Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה אצלי טכנאי של יס לסדר איזו נקודה בבית.

מאז שהוא סידר אותה, הטלויזיה מידי פעם נכבית ונדלקת מיד, והיום היא מקפיצה ערוץ ונכבית וזהו.

ביס טוענים שאין להם שום קשר לעניין וזה צרוף מקרים ושהאפשרות היחידה זה שאם השלט דפוק והוא שולט בטלויזיה אז הוא אולי הבעיה.

מה אתם חושבים יש לי על מה להתעקש איתם לגבי הבעיה במידה והשלט תקין?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איזו טלויזיה יש לך? אני אוכל לתת לך רשימת קודים, שתוכל לעשות סנכרון של השלט עם הטלויזיה. לא יעזור? תחליף שלט.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

שלום תומר.

אני במקצועי טכנאי טלוויזיה ומקרנים אחוריים .

לא ציינת באיזה דגם מדובר ובן כמה הוא.

יש מצב שאכן אין קשר בין שני הדברים ומדובר בצירוף מקרים.

יתכן וקיימות הלחמות פתוחות במעגל האלקטרוני שגורמות לתופעה שציינת.

גם רכיבים תקולים בספק כגון קבלים יבשים יכולים לגרום לכך.

אם אכן קיימות הלחמות פתוחות ,כל תזוזה של המכשיר או חיבור חיצוני שעלול לגרום לתזוזה קטנה של המעגל יכולה לגרום לתופעה שתיארת.

כל מה שרשמתי נרשם בעירבון מוגבל מאחר ולא פתחתי את המכשיר.

אם אתה צריך עזרה או יעוץ טלפוני - אשמח לעזור.

שלב ראשון - הוצא את הסוללות מהשלט בכדי לראות שהוא לא משפיע.

בברכה

מוטי

052-511-26-26

פורסם

היום בבוקר שיצאתי מהבית כיביתי את הטלויזיה מהכפתור הראשי שלה בפאנל, כשחזרתי הדלקתי והערוץ שהופיע היה שונה מזה שהיה כשכיביתי אותה, כאילו מישהו החליף ערוץ בזמן שהיא היתה כבויה.

מדובר על טלוויזיית גרונדיג ועל השלט שלה כתוב TP800, דגם אני לא יודע אני מקווה למצא אותו על המכשיר עצמו, השלט של יס(כסוף) מכוייל לעבוד עם הטלויזיה.

אני אנסה באמת להוציא סוללות, אגב, בהתחלה הטלויזיה היתה מחוברת לוידאו עם כבל כמו של הכבלים של פעם, והוידאו חובר לממיר עם S-VIDEO, במצב הזה הטלויזיה היתה נכבית ונדלקת מיד.

אתמול החלפתי את החיבור מהממיר ישר לטלוויזיה עם SCART TO SCART, מאז היא לא נכבית ונדלקת אלא מקפיצה לערוץ אחר. וזה מה שמביא אותי לחשוד בממיר או בשלט בתור בעיה. לפחות עכשיו רואים טוב יותר בגלל הסקארט.

in the face

with a chair

פורסם

לא נתת דגם מדויק ומספר דגם שלט לא אומר לי כלום.

אם אתה מדבר על גרונדיג מוכספת מלפני שנים בודדות ,מדובר על הדגם הסיני (לא גרמני).

בדגמים אלה נתקלתי לא מעט פעמים בכפתורי פיקוד קדמיים שזלגו והיה צורך בהחלפתם.

בדוק שאחד מהכפתורים הנ"ל אינו לחוץ .

בברכה

מוטי.

פורסם

מקדימה כתוב MEGATRON 100Hz

אחורה כתוב M-72-100/8a

תוצרת אוסטריה

כרגע היא מחוברת סקארט לסקארט ישיר לממיר, הבעיה היא שפתאום הערוץ קופץ מ-AV1 לערוץ 1 בטלויזיה.

in the face

with a chair

פורסם

בהחלט נשמע כאילו יש לך כפתור תקוע, בטלוויזיה או בשלט.

מהקל אל הכבד - תוציא את הבטריות מכל השלטים ותבדוק אם הבעיה נעלמת.

לא עזר? בדוק האם אחד הלחצנים על הפאנל של הטלוויזיה לא לחוץ בטעות.

הלאה? צריך לפתוח בסופר-זהירות את הטלוויזיה ולבדוק מה קרה לכפתורים בפנים. שים לב שיש שם קבלים עם כמה אלפי וולטים שנשארים טעונים גם אחרי ניתוק של המכשיר מהחשמל ולא נעים לקבל חישמול מהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...