלונן (בהנחה שבאמת התלונה היא סתם כדי להתעלל בך)

או שידקרו אותך או שירדו מהתלונה

מהות התלונה קשורה לסמים?

כי אם לא אז אתה סתם בן אדם שטינקר

פורסם

א. לא ידקרו אותי, אז באמת יהיה חבל לצד השני.

ב. לתלונה יש קשר לסמים, אבל זה לא מרכז העניין.

ג. אני מעדיף להיות שטינקר חיובי.

פורסם

הנוכחות של שאריות סם בשתן נעה בין ימים בודדים - שבוע לרוב סוגי הסם ועד שלושה שבועות לקנבינואידים למיניהם, היינו מריחואנה ותוצריה. כן, זה אבסורדי, אבל סמים קלים הכי קל לתפוס.

בדיקת שיער כפי שכתב יוסי אכן יכולה למצוא בטווחים ארוכים יותר עד שלושה חודשים, ואף לתארך פחות או יותר את זמן השימוש.

במידה ויש מידע מוקדם על הבדיקה, ניתן להתנקות בטווח של מס' ימים, אבל זה לא תמיד נעים.

גילוי נאות: הח"מ עובד במקומות בהם נדרשת בדיקת סמים, ויצא לו לראות כמה אנשים מתחילים להזיע מהבדיקה. אף אחד מהם לא נתפס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...