Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול, אני קצת מאוכזב, ציפיתי ליותר, הרבה הרבה יותר.

הרכב:

סיויק 99.

המערכת:

HU : פיונייר 6950IB

קומפננט : focal K2p

מגבר : sherwood , לא , לא זבל סיני, מהרמות הגבוהות שלהם, בין היחידים בארץ. רק בן אדם אחד ייבא אותם לארץ, ושהוא ראה שיש לי אותו היה בהלם,בקיצור, הוא מחובר לפוקל, על 125 RMS

מגבר שני: מאותה סידרה של הראשון, מחובר במונובלוק לסאב, 125RMS.

הסאב: אודיו סיסטם, 150 RMS, כן מחובר ל125 RMS.

המערכת בגדול טובה, בהתחלה הייתי בהלם מהצרימה של הקומפננט (שאני שמעתי אותו לא היה קיימת צרימה) אחרי שהרמקולים נפתחים קצת זה נעלם וטוב שככה

עכשיו לבעיתי,

הייתי בטוח שאחרי השקעה כזאת לקמפוננטים האלה אני יקבל יותר, כאילו האיכות פצצה, הרמקול נותן

אבל עדיין, חסר משהו. אני לא יודע איך להסביר

יכול להייות שסוג המוזיקה שאני שומע משפיע על כך?

בעיקרון זה מזרחית , אך לרוב יותר שחורה

אני חייב לציין, שמדובר בשחורה אין לי תלונות, פשוט חוויה לשבת באוטו!!!!

מזרחית - רק בשירים מסויימים, ברובם זה כאילו השיר נהרס במערכת

טראנסים ואלקטרונית - יותר מתענוג, יותר מהשחורה, פשוט פשוט בא לי עכשיו שאני מדבר על זה לרדת לרכב וליסוע לא משנה לאן ולשים טראנס טוב.

מה שקצת הורס, כמו שראיתם אין לי רמקולים אחוריים . יש לי ברכב מקום מוכן ל6X9 אז חשבתי על אלה של פוקל, אך בחיים לא שמעתי אותם ולא יודע אם שווה להשקיע.

מה אתם אומרים? להוסיף?

האם זה יוסיף לי עוצמה מאחורה? אם אני מוסיף אני מצפה ליותר מסתם מהבמה האחורית , ככה שבאמת ישמעו הרבה יותר חזק.

הצעות וטיפים יתקבלו בברכה....

פורסם
מה שקצת הורס, כמו שראיתם אין לי רמקולים אחוריים . יש לי ברכב מקום מוכן ל6X9 אז חשבתי על אלה של פוקל, אך בחיים לא שמעתי אותם ולא יודע אם שווה להשקיע.

אתה גם לא תישמע אותם וגם לא צריך כי אם תרכיב ותישמע אותם אז מערכת כבר נהרסה. לא שהיא תישמע לא טוב , לא. פשוט אתה תימשוך את הצליל אחורה. בישביל לקבל קצת נפח ברכב מספיק גם רמקול 5.25 פשוט. לא של פוקל שיעלה לך 1000 ש"ח. רמקול ב 400 500 ש"ח. שיהיה חתוך מלמעתה בתדרים נמוכים ובלי טוויטר זה אומר לחתוך את החוט של טוויטר וזהו. בלי תדר גבוה של טוויטר רק תדרים של מיד.

עוד משהו?

אה רגע אתה רוצה חזק? לא זה לא הפיתרון. שים לך 4 של 6.9 מאחורה של לנזר וזהו.

פורסם

אין סיבה להתקין אחוריים זה סתם יפגע לך באיכות הסט הקדמי ויצרח לך מאחורה

תראה בהונדה 99 הייתי ממליץ על איטומים (לפחות בדלתות מקדימה)

ולי יש כיום את ה K2P והקטע שהם צורחים לך... זה רק כיוונים כיונים וכיונים תפנה למישהו שמבין בכיוונים הוא יעזור לך

(בנושא הטויטרים שצורחים מומלץ להוריד תחיתוך כבר בקרוס ל3- ויש אפשרות להוריד את הטרייבל או החיתוך של הטוויטרים דרך המכשיר)

:roll:

• תוכן חדש...