Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

רציתי לשתף אתכם בחוויה רעה שעברתי במוסך UMI ברמלה:

 

אני מחזיק ברשותי רכב מסוג אופל אסטרה 2001.

 

לפני מס' שבועות הרכב התחיל לקרטע לפרקים ומדי פעם נכבה בנסיעה.

 

אינני מטפל ברכב במוסך מורשה UMI, אחי מטפל בו בחלקים ובחומרים האיכותיים ביותר (וכמובן בנאמנות), אך מכיוון שהערכנו כי דרושה במקרה זה נדרשת דיאגנוסטיקה ממוחשבת, החלטתי להכניס את הרכב למוסך מורשה UMI: המוסך שבחרתי הוא "אהרון לוי ובניו" שנמצא ברמלה, קרוב למקום מגוריי.

 

נפגשתי בתחילה עם הבוחן, התקבלתי בסבר פנים יפות, סיפרתי לו על התקלה וערכנו יחד נסיעת מבחן( הבוחן נהג): לא נתקלנו בתקלה במהלך הנסיעה, והבוחן ציין שיש להשאיר את הרכב במוסך, להתחבר למחשב ולאבחן את התקלה.

 

לאחר מס' שעות התקשרו אליי מהמוסך ואמרו כי איתרו את התקלה: יש להחליף מודול הצתה ולנקות בית מצערת: סיפור של 2000 ש"ח. שאלתי את המוסך אם הם בטוחים שזו התקלה, והתשובה שקיבלתי היתה חד משמעית שכן.

 

הסכמתי לתיקון במלואו.

 

למרות זאת, לאחר מס' ימים שוב חזרו הסימפטומים: האוטו מקרטע לפעמים בנסיעה ונכבה.

 

חזרתי כמובן למוסך וביקשתי לשוחח עם האחראי במוסך: שמו אורי, מהנדס רכב לדבריו. הסברתי לו על התקלה שחזרה ודרשתי בדיקה ותיקון. התשובה שקיבלתי היתה מפתיעה ומרגיזה: הוא שאל אותי אם הוא ייתקל כעת בתקלה אם ייסע ברכב, השבתי לו שאינני יודע: מדובר בתקלה שבאה והולכת, בדיוק כמו בפעם הקודמת כשבאתי למוסך. הוא התחיל להגיד לי שבפעם הקודמת שבאתי למוסך הבוחן לא היה צריך להכניס את הרכב אלא רק במידה והרכב מגיע עם התקלה בזמן אמת( מיותר לומר ששום דבר מסוג זה לא נאמר לי בתחילה). בנוסף, הוא התחיל לספר לי שבגלל שאני לא מטפל את הרכב במוסך מורשה יכולות להיות תקלות שלא באחריותו. השבתי לו, שבדיוק בשביל לאתר את התקלות הכנסתי את הרכב למוסך, וברכב בוצעו כל התיקונים שהמוסך המליץ שאעשה בנוגע לתקלה.

מעבר לזה, הוא הסביר לי שהוא "איש מקצוע" שמבין בעניין ונתן לי תחושה שאני לא מבין ושהוא עושה לי טובה שהוא מכניס את הרכב לבדיקה נוספת, למרות שבשורה התחתונה : ביצעתי את כל המלצות המוסך, שילמתי 2000 ש"ח, והתקלה לא סודרה כלל!

 

לאחר דיגנוסטיקה נוספת, נאמר לי שהמחשב רשם תקלה שלא היה דלק באוטו( כפי שאמר לי בעל המוסך: "נסעת ללא דלק"). אמרתי לו, כי הדבר לא ייתכן, מכיוון שהתקלה החוזרת קרתה כאשר המיכל היתה כמעט מלא. התווכחתי איתו אך הוא התעקש שאין שום תקלה ברכב והוא ממליץ לשים תוסף בלבד.

 

למרות שתחושת הבטן לא היתה טובה, הסכמתי לבסוף להמלצתו ( הוא הרי "איש מקצוע" ).

 

בימים הבאים, ראו זה פלא, התקלה הוחמרה בצורה משמעותית! הרכב נכבה בתדירות רבה הרבה יותר, והקרטועים משמעותיים עד שכמעט בלתי אפשרי לנהוג ברכב.

 

לפני שאני חוזר למוסך החלטתי לתת לאחי לנסות שוב ולבחון את התקלה: פתחנו מכסה מנוע וחשכו עיננו: גילינו כי כשהרכב היה במוסך, הם שברו פיה של צינור שיוצא מהתרמוסטט לכיוון המצערת ( שמקוררת במים ). במקום לתקן את הנזק, פעל המוסך כאחרון החאפרים: ביטל(!) את הצינור, ותקע במקום, בתרמוסטט ובמצערת, בורג!

 

הדבר יצר לחצים גדולים במערכת הקרור ופגם בצורה משמעותית בקרור של המצערת.

הנזק: יש להחליף התרמוסטט+הצינור, וייתכן גם שנגרם נזק בלתי הפיך למצערת (מצערת אלקטרונית - עניין יקר מאוד).

 

כאן, בנתיים נמצא הסיפור:

 

1. התקלה המקורית לא סודרה.

2. הוצאתי 2000 ש"ח על תיקונים (לכאורה) שלא פתרו את הבעייה. שלא לדבר על הזמן האבוד.

3. נגרם לי נזק משמעותי ע"י המוסך.

