Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנק אוסטרלי נוהג להשוות בין הכלכלה של מדינות העולם באמצעות מחירו של iPod Nano בכל אחת מהן.

בישראל הIPOD Nano עולה 300.8 דולר- המדינה הרביעית היקרה ביותר.

לעומת זאת בהונג קונג המדינה הזולה ביותר הNano עולה 148.12 דולר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3457455,00.html

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחפש מהירות תרשה לי לחלוק על YNET, שום אייפוד לא עולה פה בהונג קונג 148$, אפילו האייפוד שפל עולה יקר יותר.

הונג קונג זולה יחסית באלקטרוניקה,זה נכון,אבל בואו לא ניסחף......האייפוד נאנו עולה פה בערך 180$.

אגב,לא יודע מה מחירו של הI-PHONE, אבל פה בהונג קונג הוא נמכר ב-2100 שקל,פרוץ לכל רשת.

אגב,אני לא מסתדר פה עם רכב,יותר קל להסתדר פה עם מוניות,למרות שבשביל להרגיע לי את הנשמה וכדי שהרכב של הבוס שלי בארץ יישאר שלם בחופשות שלי,אני כבר פוזל לכיוון קניית רכב חדש..........מה גם שהבוס מוכן להשתתף איתי בקנייה... (יעלה לו יותר זול להשתתף איתי בקנייה של רכב,מאשר שאוציא את כל העצבים של החסך בנהיגה על הרכב שלו,E240,כמו שקרה בחופשה האחרונה).

ואגב אחרון,למרות מה שכתבת לגבי הגודל של המדינה,הונג קונג היא המדינה עם הכי הרבה מכוניות על בעולם......:shock:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נסה את נעה מחשבים, הם מתמחים בפתרונות קירור (כהגדרתם).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...