Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני זוכר נכון רק ב NY ניתן להשכיר רכב מגיל 18.

בכל מקרה, אל תיתן לדוד שלך להשכיר ואז לנהוג בעצמך - לא יהיה לך ביטוח, והדבר האחרון שאתה רוצה זה להסתבך בפיצויים של מאות אלפי דולרים בארץ שלא שלך בכלל בגלל שעשית איזו תאונה חו"ח.

ל Black Joker -

זה לא נותן ייתרון בכל מצב, זה יכול להיות אפילו חסרון.

אני קיבלתי בגיל 18, לפני צבא - ויזה ל 10 שנים, ולא הצהרתי על שום משפחה שם.

תחשוב שהייתי אומר שיש לי שם דודים (משפחה קרובה בכ"ז אין לי שם), ילד בן 18 רוצה לטוס "לפני" צבא ולהעלם להם שם ולחיות עם המשפחה עד שהוא יסתדר (ויש גם כאלה), זה גם רושם שיכול להיווצר בטעות.

בכללי הכל זה שטויות, והכל תלוי ברושם שתשאיר על המראיינת\מראיין.

אם הם יחליטו שהראת מספיק קשר לישראל אתה תקבל את הויזה - זה התנאי היחיד.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

רגע, אז אני יכול לנהוג על הרכב של המשפחה שלי כי גם יש יש תקטע של ביטוחים של נהג חדש וכ'ו או מה?

איך הפרוצדורה שם?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
אם אני זוכר נכון רק ב NY ניתן להשכיר רכב מגיל 18.

בכל מקרה, אל תיתן לדוד שלך להשכיר ואז לנהוג בעצמך - לא יהיה לך ביטוח, והדבר האחרון שאתה רוצה זה להסתבך בפיצויים של מאות אלפי דולרים בארץ שלא שלך בכלל בגלל שעשית איזו תאונה חו"ח.

ל Black Joker -

זה לא נותן ייתרון בכל מצב, זה יכול להיות אפילו חסרון.

אני קיבלתי בגיל 18, לפני צבא - ויזה ל 10 שנים, ולא הצהרתי על שום משפחה שם.

תחשוב שהייתי אומר שיש לי שם דודים (משפחה קרובה בכ"ז אין לי שם), ילד בן 18 רוצה לטוס "לפני" צבא ולהעלם להם שם ולחיות עם המשפחה עד שהוא יסתדר (ויש גם כאלה), זה גם רושם שיכול להיווצר בטעות.

בכללי הכל זה שטויות, והכל תלוי ברושם שתשאיר על המראיינת\מראיין.

אם הם יחליטו שהראת מספיק קשר לישראל אתה תקבל את הויזה - זה התנאי היחיד.

אתה צודק, אבל מכיוון שאני מחשיב את הצבא כגוף שהגיון אין בו, אז לא התייחסתי אליו.

פורסם
רגע, אז אני יכול לנהוג על הרכב של המשפחה שלי כי גם יש יש תקטע של ביטוחים של נהג חדש וכ'ו או מה?

איך הפרוצדורה שם?

המשפחה שם יכולה לעשות לך ביטוח על הרכב שלה, בקשר לכמה זה עולה - אין לי מושג, דבר איתם, שיבררו עם חברת הביטוח שלהם.

בסה"כ זה פשוט כמו בארץ, אתה מתקשר ומבקש - מבצע את התשלום, ולמחרת יש לך ביטוח.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

יו , אתה הולך לעשות חיים!

אני הייתי בחודש אוגוסט בניו יורק , קליפורניה ולאס ווגס,

הבעסה שאם אתה בן 18 אתה לא יכול להיכנס לשום מקום ולהמר (מזל שעברתי את גיל 21 ממזמן)

בכל מקרה, כמו שכולם אמרו, בברלי הילס , רודאו דרייס , סאנסט בלוורד ("שדרת המועדנים")

אל תפספס את סאן פרנסיסקו , לי לקח לנהוג לשם בערך 9 שעות על דרך מספר 1 שהיא דרך מהממת

או שאם אתה רוצה יש אפשרות לנסוע דרך המדבר שזה בערך 6 שעות,

וסאן דייגו מן הסתם! יש שם את עולם המים שמקום מדליק ,

בכל מקרה, תעשה חיים ותהנה , אל תשכח לקחת קונדומים :)

הבחורות שם מהממות ולא קשות כמו הישראליות!! :)

ואל תבהל מההומלסים ומהכושים :)

תעשה חיים.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
שאלה... גם אני מתכנן לנסוע לל.א. בעתיד הקרוב. לבחור בן 21 תהיה בעיה להשכיר רכב שם? ואיך המחירים לשבוע? למשל Z4?

תודה

לבחור בן 21 תהיה פחות בעיה לשכור רכב אבל עדיין תשלם הרבה יותר ממה שישלם נהג מעל גיל 24.

רכבים כמו Z4 יעלו לך הון להשכיר (סביב ה450$ ליום כולל הביטוח) והיות ורכבים כאלה הם בחברות קטנות

ופרטיות ספק אם תוכל בכלל להשכיר (לא אוהבים להתעסק שם עם צעירים).

