Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת צבע למאזדה3 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קשה מאוד חשוב שלא תטעה זה פה שאלת חיים ומוות ממש :shock:

ואם אני יגיד לך צבע ורוד אתה תקנה?? האוטו שלך אז גם כדאי שאתה תבחר את הצבא שאתה הולך להתחתן איתו לכמה שנים ולא תשאל אחרים מה הם חושבים כי בסוף אתה זה שצריך לבלות איתו כמה שנים טובות ולא מישהו אחר.. (והלוואי עלי לבחור לעצמי צבע! אני רק מקווה למצוא משהוא במצב טוב :)

אז בהצלחה ותתחדש!

ואם זה ממש חשוב לך אז ראיתי היום אחת שחורה והיא נראתה מצויין!

פורסם

בדקת צבע חציל ? בקשר לשחור הוא יפה אבל תיזהר מכוויות בעת שהאוטו חונה בשמש וגם מהתחממות פנימית בתנאי מזג אוויר חמים. כדאי לדאוג לכיסוי הרכב בחנייה לא מקורה. בארצנו אני אישית מעדיף צבעים בהירים.

פורסם

חפרתי קצת בתיקיה של התמונות מהסלולרי שלי.

צילמתי בזמנו מאזדה 3 האצ'בק שחורה בישוב שבו אני גר.

היא ממש לא נראית אחת מהעדר ונראית מצויין!

dsc02823oe5.th.jpg

פורסם

המלצה שלי, כפי שכבר אמרו לך - תיבחר בעצמך, אבל אל תבחר מהקטלוג שזורקים עליך במשרד של הליסינג.

לך לחנייה של החברה, רצוי בשמש - בטח תמצא שם כמה מאזדה 3. תראה איזה צבע אתה הכי אוהב. אם יש עוד אנשים המעורבים בהחלטה - תביא אותם איתך :). אח"כ רצוי שתראה לבן אדם שמחתים אותך בדיוק איזה צבע אתה רוצה (פיזית) - על מנת לא להסתבך ולטעות בהגדרות הציוריות של היבואן.

לגבי ההמלצות על האצ'בק שחורה ידנית עם מגנזיום ומנוע 2.0L, אם הליסינג שלך מאפשר זאת - אז שיחקת אותה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

בשבוע האחרון ראיתי פעמיים מאזדה 3 בצבע שחור, אני כמעט בטוח שזאת היתה אותה מכונית.

צבע לבן מטאלי גם ראיתי, הצבע נחמד מאוד.. אבל הצבע השחור בהרבה יותר מרשים!

פורסם

לבן וכסף - ליסיניג. לא משנה איזה וריאצייה של לבן או כסף זה עדיין צועק - ליסיניג.

אני חושב ששחור זה הצבע המושלם לרכב, יש מספר רכבים שלבן ממש הולם אותם אבל לא המאזדה 3.

ואלה שאומרים ששחור זה מכה ומתחמם וכד'. בלה בלה בלה.

כל רכב מתחמם בשמש וההבדל הוא במעלה או 2 נגד השחור - לא משהו שצריך לפחד ממנו או שמרגישים אותו.

haters will hate

פורסם
לבן וכסף - ליסיניג. לא משנה איזה וריאצייה של לבן או כסף זה עדיין צועק - ליסיניג.

בקשר ללבן אני מסכים, אבל לא לכסף.

מכונית משפחתית בצבע כסף משדרת תחושה של מכונית מנהלים.

פורסם

אני רואה את הכאריזמה שלך ומרגיש כמו מנהל (של סניף של ד"ר שקשוקה)

אני לא יודע מה זה כחול פנטום אבל יש גוון חדש של כחול שמתחילים לראות על המזדות 3,ואם מדובר בזה אז אין התלבטות בכלל. זה נראה מעולה.

אגב, משהו שלכדתי מתוך האתר של מזדה....

מישהו שם לב מה לא נכון כאן?

1111.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני רואה את הכאריזמה שלך ומרגיש כמו מנהל (של סניף של ד"ר שקשוקה)

אני לא יודע מה זה כחול פנטום אבל יש גוון חדש של כחול שמתחילים לראות על המזדות 3,ואם מדובר בזה אז אין התלבטות בכלל. זה נראה מעולה.

אגב, משהו שלכדתי מתוך האתר של מזדה....

מישהו שם לב מה לא נכון כאן?

ההגה בצד הלא נכון? :|

ודווקא לבן לא מרגיש ליסנינג,הכסוף והברונזה כן.

הצבע האדום,יפה מאוד,גם השחור.

ראיתי מאזדה 3 5 דלתות באדום וזה היה רכב יפה מאוד לדעתי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אייל, הכחול פאנטום הוא בעצם טורקיז כהה (יותר מאשר כחול :roll:)

צבע מעניין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דווקא הביצועים לא רעים ביחס למשפחתיות.

ההגה בצד הלא נכון, אין פנסי ערפל באף גרסה שנמכרת של 3 (אולי בתוספת תשלום) והג'אנטים לא של המודל האחרון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...