 

מיותר להגיד כמה מתסכל ומעצבן לעבור חוויה כזו: אתה משלם במיטב כספך, התקלה לא מסודרת, המוסך מתייחס אליך בזלזול, גורם לך תקלות ונזקים, ופועל שלא ביושר כאשר לא מיידע אותי בנזק שגרם ולא מטפל בו.

 

כעת החלטתי שאנסה לאתר בעצמי את התקלה: הזמנתי סורק מיוחד מחו"ל שייתחבר למחשב הרכב.

 

ולגבי "אהרון לוי ובניו" - לא מתכוון לראות המוסך הזה יותר. נכוותי, ולמדתי שמוסך מורשה לא מבטיח כלום, ואין תחליף לבעל מקצוע אמין שאתם סומכים עליו.

 

בשלב הנוכחי, רציתי רק לשתף אתכם בחוויה שעברתי כדי שלא תעברו אותה גם אתם.

 

למרות זאת, מצפונית, קשה לי לעבור על העניין לסדר היום - ולכן אשמח לקבל תגובות או המלצות מה לעשות בנדון.

פורסם

אם דבריך נכונים במלואם, הגש תביעה ב-"בתביעות קטנות" - ההליך מאוד פשוט ובד"כ "האזרח הפשוט" נהנה מאמפטיה של השופטים.

ניסיתי פעמיים והצלחתי.

יובל

פורסם

הדבר יצר לחצים גדולים במערכת הקרור ופגם בצורה משמעותית בקרור של המצערת.

 

לחצי הקירור נקבעים במע' ע"י מכסה המצנן. נוזל הצינון שמגיע אל המצערת מחמם אותה ולא מקרר אותה וזה נועד לאיוד טוב יותר של הדלק.

פורסם

גם לי את התקלה הזאת באוטו , ואני הלכתי למוסך אמין עם אנשים שלא באים לעבוד על הלקוח, והתשובה שקיבלתי היא , כשהבעיה תתחיל להיות לך בכל נסיעה ובאופן תמידי תחזור אלינו, בהתחלה חשבתי שזאת תשובה שבאה ל"סבן" אותי, אבל אם הזמן הבנתי שהם צודקים , כי התקלה הזאת יכולה לנבוע מ1001 סיבות ואם היא קוראת בכל נסיעה אז אני גם לא יכול לדרוש מהמכונאי שיבוא איתי לסיבוב עד שהתקלה תתרחש, ואם הוא לא ידע בדיוק מה התקלה איך הוא יוכל לתקן אותה???? , זה גם לא תקלה שאפשר לראות בעין , כמו תפוח הגה משוחרר.

פורסם

ככה זה יו אם איי אין מה לעשות, שירות ואמינות ברמה הנמוכה ביותר שיכולה להיות.

 

אני גר באילת, ולפני כחודשיים הייתה לי בעיה ברכב (שברולט קואליר) הרכב חותך בטורים נמוכים, לדבריהם יש צורך להחליף את הכוהלים ברכב, ואת החוטי התצה ובנוסף את משאבת המיים - על כל הסיפור הם רצו 1800 שח

משהו לא היה נראה לי הגיוני והלכתי למוסך מומחה לאמריקאיות באילת שבדק ואמר - משאבת המיים תקענה לחלוטין- הכוהלים תקינים לחלוטין - כל הסיפור היה להחליף פלגים ולנקות את חוטי ההצתה.

 

זה רק מקרה אחד מתוך כמה מקרים שקראו לי בעבר איתם - הם אחד השיקולים שלי שיותר לא תהיה לי אמריקאית.

 

יצחק.

פורסם
אם דבריך נכונים במלואם, הגש תביעה ב-"בתביעות קטנות" - ההליך מאוד פשוט ובד"כ "האזרח הפשוט" נהנה מאמפטיה של השופטים.

ניסיתי פעמיים והצלחתי.

יובל

 

השופטים לא מבינים מה זה "מצערת" ומה זה "מודול הצתה", לכן יש לפנות לאיגוד המוסכים ולהגיע לשימוע מול המוסך. תוצאותיו בדיוק כמו פסיקת בה''מ.

www.iga.org.il

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ערב רב

האם הרכב נוטה להכבות אחרי האטה ממהירות שיוט?

אם תענה תקבל פתרון

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

תתבע אותם,פנה לאיגוד המוסכים,לכל מי שאפשר לפנות,:evil:

פורסם
ערב רב

האם הרכב נוטה להכבות אחרי האטה ממהירות שיוט?

אם תענה תקבל פתרון

 

יש לי באסטרה 2001 את אותה בעיה.

 

בעיקר לאחר עליה (לא מחוייב מאומצת), במידה ועזבתי את הגז מהר (יחסית) ובלמתי, האוטו כבה.

אם סיימתי את העליה ואני גולש לכיוון הרמזור ובולם בסוף, הכל בסדר בד"כ.

 

ניסו לסדר לי את הבעיה ב"מוסך אמריקה" בחיפה ע"י ניקוי המצערת ועוד איזה חלק מפיח, אך זה לא עזר.

 

אשמח לפתרון 8)

פורסם

אני עברתי גם חויה מזעזעת אבל בUMIהרצליה ,הם איבחנו שיש להחליף מנוע בגלל קומפרסיה נמוכה,לקחתי למקום אחר כדי לקבל חוות דעת אבל UMI פירקו את האמא של המנוע (את הראש לגורמים) אז הוא לא יכל לתת לי חוות דעת.

לאחר החלפת המנוע עדיין לא הניע בגלל ... המוביליזר. כנראה שזו היתה הבעיה

על פחד תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר

×
×
  • תוכן חדש...