בגילך ניתן לשכור מוסטנג פתוחה, 350Z, קרוספייר ורכבים בסגנון הנ"ל בסוכניות. אני יודע שבHERTZ יש קטגוריית

FUN CARS (אי אפשר להזמין דרך הארץ, ההזמנה צריכה להיות ישירות מול האתר העולמי-אמריקאי). היות ואתה בן

21 תצטרך לשלם תוספת של 35-40$ ליום מעבר לביטוחים הסטנדרטים. משמע, עבור שבוע תשלם 250-280$ יותר

מנהג מעל 24. מעבר לזה לא תהיה לך בעיה לשכור רכב בHERTZ... רק שוב, במחירים הרבה יותר גבוהים.

Lexus CT200H

פורסם
הוא אמר שיש לו משפחה שם, אז לא היה קשה לא כ"כ להוציא ויזה.

גם לי יש משפחה שם ברמה של כמה בני דודים, אני לא חושב שזה יעזור לי

נכון להיום יש חברות כמו MYVISA ודומות לה שמטפלות בכל עניין מילוי הטפסים וקביעת ראיון בשגרירות בתמורה לשכר טירחה מסויים.

לשאלה השניה "כמה זמן" הכוונה היתה כמה זמן ומאמצים מתחילת התהליך לקח לך להוציא ויזה.

אני לצורך העניין חווה חיים קשים בדרך לויזה המיוחלת.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

תודה רבה, ניראה לי שגם לסאן דייגו ולסאן פרנסיסקו אני אקפוץ.

ואני בן 18, אני אוכל לשכור שם רכב?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
תודה רבה, ניראה לי שגם לסאן דייגו ולסאן פרנסיסקו אני אקפוץ.

ואני בן 18, אני אוכל לשכור שם רכב?

ניב

בחברות ההשכרה הגדולות לא. המינימום הוא גיל 21 (למרות שיש מספר מדינות יוצאות דופן, למשל בניו-יורק

החברות מאפשרות מגיל 18 , עם זאת, הם דורשים תוספת מטורפת של 60$ ליום ומגבילים אותך מבחינת הרכבים

אותם תוכל לשכור) במקומות אותם ציינת לא תוכל לשכור רכב בחברות הגדולות, עם זאת, בערים הללו פועלות סוכנויות

השכרה קטנות, שם תוכל תמורת מחיר מסוים לקבל רכב (המחיר יהיה הרבה יותר שפוי).

אם למשפחה שלך יש רכב שתוכל להקצות לך, אני חושב שיהיה הרבה יותר זול לדבר איתם שיסדרו לך ביטוח על הרכב..

לא אמור להיות בעיה גדולה...

Lexus CT200H

פורסם

נכון להיום יש חברות כמו MYVISA ודומות לה שמטפלות בכל עניין מילוי הטפסים וקביעת ראיון בשגרירות בתמורה לשכר טירחה מסויים.

לשאלה השניה "כמה זמן" הכוונה היתה כמה זמן ומאמצים מתחילת התהליך לקח לך להוציא ויזה.

אני לצורך העניין חווה חיים קשים בדרך לויזה המיוחלת.

ממליץ מאוד על MYVISA!

אני הוצאתי דרכם.

מהרגע שפניתי אליהם לקח 3 ימים עד שהייתי בראיון בשגרירות ואושרה לי הויזה.

הוצאתי ויזה, כן, בשלושה ימים.

זה כמובן עלה תוספת כסף, שילמתי על שירות אקספרס מלא - שכולל מילוי הטפסים, קביעת טור ונסיון לזרז את התור כמה שאפשר (מה שיצא מהר מאוד) יצא לי 700 ש"ח.

שוב, מהרגע שסגרתי איתם עברו בערך 3 שעות עד שחזרו אלי ואמרו לי שיש לי תור בעוד שלושה ימים.

כמו כן, הם ידריכו אותך בנוגע למה כדאי \ לא כדאי להגיד - אבל אל תילחץ.

כמו שכבר כתבתי, הכל זה שטויות ואין קריטריונים קבועים מראש - פשוט תדאג שהמראיינת \ מראיין יראו שיש לך זיקה לישראל, וזהו - זה כל מה שנדרש.

תראה זיקה לישראל, בנוסף תצטייד במסמכים שיראו כוונת חזרה לארץ (צו גיוס, רכב שבבעלותך, דירה שבבעלותך או כל דבר אחר בסגנון, כמובן שזה בכלל לא חובה אבל עשוי לעזור) ואתה תקבל את הויזה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אוקי , הבנתי את הקטע של ההשכרת רכב, ניראה לי שארד מזה כי אני לא יכול.

עם דוד שלי היה יכול להשכיר לי, ואחר כך אוכל לנהוג על הרכב המושכר, אז הייתי הולך על זה.

ובקשר למכוניות שיש לנו במשפחה - אני אוכל לנהוג עליהם באעותו הרגע נכון? כי שם אין את השטויות האלה ביטוחים של נהג חדש וכ'ו?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אין שם קטגוריית "נהג חדש", אך כן יש ביטוח לפי גיל אם אני זוכר נכון.

אני לא אזרח אמריקה, ואין לי מושג מדוייק כ"כ בנוגע לאיך שהדברים מתנהלים שם - הכי טוב שתשאל את קרובי המשפחה שלך, בטח להם יש מושג - ואם לא, שירימו טלפון לחברת הביטוח שלהם, אני בטוח שהם ישמחו לתת להם פרטים בנוגע לאפשרויות ביטוח בשבילך.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

שוב שלום.

עוד שאלה - ש בלוס אנג'לס מקום כמו מסלולים? הכוונה שלי לעשות שם קורס או משהו כזה על רכב רציני.

אני מאמין שחייב להיות שם,אבל יש מישהו שעשה כזה קורס ויכול לעזור?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...