Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, החליפו לי באשדוד ( אחריות ) ידיות אורות ווישרים. ברכב שלי אין הדלקת אורות אוט' ולא היה שום כפתור כזה. בקיצר עכשיו יש, הוא לא בשימוש כמובן כי אין לי אור אוט'.

מה לעשות? לי זה לא מפריע, אבל זה לא החלק מהדגם הזה.

פורסם

הרכיב שהתקינו לך הוא לא זה שהיו צריכים להתקין לך אלא כנראה אחר שהיה להם במלאי והיה להם נוח וקל להתקין לך אותו ולא להזמין את הרכיב המתאים.

אל תעבור על זה בשתיקה ,תפנה במכתב מסודר למחלקת השירות של לובינסקי.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
הרכיב שהתקינו לך הוא לא זה שהיו צריכים להתקין לך אלא כנראה אחר שהיה להם במלאי והיה להם נוח וקל להתקין לך אותו ולא להזמין את הרכיב המתאים.

למה להיות קטנוני , למה ?

עם קצת קשרים במקומות הנכונים וקונפיגרציה למחשב אפשר שהיה לו ברכב גם הדלקת אורות אוטומטיים בתנאי שהרכב מצויד בחיישן גשם . אופציה שניתנת להגדרה.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

למה להיות קטנוני , למה ?

עם קצת קשרים במקומות הנכונים וקונפיגרציה למחשב אפשר שהיה לו ברכב גם הדלקת אורות אוטומטיים בתנאי שהרכב מצויד בחיישן גשם . אופציה שניתנת להגדרה.

קטנוניות ?

נראה לך שהמוסך החאפרי הזה חשב על האופציה ולכן התקין את הרכיב הזה ?

הוא לא צריך להכנס לפינה הזאת, התקלקל לו רכיב מסויום בתקופת האחריות הוא צריך לקבל רכיב זהה חדש במקומו, לא רכיב אחר עם אופצית "שידרוג"

מה הקטנוניות פה ? למוסך שרחוק מאשדוד הוא מתקשה להגיע אתה רוצה שיתחיל בפרויקטים עצמאיים ?

נו באמת...

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

בוא אני אספר לך מה קורה באמת , העניין הוא חוסר חלפים במלאי בשרודר עקב ביקוש רצחני ליחידה המדוברת ,וכדי לא להשבית את הרכב לחדש חודשיים הרכיבו לו את ה"משודרגת".

לא קשור ל"חאפריות" אלא לאילוצים טכניים שלא קשורים במוסך ספציפי אלא ביבואן והיצרן שמתקשה לספק את החלק בעקבות דרישה עצומה מכל העולם. על החלק המסופק משלם

היצרן והוא זה שמאשר הרכבת חלקים משודרגים שאף יקרים מהחלק המקורי.

פורסם
בוא אני אספר לך מה קורה באמת , העניין הוא חוסר חלפים במלאי בשרודר עקב ביקוש רצחני ליחידה המדוברת ,וכדי לא להשבית את הרכב לחדש חודשיים הרכיבו לו את ה"משודרגת".

לא קשור ל"חאפריות" אלא לאילוצים טכניים שלא קשורים במוסך ספציפי אלא ביבואן והיצרן שמתקשה לספק את החלק בעקבות דרישה עצומה מכל העולם. על החלק המסופק משלם

רגע, וזו לא "חאפריות"?

איזו דרישה עצומה שפיז'ו לא מצליחה למלא יש לידית איתות? ממה נובעת דרישה היסטרית זו? האם ישנה תקלה סדרתית בחלק? אם כן, מדוע לא מתפרסמת קריאה לתיקון?

"דרישה עצומה מכל העולם לידית איתות", יש לך מושג כמה מגוחך זה נשמע?

אם היבואן לא מחזיק מלאי חלקים מספק - הגיע הזמן שיתחיל. לקוחות לא צריכים לחכות לחלק או להסתפק בחלק חליפי (או "משודרג", לכאורה) מכיון שהיבואן מתרשל.

כלקוח, הוא שילם על ידית שנראית בצורה א'. אין שום סיבה בעולם שבמסגרת האחריות (ולמעשה, במשך שבע שנים מיום רכישת הרכב בהן מחויב היבואן לשמור מלאים של חלקי חילוף למכוניות שמכר) הוא יאלץ להתפשר על כל דבר אחר.

פורסם

בולשיט.

מתי שרק תרצה אני יכול להביא לך (בהתראה של חצי שעה לכל היותר) איזה ידית שרק תרצה של VALEO לאיזה פג'ו-סיטרואן שרק תרצה, זה "רץ" כמו לחמניות חמות מהטאבון בערב מוצאי שבת :idea:

יש המון דגמים ואת כולם יש במלאי (של VALEO). אני לא אוכל את הבולשיט הזה שלשרודר אין אותם (ואם באמת אין, זו שאננות לשמה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בולשיט.

