Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמצע אוגוסט החלפתי רכב ובהזדמנות הנ"ל עברתי לסוכנות ביטוח אחרת. כמובן שביטלתי את הביטוח המקיף + חובה והחזרתי את הספח החובה המקורי לסוכנות. כרגע חודש שני שממשיכים לחייב אותי עדיין בכרטיס אשראי. דיברתי עם הסוכן ביטוח ונאמר לי שלא ניתן להפסיק את תשלומי האשראי וישלחו לי זיכוי על החודשים הנותרים (חצי שנה חובה+ 10 חודש מקיף). אינני מעוניין בזיכוי ורוצה להפסיק את חיובי האשראי.

האם אני יכול להרים טלפון לחברת האשראי ולחסום חיוב של חברת הביטוח ? האם הדבר יגרום לתביעה, בעייה או סיבוך כלשהו עם הביטוח ?

מה עוד ניתן לעשות אם בכלל ?

אשמח להבהרה בנושא.

תודה

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

כמו שנאמר, אין אפשרות לבטל את החיוב. זאת אומרת אתה לא יכול להפסיק לשלם להם.

אחרי שתסתיים התקופה של הביטוח, הסוכן שדרכו עשית את הביטוח פונה לחברת הביטוח ומבקש החזר כספי על ביטוח שמספרו XXXXX. אחרי כמה ימים מגיע מכתב עם צ'ק זיכוי על החלק היחסי מתקופת הביטוח הכוללת שבוטל, פחות דמי ביטול ועוד משהו.

אל תפנה לחברת כרטיס האשרי ותבקש לבטל את החיוב, חוץ מזה אתה צריך לצורך כך אישור מהמשטרה על פתיחת תיק או מכתב מאותה חברה שחייבה (במקרה שלנו חברת ביטוח).

הדבר עלול לגרום לתביעה והדבר מיותר לחלוטין.

בתור אחד שכבר פעמיים נאלץ להקפיא\לבטל את הביטוח אני מייעץ לך לחכות.

חכה בסבלנות, כספך יוחזר לך.

פורסם

מנסיון אישי - במקרה של חיוב דרך חברת האשראי, חברת האשראי לא מוכנה להפסיק את החיוב אלא ואך ורק אם חברת הביטוח תודיע להם.

אחרי מקרה אחד כזה, בחרתי לא לשלם באשראי ואני מעדיף לתת צ'ק דחוי.

אפשרות שניה - הוראת קבע בבנק. אתה תמיד יכול לבטל אותה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה ממשיך להיות מחיישב אצל חברת האשראי כי למעשה התשלומים שלך לא הולכים אל חברת הביטוח אלא אל חברת האשראי

חברת הביטוח כבר קיבלה את הכסף שלה בימלואו ביום הראשון שהתחיל הביטוח שלך.

אז הדבר היחיד שתוכל לקבל זה החזר כספי מחברת הביטוח, ולא תוכל לבטל את התשלומים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...