Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לקניית שעון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי יותר מדי זמן שאני בלי שעון (יש שעון בפלאפון, וגם באוטו צרפתי זה הדבר היחיד שלא מתקלקל :) ) החלטתי לקנות שעון.

התקציב: 500 ש"ח. אני יודע שמומלץ להשוות מחירים בזאפ. מחפש משהו אלגנטי, אבל לא יותר מדי.

?

פורסם

לא יודע למה אבל אני ממש אוהב את הפוסיל, די בטוח שאם תבדוק תמצא אחד או שניים בתקציב

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בתור חובב שעונים מושבע, אני ממליץ בחום על קאסיו, סדרת אדיפייס הקלאסית, תקציב של 500 ש"ח נכנס יופי ותוכל להרשות לעצמך לא מעט שעונים אנלוגיים שנראים מעולה.

אם אתה יכול להתגמש בעוד 200-250 ש"ח הייתי הולך על סייקו מבלי לחשוב פעמיים. לי אישית יש שני שעוני קאסיו, אחד ליומיום (עלה לי בסביבות התקציב שלך עם התמתחות מעט מעלה) והשני לאירועים יותר "לא רגילים" (עלה כפול מהקודם).

לאירועים חגיגיים אני עונד את שעון הסייקו (שהוצאתי עליו משכורת לצערי).

אם תרצה אוכל בשמחה לייעץ לך לגבי סוגי הדגמים שאתה מתלבט ובנוסף להמליץ לך היכן הכי כדאי לרכוש את השעון.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

פוסיל ללא ספק יקלעו לטעם שלך, וזה מהסיבה שיש להם פשוט סגנון עיצוב מאוד מיינסטרימי ואופנתי.

אבל הבעיה איתם שברגע שתקנה שעון שלהם, תראה אותו על כל בנאדם שני בערך.

לשיקולך:]

פורסם

תודה חבר'ה... כיף למצוא חובבי שעונים בפורום רכב. :)

THE-ONE, שלחתי לך ה"פ. אשמח להתייעץ איתך.

תוכלו לתת לי עוד קישורים ל-ZAP?

אה, ועוד משהו. אסור שיהיה עם שרשרת מברזל. זה מזכיר לי את הערסים מהיחידה. :)

תודההה

אביעד

פורסם
בתור חובב שעונים מושבע, אני ממליץ בחום על קאסיו, סדרת אדיפייס הקלאסית, תקציב של 500 ש"ח נכנס יופי ותוכל להרשות לעצמך לא מעט שעונים אנלוגיים שנראים מעולה.

ליאור, מצטרף להמלצה!

אני התחדשתי (בנסיעה האחרונה לגרמניה) ב:

http://www.casio-europe.com/euro/watch/edifice/efa-120l-1a1vef/

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תראה של חברת Swatch

יש לי אחד אולי 3.5 שנים, לא התקלקל, רק סוללה הוחלפה.

בכלל חברה ידועה ומוכרת וטובה.

מצטרף להמלצה...

שעונים יפים, נוחים, אמינים, ונותנים את התמורה הכי טובה לכסף.

וקיימים בכל מני רצועות, למרות שערסים כמעט ולא קונים אותם גם ככה. :wink:

פורסם

אם אתה מחפש משהו עם רצועה מעור, FOSSIL ו DIESEL יתאימו לך לדעתי.

לי יש כזה -

http://www.amazon.com/Diesel-Dz7066-4-Mens-Watch/dp/B000S77094/ref=sr_1_1/102-3074132-8170545?ie=UTF8&s=jewelry&qid=1191792354&sr=1-1

(עם רצועה בצבע עור חום, מצאתי ב AMAZON להראות לך רק שחור ולבן), עלה לי 800 ש"ח.

יש עוד המון דגמים יפים של דיזל, בסביבות המחירים 900\800 - פוסיל קצת יותר זולים ועולים בסביבות 600\500 ש"ח.

אתה יכול למצוא את הדגמים שלהם בכל חנות DIESEL, את פוסיל אתה יכול למצוא כמעט בכל חנות שעונים בקניונים \ מרכזי קניות וכו'.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
ממליץ על ג'י שוק. לאחרונה התחדשתי ב http://www.casio-europe.com/euro/watch/gshock/g-7700-1er/

עלה לי 400 (90$ באתר הרשמי)

עם הכבוד (ותתחדש !), ג' שיוק היא לא סדרה אלגנטית וגם CASIO באופן כללי יותר נועדו לנוער ולא לאנשים שמעונייינים באלגנטיות.

יש לי שעון מסדרת G SHOCK שקניתי בזמנו לגיוס וזה סתם היה בזבוז של כסף, שעון גדול שלא נוח כ"כ על היד.

אם אתה מחפש משהו עם רצועה מעור, FOSSIL ו DIESEL יתאימו לך לדעתי.

תלוי מה הטעם של הבן אדם.

לחבר שלי יש שעון של DIESEL וזה אכן ה-שעון לאופנה העכשווית, שכוללת רצועת עור גדולה על היד.

דעה אישית שלי,

אני מהאנשים שאוהבים מאוד אלגנטיות, אבל לא אוהבים גם להשוויץ בדברים וזהו אחד הדברים ש DIESEL עושה, משוויצה בדברים שלה ולכן זה לא לטעמי.

אני קניתי לא מזמן שעון של SWATCH, בתקציב שהצגת, יש לך מבחר לא רע שם של שעונים יפים, אלגנטים ואמינים מאוד. רק אל תסתכל על סדרת הSKIN...

את השעון שלי אני מתכוון להחזיק לפחות חמש שנים, זה הזמן שהקצבתי לי כדי לחסוך, כשיתאפשר, לשעון חדש.

בהצלחה.

פורסם

זה תלוי בטעם שלך, יש אלגנטיות בסגנון Sector וכאלו, שמעוצבים בסגנון יותר אלגנטי אך מבוגר - לדעתי הדיזל גם אלגנטיים אבל בסגנון צעיר יותר, מה גם שלא כל הדגמים צעקניים כלכך.

לדוגמא מה שיש לי, הרצועה שלו דקה וגם עיצוב השעון עצמו דיי מינימליסטי - וביחד עם הרצועה שלו שעשויה מהרבה חתיכות עור הוא יפה מאוד לדעתי.

בסה"כ זה עניין של טעם, שיעשה סיבוב בכמה חנויות שעונים וימצא משהו שנראה לו יפה ומתאים למחיר - ויתחדש.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תשמע, אין כ"כ הרבה מה לספר לך על רכישת שעון ב-500 ש"ח.

העיקר שתקנה חברה טובה, ואני בטוח שאתה יודע להבדיל בין חברה מוכרת לחברה מעפאנה (בד"כ הן נמצאות בקצה היותר תחתון של הסקאלה - עד 200 ש"ח).

ההבדל המשמעותי ביותר בין השעונים הוא העיצוב.

אני ממליץ לך בחום לא לקנות שעון בלי שתראה אותו במציאות, התמונות משקרות.

תסתובב בין חנויות, יש עשרות אלפי דגמים, וכל חנות מציעה מלאי שונה, פשוט תלך לאט לאט חנות - חנות, עד שתראה את האחד שפשוט יבלוט לך בין השאר.

• תוכן חדש...