מתי שרק תרצה אני יכול להביא לך (בהתראה של חצי שעה לכל היותר) איזה ידית שרק תרצה של VALEO לאיזה פג'ו-סיטרואן שרק תרצה, זה "רץ" כמו לחמניות חמות מהטאבון בערב מוצאי שבת :idea:

יש המון דגמים ואת כולם יש במלאי (של VALEO). אני לא אוכל את הבולשיט הזה שלשרודר אין אותם (ואם באמת אין, זו שאננות לשמה).

איציק

צר לי לאכזב אותך איציק - החלק המדובר ניקרא COM2000, היחידה משלבת את ידיות האיתות אורות , מגבים, מקלט שלטים , סליל כרית אויר נהג ,מקלט אימובילייזר מפתח ,ידית שליטת רדיו[מובנה ביחידה תלוי בדגם ], ידית בקרת מהירות [מובנה ביחידה תלוי בדגם ], צופר,דפדוף מחשב דרך [תלוי בדגם] , זמזם אתראות.

היחידה היא בעצם ממשק אדם / מכונה, כאשר הזזת הידיות מועברות למחשבים ברשת תקשורת לביצוע הדרישות כגון איתות ,הפעלת אורות פתיחת מחשב מנוע ועוד.

היצרן הוא CILIYAולא VALEO ולכן אני חושב שאתה טועה מתכוון לידיות הסטנדרטיות בדגמים הישנים.

פורסם

בולשיט.

איציק

צר לי לאכזב אותך איציק - החלק המדובר ניקרא COM2000, היחידה משלבת את ידיות האיתות אורות , מגבים, מקלט שלטים , סליל כרית אויר נהג ,מקלט אימובילייזר מפתח ,ידית שליטת רדיו[מובנה ביחידה תלוי בדגם ], ידית בקרת מהירות [מובנה ביחידה תלוי בדגם ], צופר,דפדוף מחשב דרך [תלוי בדגם] , זמזם אתראות.

היחידה היא בעצם ממשק אדם / מכונה, כאשר הזזת הידיות מועברות למחשבים ברשת תקשורת לביצוע הדרישות כגון איתות ,הפעלת אורות פתיחת מחשב מנוע ועוד.

היצרן הוא CILIYAולא VALEO ולכן אני חושב שאתה טועה מתכוון לידיות הסטנדרטיות בדגמים הישנים.

אתה כנראה צודק - אך הטענה שהחלק חסר ויש ביקוש "רצחני" לחלק הזה לא מקובלת עליי...

מבחינה מסויימת, טוב שהם פועלים כך ולא "תוקעים" סתם רכבים במוסך - אך מצד שני זה לא פתרון מספיק מקצועי - בטח ובטח שלא ברכב חדש.

לי באופן אישי זה לא היה מפריע, באמת. אבל יש כאלה, ובצדק, שזה לא מתאים להם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אניבהחלט מקבל את דברייך ואיתי כל הנוגעים בדבר בארץ , לדעתי היצרן לא האמין שספק החלק הספציפי הוא כזה חובבן.

צריך להבין שתכנון קונספציה כזאת לרכבים לוקחת הרבה זמן וכסף, וכנראה שגם ההתקשרות היא לטווח ארוך . כזאת יחידה מתוחכמת ודווקא בחלק הפשוט לכאורה קורה הפאק,התקלה היא כל כך פשוטה אך מעצבנת - איתות שלא חוזר או חוסר איתות .כולה לשנות חוזק קפיץ , מה הבעיה אנחנו שואלים ואין תשובה .

פורסם

כחלק מהורדת עליות יצור עלול יצרן להפסיק יצור של חלק מסויים אם החלק החדש המשודרג, יכול למלא את מקומו.

היה לי את אותו המקרה ברנו מגאן, שהחליפו לה ידית אורות, החלק החדש הגיע עם כפתור נוסף לפיקוד מחשב דרך, שלא היה ברכב, אבל משנה מסויימת קיים בכל המגאנים.

הזמתי ידית והמחשב חלקים של קרסו פלט מק"ט של הידית החדשה.

פורסם

מזכיר לי משהו...

ב306XN שהיתה לי, לא אמור להיות שעון זמן ברכב, ופיג'ו במקום לא להרכיב כזה,

הרכיבה כזה אבל שמה פאנל אטום מעליו... :shock:

השעון לא היה מחובר לכלום, והיציאה מכוסה ... חדש לגמרי

נראה לי שהיו צריכים להחליף את כל האוטו חוץ מהפאנל, ולא היה XN אחר במלאי, אז שמו XR :lol:

אגב, אם מישהו צריך שעון זמן חדש של 306 (בחינם כמובן) , אז יש לי זרוק במגירה.. :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...