Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אימי (בת 62, 1.60 מ' - הנתונים חשובים, ר' בהמשך) מחפשת רכב קומפקטי יחסית (לת"א). דרישות המינימום הינן:

1. איבזור עשיר מאוד (עור, גג שמש, כסא נהג חשמלי, מחשב דרך)

2. אוטומט

3. כסא גבוה (ולכן נפסלו וולוו C30, אאודי A3, ו- ב.מ.וו 120 - כולן לאחר נסיעת מבחן).

4. מחיר באזור 200K (יכול להגיע גם ל- 240K בגבול הגבוה).

הרכבים שכרגע מצויים בהמתנה לנסיעת מבחן -

פיז'ו 207 מאובזרת עד הגג (167 אש"ח)

אלפה 147 2.0 סלספיד (לטעמי - תרד מהפרק לאחר נסיעת המבחן נוכח הגיר הבעייתי - 205 אש"ח)

מועמדות נוספות - גולף GTI (יש אוטומט, לא כן ?)

מה עוד ניתן להציע לה ? (לא מעוניינת בהונדה סיוויק 5D).

הכיוון, כפי שניתן להבין הוא קומפקטי, יוקרתי, מאובזר מאוד, נוח (כסא + חשמל) ואוטומט)

תודה

פורסם

בקשה מעניינת.

אכן מיני קופר (לא צריך S) תהיה אופציה מעניינת, אבל כנראה שהיא תהיה נמוכה מדי (ניסיתם להגביה את המושב במכוניות האחרות? לא זכור לי ש-A3 למשל היא נמוכה מדי).

בגולף GTI תנוחת הנהיגה לא יותר גבוהה מב-A3, כך שאם ה-A3 לא התאימה, כך גם ה-GTI (שאכן יש לה גרסה "אוטומטית").

יש סיכוי שתנוחת הנהיגה בגולף פלוס תהיה גבוהה יותר, אבל אני לא בטוח באשר לרמת האבזור שלה (מומלץ לבדוק).

מעבר לזה, יש מחסור של קומפקטיות יוקרתיות עם כסא גבוה בארץ, מה לעשות. כנראה תאלצו לבחור - יוקרתי או גבוה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, יש לך מושג בדבר המיני קלאבמן? שלחתי מייל ליבואן אבל לא טרחו לענות לי. מעניין מאוד מתי תגיע לארץ ומה יהיה המחיר.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

כסא גבוה (ולכן נפסלו וולוו C30, אאודי A3, ו- ב.מ.וו 120 - כולן לאחר נסיעת מבחן).

בערך כל האופציות ששללת הן הקומפקטיות היוקרתיות היחידות בארץ.

או שתתפשרו על הגובה של הכיסא,או שתחשבו על כיוון אחר חוץ מקומפקטיות(ושם יש הרבה אופציות מעולות)

פורסם
רוני, יש לך מושג בדבר המיני קלאבמן? שלחתי מייל ליבואן אבל לא טרחו לענות לי. מעניין מאוד מתי תגיע לארץ ומה יהיה המחיר.

אין לי שמץ. היא בקושי יצאה בעולם, צפה שאם תגיע לארץ זה יקרה עוד חודשים רבים (ושהיא תעלה הון).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...