Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו באמת,רמקול נכנס לקליפינג מטורף ואתה ממשיך להזין אותו עוד יותר,מה גם שמגבר לא מקבל כמות מספקת של זרם דרך כבל הדק

אז הכבל היה נשרף ושורף לו את כל האוטו על הדרך , נו באמת יש לך בעיה או ברמקולים או במגבר כי כמו שאמרו כאן כבל בעובי 2.5 מ"מ = לכבל 10 גייג' ועל כבל כזה אפשר להרכיב מגברים הרבה יותר חזקים ממה שיש לך אני על כבל כזה הרכבתי מגבר של רוקפורד 400a4 שתאמין לי צורך יותר מהמגבר שלך ולא היו לי שום רעשי לוואי או משהו בסגנון

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

רק לפני ימים אחדים ניר או אדי (מצטער לא זוכר :roll:) הביא לך הסבר על מוליכות של כבל וכמה המון זה משפיע על מוליכות ועובי ,דפדף אחורה ותמצא תשובה לשאלה שלך.

ולאורן,אם יש פיוז על כבל אז כבל לא ישרף אלא פיוז.וזה לא אומר שהגם מגבר של 1000 RMS לא יעבוד הוא יעבוד אבל לא במלואו הכח .אין בעיה של רמקולים וגם לא בחיווט.פשוט אלמנט יוצא מהשליטה של מגבר ו נ כ נ ס ל ק ל י פ י נ ג.כמו כן תבצע איטום זה יעזור מאוד לבלימה של ממברנה כי דלת מהווה סוג של תיבה אטומה אחרי איטום מה שתורם לדחיסות אויר בתוך דלת שמהווה מאין "בולם" לממברנה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אוקיי, אז לא להקשיב לחוברת המגבר ולהשאיר את הכבל של ה-2.5 מ"מ?

אולי המגבר לא אפקטיבי וצורך הרבה זרם על מנת להפיק את מה שהוא יודע?

תופעת הקליפנג נגרמת מחוסר כוח של מגבר (עקב חוט דק מידי או איכות לא טובה של המגבר)?

כמו כן אני אבצע איטום.

שוב תודה לכל העוזרים.

פורסם

אין להתייחס להוראות יצרן, משום שהוא לא יודע מה אורך הכבל שעובר בתעלות ברכב.

ככול שהכבל ארוך יותר ככה הוא צריך להיות עבה יותר.

המגבר שלך צורך ב2 ערוצים בודדים כ17 אמפר בהספק מלא, ובגישור כ23 אמפר בהספק מלא.

(כאשר המתח החשמלי אופטימלי, אם לא הצריכה תהייה נמוכה יותר בכ10-15%)

לdiforce: ההספק של המוראל פולס הוא מוגבל ז"א לא בכול התדרים הוא יהיה מסוגל לעמוד בהספק הזה,

בכול מקרה זה לדעתי סט זול מבחינת רכיבים, גם קרוס אובר בחיתוך פשוט של 6 דציבל לאוקטב, ובלי הגנה.

סתם לצורך ההשואה, קומפננט של לייטינג אהודיו הצהוב, מגיע עם קרוס הרבה יותר רציני של חיתוך 12 דציבל לאוקטב,

כך שסליל הטויטר עובד יותר טוב, וגם מנורת הגנה, שבמידה ועוברים את ההספק של האלמנט , ההספק נבלע במנורה.

תמיר

פורסם

לdiforce: ההספק של המוראל פולס הוא מוגבל ז"א לא בכול התדרים הוא יהיה מסוגל לעמוד בהספק הזה,

בכול מקרה זה לדעתי סט זול מבחינת רכיבים, גם קרוס אובר בחיתוך פשוט של 6 דציבל לאוקטב, ובלי הגנה.

סתם לצורך ההשואה, קומפננט של לייטינג אהודיו הצהוב, מגיע עם קרוס הרבה יותר רציני של חיתוך 12 דציבל לאוקטב,

כך שסליל הטויטר עובד יותר טוב, וגם מנורת הגנה, שבמידה ועוברים את ההספק של האלמנט , ההספק נבלע במנורה.

תמיר

אתה רוצה לשבור מיתוס נוסף אחרי "Z4200=פולס-אודיו4400"?

אם אתה מוכיח שפולס מוצהר 120 ואט ללא ביסוס , מחר כל הלוח מתמלא במודעות מכירה:

"מוכר פולס עקב שדרוג לליטניג אודיו צהוב".

ZZR

פורסם

בקיצור אתם אומרים שהמגבר שלי זבל ואך ורק זה יש דיסטורשיין, אין שום בעיות עם הכבל, תקנו אותי אם אני טועה.

עוד שאלה, אפשרי לחבר סט קומפוננטים על שתי יציאות המגבר, ולחבר גם סאב בגישור על שני הערוצים האלה? (מגבר 2 ערוצים).

תודה לכל העוזרים :wink:

פורסם
בקיצור אתם אומרים שהמגבר שלי זבל ואך ורק זה יש דיסטורשיין, אין שום בעיות עם הכבל, תקנו אותי אם אני טועה.

עוד שאלה, אפשרי לחבר סט קומפוננטים על שתי יציאות המגבר, ולחבר גם סאב בגישור על שני הערוצים האלה? (מגבר 2 ערוצים).

תודה לכל העוזרים :wink:

עידכון: הפיוז של המגבר הינו 40A. אולי ייתכן שהמגבר איננו אפקטיבי ולכן הוא צורך הרבה אמפרים, יחסית למגברים אחרים, על מנת לגיע לתוצאה טובה, ולשם כך אצטרך בכל זאת כבל עבה יותר?

סליחה על הדאבל-פוסטינג.

פורסם
אז הכבל היה נשרף ושורף לו את כל האוטו על הדרך , נו באמת יש לך בעיה או ברמקולים או במגבר כי כמו שאמרו כאן כבל בעובי 2.5 מ"מ = לכבל 10 גייג' ועל כבל כזה אפשר להרכיב מגברים הרבה יותר חזקים ממה שיש לך אני על כבל כזה הרכבתי מגבר של רוקפורד 400a4 שתאמין לי צורך יותר מהמגבר שלך ולא היו לי שום רעשי לוואי או משהו בסגנון

בחור 2.5 זה לא 10 גייג', זה בכיוון ה 12-16 זה כבל מתח בשקע כוח בתית רגילה. ששם יש לך 220 וולט ולא 12. זה כבל לרבמקול חזק או לסאב וואפר. אבל לא למגבר.

זה נירא ממש מאט לדעתי. אולי זה מעביר זרם אבל בפיקים זה בטח מעבד ובעיקר בבאס.

• תוכן חדש...